Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

bu gittiğim doktor banada dedi kaybolan ikiz gebelik diye bi kese kendi kendine kayboluyomuş nasip canm inş ikizdir seninde
İnşallah canım sanırım doktorlar çok alismayalim diye direkt en kotusunu söylüyorlar benim ailemde de var ikiz bebeği olan. Hatta başka bir doktor boş gebelik demişti bana o kese için ben hiç bebek yok diye farklı doktora gittim o 2 keseyi gösterdi bana. Hayirlisi inşallah

Kizlar dun ben gittim hcg 5700 cikti karindan bakariz dedi doktor bakti 7 mm kese gordu vajinal ultrasonda daha mi farkli gorunur haftaya cuma tekrar gidicem vajinal ultrason mu istiyim yoksa bekliyim mi daha acele mi ediyorum acaba bu beklemek ne zormus yarabbim :)

Merhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?
Gözünüz aydın. Bende acele etmeyeyim dedim daha gitmedim 30 mayısa randevu aldım. 5+4 olacak o gün kalp atışı görülür mü emin değilim ama bakalım. Daha da sabrederek herhalde
Simdi tartildim 69.5
Yarim kilo almışım
Ooo kilolar alınmaya başlamış. Ben daha almadım ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım herhalde.

Amin

Hayırlı olsun canım. Bu hesap işleri biraz karışık. Son adet tarihim benimde 19 nisan 4+5 oldum bugün. Ama tabi döllenme o gün olmadığı için ultrasonda tarih aynı çıkmıyor seninde şuan 4+3 oluyor yani.

Benimde son adet tarihim 20 nisan. Programda suan 5 haftalik gorunuo
benimde 19 nisan yakınız.

3-4 kez tüp bebek tedavisi görmüş bir arkadaşım söyledi. Doktor bana progestan verdi deyince ananas ye dedi. İnternette de faydaları yazıyor ama fazlası zarar olabilir tabi. Yanlış bilgi vermek istemem.

Bende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste
Bir bilgi karışıklığı var sanırım benim bildiğimde ananastutunmaya hurmalar kolay doğum yapmaya yardımcı oluyor. Bunu iyice bir araştırmak lazım doğru olan ne acaba.

Canım
canım buyuk ıhtımal kese olur sadece 6 yı geçince görunuyor kalp atısı ben 6+3 de gördum

Canım
canım buyuk ıhtımal kese olur sadece 6 yı geçince görunuyor kalp atısı ben 6+3 de gördum
Sanırım buda kişiden kişiye göre değişiyor yada döllenmenin zamanıyla alakalı. Daha erken duyanda var daha geç duyanda var okuduğum yorumlarda. Hayırlısı bakalım.

Kızlar benim kanama ara ara devam ediyor. Baya kırmızı kanama oluyor az mıktarda sonra kahverengiye donuyor. Cuma Dr gittim gittiğimde kanama durmuştu. Sonra aksam tekrar basladı.suan yine yok kahverengi akıntı gibi oluyor.ama bir sıkıntı var belliki Daha erken oldugu icin kese gorunmedı. Bhcg bakıldı. cok şükür katlamış. 1370 olmuş. Yarın tekrar baktıracaz. İnsallah yine katlamış olursa salı gunu kese icin gıdecegız. Hayatimda ilk kez ve ayni Zaman'da 4.Tup denememde ilk kez pozitifi gördüm. Dua edin lutfen ...

Bende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste
Bende hurmanın ilk zamanlarda düşük yaptığını duymuştum son zamanlarda normal doğum isteyenler için oneriliyo rahim ağzını açıyomus çünkü doğumu kolaylastiriyomus bide süt yapıyomuş

Bende 2 kilo verdim :) inşallah bu kez hamileliği adabıyla bitiririm :)

merhaba kızlar
ananasın kilo aldırdığını bebege bende nette okumustum ama abartmadan yenirse bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum biliyoruzki herseyin fazlası zarar sonucta ben ilk gebeliğimde surekli meyve ve salata yiyordum öğünler arası hem kendim kilo aldım ama doğum sonrası 6 aylıkken oğlum 36 bedene düşmüştüm ve oğlum 4 kilo doğdu ve 1.5 yaşına kadar emzirdim :) :)

Slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...ya kafayı yicem artık belim ve kasık agrim var zaten düşük riski var ama bu agri da neyin habercisi

İzmirde olan hamişler doktorum özel cınarlı hast. Gungor beydi dun bi hamile musterimizle konustum yine aynı hastane de Aslı hanıma gidiyormuş cok ilgili guler yuzlu soru sormadan seni bilgilendiriyor dedi cok övdü 1 hazirana zar zor randevu aldım bi denicem internetten de araştırdım hakkında cok iyi yorumlar var İzmirde olan arkadaşlardan doktorundan memnun olmayan varsa haber vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…