Afiyet olsun canim sorun yoksa ye valla hersey ye canin ne istiyosaHerkesin yöntemi farklı demek ki kızlar ben de tedavi gördüm ve yavrum tutunsun diye ananas yedim hergün
Afiyet olsun canim sorun yoksa ye valla hersey ye canin ne istiyosa
Teşekkür ederim Can'ım hamdolsun sıkıntı yok gibi olmazda inş hepimiz sağlıkla alırız Melek'lerimizi kucağımıza...Afiyet olsun canim sorun yoksa ye valla hersey ye canin ne istiyosa
Insallah canim insallahhh. Tup bebek tedavisimi gordunTeşekkür ederim Can'ım hamdolsun sıkıntı yok gibi olmazda inş hepimiz sağlıkla alırız Melek'lerimizi kucağımıza...
Evet Can'ımInsallah canim insallahhh. Tup bebek tedavisimi gordun
Cok kiymetli olurlar ablaminda oglu tup bebek simdi 9 yasinda. Bol bol uzan su 3 ay gecene kadar hic bisi yapma yerden egilip bi igne bile alma hayirlisiyla temmuz sonunda rahatizEvet Can'ım
nasıl yani ikizmi cnmMerhaba canım evet zar zor gördüm bende de sata göre fark var usg ile. Ben en son doktora gittiğimde 2 kese gördü biri bebeksi kalbi de atıyordu diğeri boştu. Pazartesi yine gideceğim bakalım hayırlısı artık.
Doktor kesin bir şey söylemedi başta ikizmiş ama bir kese diğeri kadar gelişmemiş büyük ihtimalle kaybolur dedi. Bende netten araştırdığim kadariyla kaybolan ikiz sendromu denilen bir şey varmış zaman gösterecek pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı bakalımnasıl yani ikizmi cnm
Bende 2 gündür yiyorum ananas ama doktora da özellikle soracağımHerkesin yöntemi farklı demek ki kızlar ben de tedavi gördüm ve yavrum tutunsun diye ananas yedim hergün
keseye bebek yokmu cnm görünmedimi?Doktor kesin bir şey söylemedi başta ikizmiş ama bir kese diğeri kadar gelişmemiş büyük ihtimalle kaybolur dedi. Bende netten araştırdığim kadariyla kaybolan ikiz sendromu denilen bir şey varmış zaman gösterecek pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı bakalım
1 inde var kalp atışı da görünüyor diğer kese mm olarak da daha küçük ve içi boş. Ama bebek olan kesenin de mm si o kadarken onda da bebek görünmüyordu.keseye bebek yokmu cnm görünmedimi?
Evet bende de aynı şekilde oluyorarkadaşlar bu pregesteron ilaç varya ben fitil olarak kullanıyom gece yatarken atıyorum birikinti oluyo sabah kalktığımda sizdedi böyle oluyomu kullananlar
bende de iki kese var biri biraz rahimin dışına doğru döllenmiş ve doktor dış gebelik dedi çok korkmuştum başka bi özel hastaneye gittim şükür ikisindede bebek var kalp atışı bile oluşmuş ama duyulmaz çok küçük dedi Allah inş nasip eder yavrularımızı bu mübarek günde Allah çok büyük1 inde var kalp atışı da görünüyor diğer kese mm olarak da daha küçük ve içi boş. Ama bebek olan kesenin de mm si o kadarken onda da bebek görünmüyordu.
Aminnnnn inşallahbende de iki kese var biri biraz rahimin dışına doğru döllenmiş ve doktor dış gebelik dedi çok korkmuştum başka bi özel hastaneye gittim şükür ikisindede bebek var kalp atışı bile oluşmuş ama duyulmaz çok küçük dedi Allah inş nasip eder yavrularımızı bu mübarek günde Allah çok büyük
bu gittiğim doktor banada dedi kaybolan ikiz gebelik diye bi kese kendi kendine kayboluyomuş nasip canm inş ikizdir senindeAminnnnn inşallah
-Yani soyle; siz su anda sat'a gore 4+6 iseniz 5. Haftanizin icindesiniz. 5+1 iseniz 6. Hafta icindesiniZ. Ben su anda 6+3üm yani 7. haftamin icindeyim. Bebegimin kesesini ise ilk vajinal olarak 5+2de gordum. Yabi 6. Haftamin icinde oluyo. Dunde hamd olsun 6+2de bebegimin kalp atislarini hem gordum hem duydum. Darisi sizlerinde basina insallah ❤❤❤Merhba bende 5+2 flnim galiba beta 1 hafta once 951 cikmisti dr henuz gtmedm ama yrn dusunuyorum kısmetse siz 5+1
Yani 6 hafta yazmissiniz oylemi hesaplaniyorhic bir fikrim yok simdi bende 6+2mi oluyorum sizi 5+1de ustden ultrsnla muayne ederek mj keseyi gordu bende aslinda kese gorunmez diye gitmeyede cekiniyorum ama beta yukseldimi merakda ediyorum bilgisi olan warsa paylasabilirmi tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?