Insallah cok cok teşekkür ederim. Siz de saglikla alin yavrunuzu kucağınıza ınsallahBizzat yanımda yaşandı inşallah birsey yoktur sizdede. ALLAH hayirlisini versin
Amin inşallah cümlemize:)Insallah cok cok teşekkür ederim. Siz de saglikla alin yavrunuzu kucağınıza ınsallah
Benım doktor Gungor bey hastanenin kurucularından cok methetmişler internette ama bana bişey soylemiyor ilgisiz gibi geldi :) şirinyer uzak bana canım yaCnm Merhaba cinarlida hangi dr a gidiyorsun benim dr umda dogum veya operasyonlarını orada yapiyor.ama muayenehanesi sirinyerde ilk dogumumu 3,5 yil önce cinarlida yaptım dr um danda hastanedende cok memnunum.özellikle hastanede anestezi ekibi cok saglam istersen benim dr umada gidebilirsin ahmet seckin onoglu
Bende memnun kalamadım o yuzden degistirmek ıstıyorumben hamile kalmadan önce gittim hiç sewmedim o doktoru başka doktora giderim diye düşündüm
Kızlar ben kahraman kolday a gıdıyorum. Bankacıyım. Tanıdığım ızmırdekı arkadaşlarımın yarısını o doğurtmuştur heralde. Ben de memnunum sımdılık bakalım. Cok dolu oyle bır sıkıntı var ama.Bende memnun kalamadım o yuzden degistirmek ıstıyorum
Bı araştırayım canım sagol :)Kızlar ben kahraman kolday a gıdıyorum. Bankacıyım. Tanıdığım ızmırdekı arkadaşlarımın yarısını o doğurtmuştur heralde. Ben de memnunum sımdılık bakalım. Cok dolu oyle bır sıkıntı var ama.
Mavişehirdeymiş galiba kliniği cok uzak bana orasıBı araştırayım canım sagol :)
Evet canım ksk de oturanlar ıcın uygun bencede..Mavişehirdeymiş galiba kliniği cok uzak bana orası
Ben evka 4 te oturuyorum canım baktığında ksk bile uzak :)Evet canım ksk de oturanlar ıcın uygun bencede..
Günaydın canımGünaydın kızlar :) dün sabah benim böbreklerime ve belime ağrı girdi. Daha sonrasında kasıklarıma ağrı saplandı. Yatarken ağrı olup otururken devam ediyodu. Sogukla sıcak arası ılık dus aldım iyi geldi. Daha sonra yavaşca yürüyerek hastaneye gittim. dr. normal bu ağrılar yerleşiyo bebek rahmine ve genişliyo dedi. Bugün tekrar gidicem doktoruma inş. kalp atışlarınıda görebiliriz. Kanamam yok çok şükür. Ancak olanlarda sakın korkmasınlar. Benim çok tanıdıklarım kahvemsi kanama oldular ilaç ve iğneyle ve dinlenmeyle geçicektir. bol bol su için ve dua edin benim söyliceklerim bu kadar. :) Ayrıca istanbulda hangi dr gidiyosunuz bende bilmek isteriim :) hepinizi çook öpüyorum
Günaydın canım
Güzel haberlerle donersın umarım. Bugun kaçıncı günün ? Keseyı ne Zaman gırmustun ? Kesenın ıcınde embrıyo görünmüş muydu ?
Benım kanama durdu ama zaten tum gun ve gece yattım. Bugun bellı olur akıbetım Dr gıdıcem ben de. Bakalım keseyı falan görecek mıyız yoksa dusuk mu basladı dıyecek hıc bılmıyorum.
Allahım hepımıze hayırlısını versın ..
6.haftaya başladım bugun ben
Amin inşallah cümlemize:)
Cnm bende 5,5 hafta falan di başladı ama kahverengi olarak sonra kese yaninda kanama varmış suan 7+ 3 bakalım bazen oluyo salı günü dr a gitcem ne diyecek? Bu arada kahverengi akıntı dan korkma demişti dr um icerideki daha önce olan kan olduğu içinSagol canim ayağa kalkınca artık kahverengi olarak geliyor az mıktarda ama devam ediyor maalesef
Senin kanaman ne kadarken oldu ne kadar sürmüştü ?
Bende de oluyor bazen canımKizlqr midenizde yanma varmi aci su falan bende cok var ya
İçini ferah tut canım ayrıca zorlama kendini esinde yardımcı olur söylersen bence kendi basına iş yapıp boyle sıkıntıya sokma kendiniya kızlar yorgan ve battaniye silkeledim camdan biraz ağırlardı..sonra zorlandığımı hissettimmbişey olamaıştır dimi..hep eşime söz veriyorum bişey yapmıcam diye..ama evde işlerde duruyor kim yapıcak mecburen yapıyorum..şimdi vicdan azabı çekiyorum inşallah bişey olmamıştırr
Benim oluyor baya sık ve yoğun oluyor hemdeKizlqr midenizde yanma varmi aci su falan bende cok var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?