Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

nasıl yani ikizmi cnm

Benimde 4+5 haftalik p.tesi vel ultrosonda bakalm dedi insallah goruruz keseyi daha erken diyolar aail 6.haftada gorunur diyolar ama hayirlisi olsun hepimiz icin

nasıl yani ikizmi cnm
Doktor kesin bir şey söylemedi başta ikizmiş ama bir kese diğeri kadar gelişmemiş büyük ihtimalle kaybolur dedi. Bende netten araştırdığim kadariyla kaybolan ikiz sendromu denilen bir şey varmış zaman gösterecek pazartesi tekrar gideceğim hayırlısı bakalım

keseye bebek yokmu cnm görünmedimi?

arkadaşlar bu pregesteron ilaç varya ben fitil olarak kullanıyom gece yatarken atıyorum birikinti oluyo sabah kalktığımda sizdedi böyle oluyomu kullananlar

1 inde var kalp atışı da görünüyor diğer kese mm olarak da daha küçük ve içi boş. Ama bebek olan kesenin de mm si o kadarken onda da bebek görünmüyordu.
bende de iki kese var biri biraz rahimin dışına doğru döllenmiş ve doktor dış gebelik dedi çok korkmuştum başka bi özel hastaneye gittim şükür ikisindede bebek var kalp atışı bile oluşmuş ama duyulmaz çok küçük dedi Allah inş nasip eder yavrularımızı bu mübarek günde Allah çok büyük

Aminnnnn inşallah

-Yani soyle; siz su anda sat'a gore 4+6 iseniz 5. Haftanizin icindesiniz. 5+1 iseniz 6. Hafta icindesiniZ. Ben su anda 6+3üm yani 7. haftamin icindeyim. Bebegimin kesesini ise ilk vajinal olarak 5+2de gordum. Yabi 6. Haftamin icinde oluyo. Dunde hamd olsun 6+2de bebegimin kalp atislarini hem gordum hem duydum. Darisi sizlerinde basina insallah ❤❤❤

Merhaba kizlar Allah im nasip ederse bende ocak annesi olucam bu benim ikinci bebegim olacak insallahRabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun kimsenin kucagi bos kalmasin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…