Hayırlı olsun canım hosgeldin aramızaHamilelik günlüğü eklemek istiyorum ama yapamadım bi türlü yardımcı olur musunuz
Son adet tarihi diye kalmış aklımda benim :) Gelen kutusunun yanında yazan nick'inizi tıklayın, kişisel bilgilerinize girin. Hamilelik Takvimi: yazan yere tahmini tarihi yazarak değişiklikleri kaydedin. Umarım anlatabilmişimdir.
Keseyi normal ultrasonda 4+5 gördük ama benim erken döllenme beta hcg yüksekti 4905 tiMerhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?
Merhaba canım evet zar zor gördüm bende de sata göre fark var usg ile. Ben en son doktora gittiğimde 2 kese gördü biri bebeksi kalbi de atıyordu diğeri boştu. Pazartesi yine gideceğim bakalım hayırlısı artık.merhaba seninle aramızda iki gün var. ultrasonda gördünmü bebeğini canım. kalp atışını duydunmu? ben 3 gün önce gittim. küçücüktü, kalp atışını dr un karnımdan yaptığı ultrason ile gördüm fakat 4,5 gün sata göre fark vardı.
Benimde kısa süreliğine 2 kese gorundu ama dıger kese kayboldu biz goruntusunu aldıktan sonra ya ultrason hatası yada ikiz dediler bide diger kese bosta olabilir dediler benimde 1 Haziran kontrol özele gidiyorum normalde ama haftaya bide devlete gitmek istiyorum :)Merhaba canım evet zar zor gördüm bende de sata göre fark var usg ile. Ben en son doktora gittiğimde 2 kese gördü biri bebeksi kalbi de atıyordu diğeri boştu. Pazartesi yine gideceğim bakalım hayırlısı artık.
Bana da kesin birsey soylemediler büyük ihtimalle kaybolmak içi boş çünkü dedi 2 farklı doktora gittimBenimde kısa süreliğine 2 kese gorundu ama dıger kese kayboldu biz goruntusunu aldıktan sonra ya ultrason hatası yada ikiz dediler bide diger kese bosta olabilir dediler benimde 1 Haziran kontrol özele gidiyorum normalde ama haftaya bide devlete gitmek istiyorum :)
Kaybolacak olacaktıBana da kesin birsey soylemediler büyük ihtimalle kaybolmak içi boş çünkü dedi 2 farklı doktora gittim
Atabilsem goruntusunu sizde gorurdunuz de atamıyorum ama hıc bısey yazmıyor benım ultrason kağıdında
Merhaba canım evet zar zor gördüm bende de sata göre fark var usg ile. Ben en son doktora gittiğimde 2 kese gördü biri bebeksi kalbi de atıyordu diğeri boştu. Pazartesi yine gideceğim bakalım hayırlısı artık.
Anladım canım biz icini göremedik bi dha 2 kese denk gelmedi cunkuKaybolacak olacaktı
Bende pazartesini bekliyorum hayırlısı olur inşallah canım.Anladım canım biz icini göremedik bi dha 2 kese denk gelmedi cunku
Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısıBende pazartesini bekliyorum hayırlısı olur inşallah canım.
Gozun aydınn :) Allahım saglıklı doğumlar nasip etsin inşallahKızlar baby yi gordum sukur 33mm
Can'ım ben Tup tedavisi icin başlamıştım 300 tl biraz ucuk muayene ucreti ama sonucu olumlu oldu ya sonuna kadar helal olsun diyorum içimden.muayene ücreti ne kadar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?