Insallah hemencicik gecer 2 hafta bu surede zamam duruyo sanki bana oyle geliyo :) kese kac mm olmus soyledimi doktorBende bugün gittim geçen haftaya göre kesemiz baya büyümüş bebişi göremedik 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı ve bebişi görmemiz için
GS 1.56 cm GS 0.88 cm yazıyor canımInsallah hemencicik gecer 2 hafta bu surede zamam duruyo sanki bana oyle geliyo :) kese kac mm olmus soyledimi doktor
Benim 620 iken doktor 3 haftalik demisti seninde ole sanirim hesaplasana netten. Hayirli olsun bu arada kucagina almak nasip olur insallahKizkar beta hcg 653,58 gosteri kac haftalik yani
Aynıyız cnm seninle 4+6 olcz inşallah gece 12 den sonra :)Kızlarr ben yeniyim bu sitede bir arkadaşım tavsiye etti üye olmamı iyi ki de olmuşum :) herşeyi yazasım geliyor size :) betam 554,27 olmuş bebişim büyüyor :))) çok şükür binlerce kez şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Şimdi ben 4 haftalık mı oluyorum son adet tarihim 17.04.2016 bu konuda bi netleşemedim valla :)) bi yardımcı olun bana lütfen..
var canım ben :) bunun için dr ada gittim şükür bi sıkıntı yokGünaydın kızlar benim mide bulantım geçti acaba neden iyi bişey mi kötü bişey mi anlam veremedim 4+5 im ilk bi kaç gün mide bulantısı cekipte sonradan bulanmayan var mı ya kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
canım bu bilgiyi nereden ve kimden aldın?Eğer yanlış hatırlamıyorsam ananas fazla tüketildiğinde düşük veya erken doğumu tetikleyebiliyor.ilk hamileliğimdede dr bitki çayları ve ananası tüketmemem konusunda uyarmıştı.gerçi benim düşük riskim vardı belki o yüzden söylemiştir bilemiyorum.ama dr larınıza sormanınızı tavsiye ederim.bu arada bebeklerinize anne karnında kilo aldırmak isterseniz hergün tahin pekmez in işe yaradığını duymuştum.Kızlar bugün bir şey öğrendim gebelikte ananas yemek çok faydalıymis
Bebeğin tutunmasina yardimci
Mide bulantısı azaltıcı
Bebeğe kilo aldırici
Ödem Atıcı özellikleri varmış
Merhba bende 5+2 flnim galiba beta 1 hafta once 951 cikmisti dr henuz gtmedm ama yrn dusunuyorum kısmetse siz 5+1-İnşallah canım çok sağoll :) Ben 5+1 de yani 6. haftamın içinde keseyi gördüm çok şükür. embrio için henüz erken demişti çünkü üstten değil vajinal bakılmıştı benim keseme çünkü ben çok pipiriklenmiştim :) şimdi bugün ben 6+2 yani 7. haftamın içindeyim. Yine dip not; bol bol su için anne adaylarımız. Hem bebek için hem kendiniz için. Bol bol wc'ye çıkın hep çalıştırın. Hem fazla ödem olmasın hem bebeğinizin kesesi için.
Ayrıca senin içinde tek söyleyebileceğim stress yapma iyi düşün boll dua et hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. Düşük aklına getirme. İyi olucak de inşallah olur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Ama sakın stress yapma bebişine iyi değil.Bak kanamanda durmuş işte çok şükür. ayy :))
Cnm seninle Günlerimiz aynı nasip olursa tam 4+6yız şimdilik :)Merhba bende 5+2 flnim galiba beta 1 hafta once 951 cikmisti dr henuz gtmedm ama yrn dusunuyorum kısmetse siz 5+1
Yani 6 hafta yazmissiniz oylemi hesaplaniyorhic bir fikrim yok simdi bende 6+2mi oluyorum sizi 5+1de ustden ultrsnla muayne ederek mj keseyi gordu bende aslinda kese gorunmez diye gitmeyede cekiniyorum ama beta yukseldimi merakda ediyorum bilgisi olan warsa paylasabilirmi tesekkur ederim
Sat senindemi 16 nisan cnmCnm seninle Günlerimiz aynı nasip olursa tam 4+6yız şimdilik :)
canım bu bilgiyi nereden ve kimden aldın?Eğer yanlış hatırlamıyorsam ananas fazla tüketildiğinde düşük veya erken doğumu tetikleyebiliyor.ilk hamileliğimdede dr bitki çayları ve ananası tüketmemem konusunda uyarmıştı.gerçi benim düşük riskim vardı belki o yüzden söylemiştir bilemiyorum.ama dr larınıza sormanınızı tavsiye ederim.bu arada bebeklerinize anne karnında kilo aldırmak isterseniz hergün tahin pekmez in işe yaradığını duymuştum.
Bende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste3-4 kez tüp bebek tedavisi görmüş bir arkadaşım söyledi. Doktor bana progestan verdi deyince ananas ye dedi. İnternette de faydaları yazıyor ama fazlası zarar olabilir tabi. Yanlış bilgi vermek istemem.
Herkesin yöntemi farklı demek ki kızlar ben de tedavi gördüm ve yavrum tutunsun diye ananas yedim hergünBende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?