Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben 5+3 te ilk doktora gittim. Vajinal muayene ile keseyi görebildik. Dış gebelik olup olmadığını anlamak için erken muayenede fayda var aslında. Onun haricinde gerekli bir takım testler var, onlara göre sana ek vitamin verebilir. Folik Asiti zaten öncesinde de kullanmak gerekiyor, ve ilk 3 ay onu verecek doktor.

Merhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?

ultrason görüntüsü varsa ordada yazar aslında, hem sata göre kaç hafta olduğu, hemde ultrason ölçümlerine göre kaç hafta olduğu.. ben gittiğimde 6+6 idim ama bebişi ölçünce 6+1 göründü
Atabilsem goruntusunu sizde gorurdunuz de atamıyorum ama hıc bısey yazmıyor benım ultrason kağıdında

merhaba kızlar bende bugun 6+5 oldum ve bugun ıtıbarıyle kusmalarım başladı maalesef çok zor bı durum allahım yardımcımız olsun

Teşekkür ederim canım insanin moreli bozuluyor yaa başka bir doktora gidicem dua edelim birbirimize

Selam Kızlar,

Herkese hayırlı olsun, sağlıklı şekilde alırız inşallah bebişleri kucaklarımıza. Aradığım grup buradaymış :) Benim de ilk hamileliğim. 5+5 deyim. Salı günü gideceğiz doktora. Kalp atışını duymazsam panik olurum diye erteledim gitmeyi. Keseyi de bebişi de görmedim daha. Ama kan testi yaptırdım aralıklarda 2000 küsürlere çıkınca beta hgc rahat nefes alabildim. Doktorla telefonda görüşerek folik asit amaya başladım arada. Çok heyecanlıyım ilk defa göreceğim.

Salı günü 6+2 oluyor . Kalp atışını duyar mıyım?

sen hangi kitabı aldın?
Hamilelik rehberi diye bi kitap canım bi kac doktorun toplanıp yazdıkları bı kıtap
Merhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?
5haftalık kese 7 haftalıkken kalp atışı ve bebişi gordum canım hayırlı olsun :)

hayırlı olsun canımm..bende 6+3 de gıtmıştım bebegım nokta kadardı ve ultrasında kalp atışlarını gördü ama daha duyulmadı ınsallah haftaya duycuaz

Canım çok çok tebrik ederim, Sağlıkla güzellikle geçsin günlerin ve sıhhatle al kucağına inşallah

Ben 5+3 te gittim ilk kez. Kalp atışını duyamadık ama ekranda attığını gördük. 7 haftalıkken de kalp atışlarını duyduk. İnan doktora gidip keseyi görene kadar çok huzursuzdum, emin olamıyor yine de insan. Doktora erken gitmenin avantajları yaptıracağın kan ve idrar testi ile gerekli ek vitaminlere ihtiyacın olup olmadığına bakılması. Ben zaten öncesinde de Folik asit kullanıyordum ama değerlerim düşük çıktığı için yükseltti doktor. Çok fazla evhamlı olmamak lazım evet ama eskiler nasıl doğurmuş diye herşeyden elini eteğini de çekmemek gerekiyor. Günümüzde artık çok fazla zararlı besin ile besleniyoruz. Tükettiğimiz şeylerin azı doğal ve maalesef mevsimi haricinde de herşeyi tüketir olduk. Bu yüzden doktorun önereceği şeyleri ihmal etme:)

Tekrar hayırlı olsun

Çok çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Hepimiz için kolay bir hamilelik dönemimiz ve sağlıklı evlatlarımız olur inşallah. Eminim bilmediğim daha çoook şey vardır. Doktora gitmeye de sabırsızlanıyorum. Kesinlikle tüm tavsiyelerine uyarım. Tabiki sizin deneyimleriniz ve tavsiyelerinize de açığım. :)

Görülmemiş bir şekilde bulantılarım, aşırı halsizliklerim ve aşırı uyku halim 3. haftada başladı. 5. haftada baya azaldı...
ilk hamileliğimde 6. haftaya kusmayla başlamış. 4. aya kadar aşırı mide bulantım ve kusmam ile 4 kilo verdimştim... sonra azalmıştı tabi. bu ayın 26. sında keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak üzere dr uma gideceğiz. Hiçbir şey hissetmeyince de bir sorun mu var acaba diyor insan...

Bende ocak annesi olcam inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah keseyi görüp kalp atışlarını da duyabilirsem çok rahatlıcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…