Öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba, bende ocak annesi olacam inşallah. İlk hamileliğim, acayip heycanlıyım. 4+6 bugün ve hala dr a gitmedim. Alttan muayene olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum. Bi yandan da tedirginim, acaba gitsem daha mı sağlıklı diye. Ne yapmalıyım?
Atabilsem goruntusunu sizde gorurdunuz de atamıyorum ama hıc bısey yazmıyor benım ultrason kağıdındaultrason görüntüsü varsa ordada yazar aslında, hem sata göre kaç hafta olduğu, hemde ultrason ölçümlerine göre kaç hafta olduğu.. ben gittiğimde 6+6 idim ama bebişi ölçünce 6+1 göründü
Teşekkür ederim canım insanin moreli bozuluyor yaa başka bir doktora gidicem dua edelim birbirimizecanım karından görünmemesi çok normal..şu doktorlara deli oluyorum bazen..benimde panik bir doktorum vardı oda 1500lerde karından görünür demişti..dün kese için başka bir doktora gittik değerim tahminen 2000lerde dedim..oda muhtemelen karından görünmez dedi..alttan bile baksam şuan görünmesi yüzdee yüz değil dedi..bende yok sadece karından bakalım dedim..karından baktı..görünmedi..3000-4000 arasında karından net görünür..2 gün sonra gel dedi..betaya da baktırdı 2063müş..yani stres yapma canım..ve bir doktorun dediğiylede moral bozma..
Hamilelik rehberi diye bi kitap canım bi kac doktorun toplanıp yazdıkları bı kitapsen hangi kitabı aldın?
Hamilelik rehberi diye bi kitap canım bi kac doktorun toplanıp yazdıkları bı kıtapsen hangi kitabı aldın?
5haftalık kese 7 haftalıkken kalp atışı ve bebişi gordum canım hayırlı olsun :)Merhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?
hayırlı olsun canımm..bende 6+3 de gıtmıştım bebegım nokta kadardı ve ultrasında kalp atışlarını gördü ama daha duyulmadı ınsallah haftaya duycuazSelam Kızlar,
Herkese hayırlı olsun, sağlıklı şekilde alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza. Aradığım grup buradaymış :) Benim de ilk hamileliğim. 5+5 deyim. Salı günü gideceğiz doktora. Kalp atışını duymazsam panik olurum diye erteledim gitmeyi. Keseyi de bebişi de görmedim daha. Ama kan testi yaptırdım aralıklarda 2000 küsürlere çıkınca beta hgc rahat nefes alabildim. Doktorla telefonda görüşerek folik asit amaya başladım arada. Çok heyecanlıyım ilk defa göreceğim.
Salı günü 6+2 oluyor . Kalp atışını duyar mıyım?
Teşekkürler canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımızada alırız evlatlarimizi.5haftalık kese 7 haftalıkken kalp atışı ve bebişi gordum canım hayırlı olsun :)
Selam Kızlar,
Herkese hayırlı olsun, sağlıklı şekilde alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza. Aradığım grup buradaymış :) Benim de ilk hamileliğim. 5+5 deyim. Salı günü gideceğiz doktora. Kalp atışını duymazsam panik olurum diye erteledim gitmeyi. Keseyi de bebişi de görmedim daha. Ama kan testi yaptırdım aralıklarda 2000 küsürlere çıkınca beta hgc rahat nefes alabildim. Doktorla telefonda görüşerek folik asit amaya başladım arada. Çok heyecanlıyım ilk defa göreceğim.
Salı günü 6+2 oluyor . Kalp atışını duyar mıyım?
Allah kolaylık versin canım benimde sade kuru bulantı oluyor :/merhaba kızlar bende bugun 6+5 oldum ve bugun ıtıbarıyle kusmalarım başladı maalesef çok zor bı durum allahım yardımcımız olsun
Canım çok çok tebrik ederim, Sağlıkla güzellikle geçsin günlerin ve sıhhatle al kucağına inşallah
Ben 5+3 te gittim ilk kez. Kalp atışını duyamadık ama ekranda attığını gördük. 7 haftalıkken de kalp atışlarını duyduk. İnan doktora gidip keseyi görene kadar çok huzursuzdum, emin olamıyor yine de insan. Doktora erken gitmenin avantajları yaptıracağın kan ve idrar testi ile gerekli ek vitaminlere ihtiyacın olup olmadığına bakılması. Ben zaten öncesinde de Folik asit kullanıyordum ama değerlerim düşük çıktığı için yükseltti doktor. Çok fazla evhamlı olmamak lazım evet ama eskiler nasıl doğurmuş diye herşeyden elini eteğini de çekmemek gerekiyor. Günümüzde artık çok fazla zararlı besin ile besleniyoruz. Tükettiğimiz şeylerin azı doğal ve maalesef mevsimi haricinde de herşeyi tüketir olduk. Bu yüzden doktorun önereceği şeyleri ihmal etme:)
Tekrar hayırlı olsun
Evet Allah yardımcımız olsun benimde 6+5 sadece mide bulantisi var bi çıkartsam çok rahatlicamAllah kolaylık versin canım benimde sade kuru bulantı oluyor :/
bende böyle dıodum ama çıkınca rahatlamıyosnuz kızlar sıze tavsıyem bol bol meyve yıyın cok ıyı gelıyorEvet Allah yardımcımız olsun benimde 6+5 sadece mide bulantisi var bi çıkartsam çok rahatlicam
Öyle yapayım bari Insallah iyi gelirbende böyle dıodum ama çıkınca rahatlamıyosnuz kızlar sıze tavsıyem bol bol meyve yıyın cok ıyı gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?