Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende bugün gittim geçen haftaya göre kesemiz baya büyümüş bebişi göremedik 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı ve bebişi görmemiz için

Bende bugün gittim geçen haftaya göre kesemiz baya büyümüş bebişi göremedik 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı ve bebişi görmemiz için
Insallah hemencicik gecer 2 hafta bu surede zamam duruyo sanki bana oyle geliyo :) kese kac mm olmus soyledimi doktor

Kızlar bugün bir şey öğrendim gebelikte ananas yemek çok faydalıymis
Bebeğin tutunmasina yardimci
Mide bulantısı azaltıcı
Bebeğe kilo aldırici
Ödem Atıcı özellikleri varmış

Kızlarr ben yeniyim bu sitede bir arkadaşım tavsiye etti üye olmamı iyi ki de olmuşum :) herşeyi yazasım geliyor size :) betam 554,27 olmuş bebişim büyüyor :))) çok şükür binlerce kez şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Şimdi ben 4 haftalık mı oluyorum son adet tarihim 17.04.2016 bu konuda bi netleşemedim valla :)) bi yardımcı olun bana lütfen..

Aynıyız cnm seninle 4+6 olcz inşallah gece 12 den sonra :)

var canım ben :) bunun için dr ada gittim şükür bi sıkıntı yok

Kızlar bugün bir şey öğrendim gebelikte ananas yemek çok faydalıymis
Bebeğin tutunmasina yardimci
Mide bulantısı azaltıcı
Bebeğe kilo aldırici
Ödem Atıcı özellikleri varmış
canım bu bilgiyi nereden ve kimden aldın?Eğer yanlış hatırlamıyorsam ananas fazla tüketildiğinde düşük veya erken doğumu tetikleyebiliyor.ilk hamileliğimdede dr bitki çayları ve ananası tüketmemem konusunda uyarmıştı.gerçi benim düşük riskim vardı belki o yüzden söylemiştir bilemiyorum.ama dr larınıza sormanınızı tavsiye ederim.bu arada bebeklerinize anne karnında kilo aldırmak isterseniz hergün tahin pekmez in işe yaradığını duymuştum.

Merhba bende 5+2 flnim galiba beta 1 hafta once 951 cikmisti dr henuz gtmedm ama yrn dusunuyorum kısmetse siz 5+1
Yani 6 hafta yazmissiniz oylemi hesaplaniyor hic bir fikrim yok simdi bende 6+2mi oluyorum sizi 5+1de ustden ultrsnla muayne ederek mj keseyi gordu bende aslinda kese gorunmez diye gitmeyede cekiniyorum ama beta yukseldimi merakda ediyorum bilgisi olan warsa paylasabilirmi tesekkur ederim

Cnm seninle Günlerimiz aynı nasip olursa tam 4+6yız şimdilik :)

3-4 kez tüp bebek tedavisi görmüş bir arkadaşım söyledi. Doktor bana progestan verdi deyince ananas ye dedi. İnternette de faydaları yazıyor ama fazlası zarar olabilir tabi. Yanlış bilgi vermek istemem.

3-4 kez tüp bebek tedavisi görmüş bir arkadaşım söyledi. Doktor bana progestan verdi deyince ananas ye dedi. İnternette de faydaları yazıyor ama fazlası zarar olabilir tabi. Yanlış bilgi vermek istemem.
Bende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…