Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

:) Gelen kutusunun yanında yazan nick'inizi tıklayın, kişisel bilgilerinize girin. Hamilelik Takvimi: yazan yere tahmini tarihi yazarak değişiklikleri kaydedin. Umarım anlatabilmişimdir.

Hamilelik günlüğü eklemek istiyorum ama yapamadım bi türlü yardımcı olur musunuz
Hayırlı olsun canım hosgeldin aramıza benım mesajın altında Hamilelik takvimi eklemek için tıklayın diye bi yazı cıkacak ona bas kişisel bilgilerine son adet tarihini yaz değişiklikleri kaydet de seninde görünür :))

:) Gelen kutusunun yanında yazan nick'inizi tıklayın, kişisel bilgilerinize girin. Hamilelik Takvimi: yazan yere tahmini tarihi yazarak değişiklikleri kaydedin. Umarım anlatabilmişimdir.
Son adet tarihi diye kalmış aklımda benim 

Merhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?
Keseyi normal ultrasonda 4+5 gördük ama benim erken döllenme beta hcg yüksekti 4905 ti

Merhaba canım evet zar zor gördüm bende de sata göre fark var usg ile. Ben en son doktora gittiğimde 2 kese gördü biri bebeksi kalbi de atıyordu diğeri boştu. Pazartesi yine gideceğim bakalım hayırlısı artık.

kendi profiline girdiğinde bir sürü doldurma yerleri olan bir sayfa çıkıyor hemen önüne. aşağılara doğru hamilelik takvimi bölümü var. bebeğinin muhtemel doğacağı tarihi yazıyorsun. örneğin sat:11 nisan ise doğum 16 ocak 2017 oluyor. benimki öyle yani. 16-01-17 yazdım, en aşağıya geldim, kaydet dedim, işlem tamam. kontrol etmek için de bir yorum yazarsın olur biter...

Benimde kısa süreliğine 2 kese gorundu ama dıger kese kayboldu biz goruntusunu aldıktan sonra ya ultrason hatası yada ikiz dediler bide diger kese bosta olabilir dediler benimde 1 Haziran kontrol özele gidiyorum normalde ama haftaya bide devlete gitmek istiyorum :)

Selam kızlar bende 17.05.2016 da öğrendim hamile olduğumu önce evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı dayanamadım gittim hemen hastaneye kan testi yaptırdım. Beta hcg 132,13 çıktı pozitif şimdi ne kadar olduğunu bir türlü algılayamadım, beta testinde gözüken değerler de 2 - 3 haftalık diyor. Ama son adet tarihimin ilk günü 17 nisan ona göre hesap yaptığımda 4 hafta 5 günlük oluyor.. Açıkcası kafam karıştı.. :) doktorum da betanın düşük olduğunu takibe almak istediğini söyledi şimdi sıramı bekliyorum hastane de nolur dua edin yükselmiş olsun

Bana da kesin birsey soylemediler büyük ihtimalle kaybolmak içi boş çünkü dedi 2 farklı doktora gittim

Kizlar banada yer acinnn :) bugun kan verdim 5700 kesede olusmus 7mm yanliz doktor 4 haftalik dedi degere bakiyorum 5 haftalik zaten sata gore 5+3 hic birsey anlamadim ben bu hesaplardan

Atabilsem goruntusunu sizde gorurdunuz de atamıyorum ama hıc bısey yazmıyor benım ultrason kağıdında

Ins iyi haberini alirsin canim. Sali gunune tekrar gorcem bende bebisimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…