haklısın canım..eşim varken yapalım beraber nolmuş beklesin işler..ama her işi ona söyleyincede rahatsız hissediyorum kendimi..ama bebişten değerli değil hiçbir şey daha dikkatli olmam lazım..iş konusunda hiç dikkat etmiyorummİçini ferah tut canım ayrıca zorlama kendini esinde yardımcı olur söylersen bence kendi basına iş yapıp boyle sıkıntıya sokma kendini
ben sadece uyuyorum sürekli..saat 10 oldun mu uyumuş oluyorum duramıyorum..bide fazlaca kasık batması oluyor..Benim oluyor baya sık ve yoğun oluyor hemde
Aynen canım bebişlerimizden degerli degil hiç bişey agır işlerde yardım iste eşinden kotu hissetme kendini bu konuda :) Hersey bebişlerimizin saglıgı içinhaklısın canım..eşim varken yapalım beraber nolmuş beklesin işler..ama her işi ona söyleyincede rahatsız hissediyorum kendimi..ama bebişten değerli değil hiçbir şey daha dikkatli olmam lazım..iş konusunda hiç dikkat etmiyorummAllahım korusun meleklerimizi..
sağol canım..bu bana ders oldu..çok üzüldüm bunu yaptıktan sonra..artık mutlaka isterim zatenAynen canım bebişlerimizden degerli degil hiç bişey agır işlerde yardım iste eşinden kotu hissetme kendini bu konuda :) Hersey bebişlerimizin saglıgı için
ben canım..kan testinde yeni öğrendiğim sıralarda bulantım ve mide yanmam oluyordu 3-4 gün oldu geçti..şuan yok Allaha şükür inşalalh yine başlamaz..Günaydın kızlar benim mide bulantım geçti acaba neden iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim 4+5 im ilk bi kaç gün mide bulantısı cekipte sonradan bulanmayan var mı ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Çamlıca medikana hastanesine gittim dr. Hüseyin Arık'tı.ilk defa gittiğim için çok yorum yapamayacağım doktorla ilgiliGünaydın kızlar :) dün sabah benim böbreklerime ve belime ağrı girdi. Daha sonrasında kasıklarıma ağrı saplandı. Yatarken ağrı olup otururken devam ediyodu. Sogukla sıcak arası ılık dus aldım iyi geldi. Daha sonra yavaşca yürüyerek hastaneye gittim. dr. normal bu ağrılar yerleşiyo bebek rahmine ve genişliyo dedi. Bugün tekrar gidicem doktoruma inş. kalp atışlarınıda görebiliriz. Kanamam yok çok şükür. Ancak olanlarda sakın korkmasınlar. Benim çok tanıdıklarım kahvemsi kanama oldular ilaç ve iğneyle ve dinlenmeyle geçicektir. bol bol su için ve dua edin benim söyliceklerim bu kadar. :) Ayrıca istanbulda hangi dr gidiyosunuz bende bilmek isteriim :) hepinizi çook öpüyorum
Aman aman aynen öğrendiğim ilk iki günüm çok bunaltılı geçti şükür suanda yok :) cevabın için tşk ederim canımben canım..kan testinde yeni öğrendiğim sıralarda bulantım ve mide yanmam oluyordu 3-4 gün oldu geçti..şuan yok Allaha şükür inşalalh yine başlamaz..
Günaydın kızlar benim mide bulantım geçti acaba neden iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim 4+5 im ilk bi kaç gün mide bulantısı cekipte sonradan bulanmayan var mı ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
valla kızlar bende aynı sizin gibi düşünüyorum.gögüslerimde şişlik yok,bulantım yok arada kasıklarımda ağrı oluyor o kadar.aynı şey bendede oluyo, 7+2 haftalığım şimdi ama mide bulantısı bi kaç kere çekmişimdir. dr şanslısın dedi ama bende merak içindeyim. normal gitmeyen bişemi var diye
Çamlıca medikana hastanesine gittim dr. Hüseyin Arık'tı.ilk defa gittiğim için çok yorum yapamayacağım doktorla ilgili
Hamilelik ve bebek bakımıyla ilgili kitap alan oldu mu?
Ne guzel benim 2 hafta once basladı gün içinde ara ara devam ediyor ozellikle akşam yemek vakitleri ne yicegimi sasırıyorumGünaydın kızlar benim mide bulantım geçti acaba neden iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim 4+5 im ilk bi kaç gün mide bulantısı cekipte sonradan bulanmayan var mı ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Bende aldım fakat akşamları okumak için boş vaktim var ondada uykuya yenik dusuyorum okuyamıyorumHamilelik ve bebek bakımıyla ilgili kitap alan oldu mu?
Ne guzel benim 2 hafta once basladı gün içinde ara ara devam ediyor ozellikle akşam yemek vakitleri ne yicegimi sasırıyorum
Benimde hic cikardıgım olmadı canım duydum kalp atışlarını ama benim doktor bişey soylemiyor 7 haftalık demişti başka bi doktor son gittiğimde :)benimde senin gibi akşam vakitleri oluyo biraz ama hiç çıkardığım olmadı. canım sen bebeğinin kalp atışlarını duydunmu, kese sat ile uyumlumuydu. benim 5 günlük fark var ama kalp atışını duydum şükür
Benimde hic cikardıgım olmadı canım duydum kalp atışlarını ama benim doktor bişey soylemiyor 7 haftalık demişti başka bi doktor son gittiğimde :)
Bulantılar için çok erken gibi geliyor. Bende ilk öğrendiğimde hemen mideme kramplar girdi,bulandı gibi oldum 2 gun fakat sonra geçti bence heyecandan. Senınde böyle olmuş olabilir.Günaydın kızlar benim mide bulantım geçti acaba neden iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim 4+5 im ilk bi kaç gün mide bulantısı cekipte sonradan bulanmayan var mı ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Mrb kalp atışını ne zman duydunuz bn 6 haftalığım daha duyulmadiBugun 6+6 deyiz ikinci kesenin ici hala bos digerinin kalp atisini duyduk sukur ama aklim digerinde gelisirmi doktor umut baglamayin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?