Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

İçini ferah tut canım ayrıca zorlama kendini esinde yardımcı olur söylersen bence kendi basına iş yapıp boyle sıkıntıya sokma kendini
haklısın canım..eşim varken yapalım beraber nolmuş beklesin işler..ama her işi ona söyleyincede rahatsız hissediyorum kendimi..ama bebişten değerli değil hiçbir şey daha dikkatli olmam lazım..iş konusunda hiç dikkat etmiyorumm Allahım korusun meleklerimizi..

Aynen canım bebişlerimizden degerli degil hiç bişey agır işlerde yardım iste eşinden kotu hissetme kendini bu konuda :) Hersey bebişlerimizin saglıgı için

Günaydın kızlar benim mide bulantım geçti acaba neden iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim 4+5 im ilk bi kaç gün mide bulantısı cekipte sonradan bulanmayan var mı ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum

Aynen canım bebişlerimizden degerli degil hiç bişey agır işlerde yardım iste eşinden kotu hissetme kendini bu konuda :) Hersey bebişlerimizin saglıgı için
sağol canım..bu bana ders oldu..çok üzüldüm bunu yaptıktan sonra..artık mutlaka isterim zaten

ben canım..kan testinde yeni öğrendiğim sıralarda bulantım ve mide yanmam oluyordu 3-4 gün oldu geçti..şuan yok Allaha şükür inşalalh yine başlamaz..

Çamlıca medikana hastanesine gittim dr. Hüseyin Arık'tı.ilk defa gittiğim için çok yorum yapamayacağım doktorla ilgili

ben canım..kan testinde yeni öğrendiğim sıralarda bulantım ve mide yanmam oluyordu 3-4 gün oldu geçti..şuan yok Allaha şükür inşalalh yine başlamaz..
Aman aman aynen öğrendiğim ilk iki günüm çok bunaltılı geçti şükür suanda yok :) cevabın için tşk ederim canım

aynı şey bendede oluyo, 7+2 haftalığım şimdi ama mide bulantısı bi kaç kere çekmişimdir. dr şanslısın dedi ama bende merak içindeyim. normal gitmeyen bişemi var diye

aynı şey bendede oluyo, 7+2 haftalığım şimdi ama mide bulantısı bi kaç kere çekmişimdir. dr şanslısın dedi ama bende merak içindeyim. normal gitmeyen bişemi var diye
valla kızlar bende aynı sizin gibi düşünüyorum.gögüslerimde şişlik yok,bulantım yok arada kasıklarımda ağrı oluyor o kadar.
iyi bişey hiç belirtinin olmaması ama bir yandan da tedirgin ediyor insanı bir tuhaflık mı var diye.

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar :) geçen hafta gitmiştim kontrole, doktor keseyi görmüştü, yarın tekrar gideceğim, çok heyecanlıyımmmm, kan tahlillerimi bu haftaya bırakmıştı daha 3 haftalık diye. Benim hiç bir şikayetim yok çok şükür, bol bol idrara gidiyorum sadece :))

Çamlıca medikana hastanesine gittim dr. Hüseyin Arık'tı.ilk defa gittiğim için çok yorum yapamayacağım doktorla ilgili

Ben özel Balat Hastanesinden çok memnun olan kişilerle konuştum. önümüzdeki hafta itibariyle oraya gidicem bakalım nasipse.
Hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili kitap alan oldu mu?

Ben Mayo Clinik Sağlıklı gebelik rehberi diye bi kitap var onu aldım. güzel bir kitap tavsiye ederim :)

Ne guzel benim 2 hafta once basladı gün içinde ara ara devam ediyor ozellikle akşam yemek vakitleri ne yicegimi sasırıyorum

Ne guzel benim 2 hafta once basladı gün içinde ara ara devam ediyor ozellikle akşam yemek vakitleri ne yicegimi sasırıyorum

benimde senin gibi akşam vakitleri oluyo biraz ama hiç çıkardığım olmadı. canım sen bebeğinin kalp atışlarını duydunmu, kese sat ile uyumlumuydu. benim 5 günlük fark var ama kalp atışını duydum şükür

Benimde hic cikardıgım olmadı canım duydum kalp atışlarını ama benim doktor bişey soylemiyor 7 haftalık demişti başka bi doktor son gittiğimde :)

Benimde hic cikardıgım olmadı canım duydum kalp atışlarını ama benim doktor bişey soylemiyor 7 haftalık demişti başka bi doktor son gittiğimde :)

ultrason görüntüsü varsa ordada yazar aslında, hem sata göre kaç hafta olduğu, hemde ultrason ölçümlerine göre kaç hafta olduğu.. ben gittiğimde 6+6 idim ama bebişi ölçünce 6+1 göründü

Bulantılar için çok erken gibi geliyor. Bende ilk öğrendiğimde hemen mideme kramplar girdi,bulandı gibi oldum 2 gun fakat sonra geçti bence heyecandan. Senınde böyle olmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…