Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Mrb kalp atışını ne zman duydunuz bn 6 haftalığım daha duyulmadi
Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bir şey sorucam saglık ocağına gebe olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor mu...birde kan testi ni kim neden istiyor ben hala doktora gitmedim

Merhaba, bende ocak annesi olacam inşallah. İlk hamileliğim, acayip heycanlıyım. 4+6 bugün ve hala dr a gitmedim. Alttan muayene olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum. Bi yandan da tedirginim, acaba gitsem daha mı sağlıklı diye. Ne yapmalıyım?

Folik asit kullanman gerekir canim bence bi git ben gittim cunku 10gun sonra gene cagiriyor

Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar bir şey sorucam saglık ocağına gebe olduğumuzu bildirmemiz gerekiyor mu...birde kan testi ni kim neden istiyor ben hala doktora gitmedim
Benim 6+4 de duyuldu. Bende geçen sağlık ocagina gittik kayıt yapiyo folic asit kullanmiyosan onu veriyo bide tetanoz aşısı için gün verdi

Benim 6+4 de duyuldu. Bende geçen sağlık ocagina gittik kayıt yapiyo folic asit kullanmiyosan onu veriyo bide tetanoz aşısı için gün verdi
Anladım Can'ım saol hastane randevumu 1 hazirana aldım kalbi duyduktan sonra bildirsek Zaman geçmiş olur mu ne Zaman yapılıyor tetanoz kaç haftalıkken Bilgin var mı

muayene ücreti ne kadar cnm

Ben sağlık ocagına kan testi yaptırmaya gittim sonucunda daa cok yeniydi kg takibi tansiyon vb. Gibi şeyler not alındı. sağlık ocağınındaki ebe kese ve kalp atışı olduktan sonra gel dosyanı acalım dedi.

Kızlar bizde hala kese görünmedi anlamadım degerim 400 den 1969 a yükselmiş ama kese yok doktor 1500 olunca görünmesi lazımdı dedi morel sıfır akşam 3 de başka bi doktora da gidicem

Benim değerim 1734 dü doktor alttan muayne etmeye gerek yok cıkmaz dedi telaş yapma canım cıkmaması normal

Kızlar bizde hala kese görünmedi anlamadım degerim 400 den 1969 a yükselmiş ama kese yok doktor 1500 olunca görünmesi lazımdı dedi morel sıfır akşam 3 de başka bi doktora da gidicem
Canım benim kese 5 haftalıkken görünmüştü ve vajinal muayene ile. Sakın moralini düşürme, herkesin bünyesi farklı, değerin yükseldiğine göre bir sorun yok zaten.

canım doktora gitmenin zararı olmaz..ben dün gittim keseyi görmek için henüz ufak karından görünmez alttan bakalım dedi..ben istemeyince bakmadı..zorla bakcak halleri yok alttan..ama en azından kandaki değerin düzgün ilerliyor mu diye bakar..folic asit lekelenmen felan varsa progestan verir..ama yok doktorlar beni daha çok stres ediyor diyorsan da sen bilirsin..

Sanırım haklısın, en kısa zamanda gideyim ben. Teşekkürler :)

canım karından görünmemesi çok normal..şu doktorlara deli oluyorum bazen..benimde panik bir doktorum vardı oda 1500lerde karından görünür demişti..dün kese için başka bir doktora gittik değerim tahminen 2000lerde dedim..oda muhtemelen karından görünmez dedi..alttan bile baksam şuan görünmesi yüzdee yüz değil dedi..bende yok sadece karından bakalım dedim..karından baktı..görünmedi..3000-4000 arasında karından net görünür..2 gün sonra gel dedi..betaya da baktırdı 2063müş..yani stres yapma canım..ve bir doktorun dediğiylede moral bozma..

Kızlar bulunduğunuz şehrin gerçekten isim yapan, iyi doktorunu araştırıp ona gidin.İşinin ehli olan, sizi paniğe sevkedecek moralinizi bozacak insanlara değilde, daha çok yapıcı, sizi yüreklendirecek ve rutin hamilelik dönemini çok iyi bilen doktorlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…