- 18 Mayıs 2016
- 16
- 3
- 1
- 40
Güngör bey canım cok olgu vardı hakkında Internette bı gideyim dedim ama ne bılım memnun kalamadımçınarlıda hangi doktora gidiyon bende bi ara oraya gitmeyi düşündüm cnm
ben hamile kalmadan önce gittim hiç sewmedim o doktoru başka doktora giderim diye düşündümGüngör bey canım cok olgu vardı hakkında Internette bı gideyim dedim ama ne bılım memnun kalamadım
Can'ım doktor ne diyorsa onu yap. Belki simdi acile gitsen ayakta beklerken daha köyü olacak. Yat dinlenDaha önce 5.-6. Haftalarda kanaması olan oldu mu kızlar
Hadi hayırlısı inşallahjh
Benim Dr ile görüştüm dusuk tehditi dedı. Progesteron destegı alıp dinlenmekten başka suan yapabileceğimiz bir sey yok dedı. Normal kapsülün haricinde proluton ıgne oldum ıste. Acıle gitsem ekstra ne yapabilirler ki var mı bir tedavisi düşüyorsa
Cnm gecmis olsun hala devam ediyor mu kanama bu arada benimde kanama oldu ve ara ara lekelenmem oluyo istirahat pruluton igne ve progestan kapsül olarak devam ediyorum istersen bir acile gidip baktir icin rahatlarKızlar sat 14 nisan. Bugun 5+6 oluyorum. Sabah kalkınca kırmızı su gibi kanamam oldu. Hemen Dr aradim proluton ıgne yaptırdım. Yatiyorum. Ayağa kalkınca kanama geliyor. Rengi koyulaştı ama yine su gibi.yogun degıl ama ayaktayken sızıntı olarak direk akıyor o sekılde. ped koydum yattığım icin pek bir sey olmuyor. İyice umudumu yitirdim ilk kez yaşadığım bu tecrübe de boyle mi sonuçlanacak acaba
Tup Bebek bu arada benimkisi. Bhcg sabahları ölçülen değerlerim ; 12 mayıs 124. 14 mayıs 254. Dun aksam 18 mayıs baktırmıştım meraktan 831 çıktı.
Yarın Dr gidiyorum
Fikri olan tecrübesi olan paylaşırsa sevınırım
Cnm Merhaba cinarlida hangi dr a gidiyorsun benim dr umda dogum veya operasyonlarını orada yapiyor.ama muayenehanesi sirinyerde ilk dogumumu 3,5 yil önce cinarlida yaptım dr um danda hastanedende cok memnunum.özellikle hastanede anestezi ekibi cok saglam istersen benim dr umada gidebilirsin ahmet seckin onogluBen ozel cınarlı hast. Gıdıyorumda doktorumdan memnun degilim hastane cok ıyı ama doktor ben sormadıkça hıc bısey söylemiyor sınır oluyorum :))
Merhana :) O gün kan sonucum 732 cıkmıştı doktor iki gün sonra tekrar gel dedi dün aksam tekrar gittim 1734 cıktı baska bi doktordu dün gittiğim bana kan değerin çok iyi dış gebelik görünmüyor değerlere göre dedi rahim duvarını sordum o değerde rahim duvarında henüz kalınlaşma olmayabilir daha cok küçük dedi içimi rahatlattı doktor farkıydı işte. Şimdi haftaya direk ultrasona gidicem kese ve kalp atışı için bakalımmrb cnm gittinmi doktora sonuç bellimi cnm
çok sevindim cnm banada afedersin salak bi doktor dış gebelik dedi başka bi doktora gittim şükür normalmiş Allah bu doktorlara vicdan merhamet versin bi emin ol ondan sonra yorum yap sonuçta bi can taşıyoruz deme amaMerhana :) O gün kan sonucum 732 cıkmıştı doktor iki gün sonra tekrar gel dedi dün aksam tekrar gittim 1734 cıktı baska bi doktordu dün gittiğim bana kan değerin çok iyi dış gebelik görünmüyor değerlere göre dedi rahim duvarını sordum o değerde rahim duvarında henüz kalınlaşma olmayabilir daha cok küçük dedi içimi rahatlattı doktor farkıydı işte. Şimdi haftaya direk ultrasona gidicem kese ve kalp atışı için bakalım
Evet malesef ben kendim yinede herşeye tetikteyim bir kere dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum kendisini görmeden içim rahat etmicek :)çok sevindim cnm banada afedersin salak bi doktor dış gebelik dedi başka bi doktora gittim şükür normalmiş Allah bu doktorlara vicdan merhamet versin bi emin ol ondan sonra yorum yap sonuçta bi can taşıyoruz deme ama
Sagol canim ayağa kalkınca artık kahverengi olarak geliyor az mıktarda ama devam ediyor maalesefCnm gecmis olsun hala devam ediyor mu kanama bu arada benimde kanama oldu ve ara ara lekelenmem oluyo istirahat pruluton igne ve progestan kapsül olarak devam ediyorum istersen bir acile gidip baktir icin rahatlar
Gecmıs olsun sana da Can'ım. Ne kadarliksin suan lekelenmen kahverengi mi ped kullanıyor musun yoğunluğun NasılCanim mâalesef dusecek bebege hic ilac yok Protestan veriyorlar sadece benimde lekelenmem.basladi doktor ypacak bisey yok dedi x
Geçmiş olsun canım benim bi arkadaşımın da tüp bebek ile ikizleri oldu. Hamilelik döneminde 1 kere okulda her tarafı kan içinde kalmıştı ama hiç birşey olmadı ve hamileliği süresince 3-4 kez aynı durumu yaşadı oda iğne vuruluyorum doktora git yine ama Allahın izni ile birsey olmaz inşallahKızlar sat 14 nisan. Bugun 5+6 oluyorum. Sabah kalkınca kırmızı su gibi kanamam oldu. Hemen Dr aradim proluton ıgne yaptırdım. Yatiyorum. Ayağa kalkınca kanama geliyor. Rengi koyulaştı ama yine su gibi.yogun degıl ama ayaktayken sızıntı olarak direk akıyor o sekılde. ped koydum yattığım icin pek bir sey olmuyor. İyice umudumu yitirdim ilk kez yaşadığım bu tecrübe de boyle mi sonuçlanacak acaba
Tup Bebek bu arada benimkisi. Bhcg sabahları ölçülen değerlerim ; 12 mayıs 124. 14 mayıs 254. Dun aksam 18 mayıs baktırmıştım meraktan 831 çıktı.
Yarın Dr gidiyorum
Fikri olan tecrübesi olan paylaşırsa sevınırım
Ay canim cok sagol suan bu tur ornekler bir nebze olsun moral oluyor. Allahım hayırlısını versin cok zor elde ettıgım bir şans bu umarım hayırlısıyla devamı gelir ne diyim...Geçmiş olsun canım benim bi arkadaşımın da tüp bebek ile ikizleri oldu. Hamilelik döneminde 1 kere okulda her tarafı kan içinde kalmıştı ama hiç birşey olmadı ve hamileliği süresince 3-4 kez aynı durumu yaşadı oda iğne vuruluyorum doktora git yine ama Allahın izni ile birsey olmaz inşallah
Gecmıs olsun sana da Can'ım. Ne kadarliksin suan lekelenmen kahverengi mi ped kullanıyor musun yoğunluğun Nasıl
Allahım hayırlısını versin ınsallah saglikla alırsın kucağınaCanım ben 3 dusuk yaptim hep böyle lekeden sonra oldu 4.5 haftalık falanim keseyi dun gorduk daha 5mm mis sabah az leke geldi ama karnim agriyo hala.cok yoğun deil peceteye ve günlük pede geliyor endişelerini arrtiyor s
Allahım hayırlısını versin ınsallah saglikla alırsın kucağına
Bizzat yanımda yaşandı inşallah birsey yoktur sizdede. ALLAH hayirlisini versinAy canim cok sagol suan bu tur ornekler bir nebze olsun moral oluyor. Allahım hayırlısını versin cok zor elde ettıgım bir şans bu umarım hayırlısıyla devamı gelir ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?