- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
İnşallah canım sanırım doktorlar çok alismayalim diye direkt en kotusunu söylüyorlar benim ailemde de var ikiz bebeği olan. Hatta başka bir doktor boş gebelik demişti bana o kese için ben hiç bebek yok diye farklı doktora gittim o 2 keseyi gösterdi bana. Hayirlisi inşallahbu gittiğim doktor banada dedi kaybolan ikiz gebelik diye bi kese kendi kendine kayboluyomuş nasip canm inş ikizdir seninde
Gözünüz aydın. Bende acele etmeyeyim dedim daha gitmedim 30 mayısa randevu aldım. 5+4 olacak o gün kalp atışı görülür mü emin değilim ama bakalım. Daha da sabrederek herhaldeMerhaba kızlar benimde sat 23 nisan test yaptım pozitif ama kan testi için 24nde gitcem inşallah. Dualarınızı beklerim. Kese ve bebisi görenler kac hafta kac günlükken gördüklerini yazabilir mi?
Ooo kilolar alınmaya başlamış. Ben daha almadım ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım herhalde.Simdi tartildim 69.5
Yarim kilo almışım
Bakalım ne dicek haberdar et olur mu beni deBende 2 gündür yiyorum ananas ama doktora da özellikle soracağım
AminKandiliniz Mübarek olsun kızlar Dualarınızda olmak ümidiyle Hayırlı KandillerRabbim bu mübarek gecenin hatırına bütün anneleri evlatlarına sağlıkla kavuştursun Çocuğu olmayanlarada hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah ( amin )
Aynı sorun bendede vararkadaşlar bu pregesteron ilaç varya ben fitil olarak kullanıyom gece yatarken atıyorum birikinti oluyo sabah kalktığımda sizdedi böyle oluyomu kullananlar
Hayırlı olsun canım. Bu hesap işleri biraz karışık. Son adet tarihim benimde 19 nisan 4+5 oldum bugün. Ama tabi döllenme o gün olmadığı için ultrasonda tarih aynı çıkmıyor seninde şuan 4+3 oluyor yani.Kızlarr ben yeniyim bu sitede bir arkadaşım tavsiye etti üye olmamı iyi ki de olmuşum :) herşeyi yazasım geliyor size :) betam 554,27 olmuş bebişim büyüyor :))) çok şükür binlerce kez şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Şimdi ben 4 haftalık mı oluyorum son adet tarihim 17.04.2016 bu konuda bi netleşemedim valla :)) bi yardımcı olun bana lütfen..
benimde 19 nisan yakınız.Benimde son adet tarihim 20 nisan. Programda suan 5 haftalik gorunuo
3-4 kez tüp bebek tedavisi görmüş bir arkadaşım söyledi. Doktor bana progestan verdi deyince ananas ye dedi. İnternette de faydaları yazıyor ama fazlası zarar olabilir tabi. Yanlış bilgi vermek istemem.
Bir bilgi karışıklığı var sanırım benim bildiğimde ananastutunmaya hurmalar kolay doğum yapmaya yardımcı oluyor. Bunu iyice bir araştırmak lazım doğru olan ne acaba.Bende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste
canım buyuk ıhtımal kese olur sadece 6 yı geçince görunuyor kalp atısı ben 6+3 de gördumGözünüz aydın. Bende acele etmeyeyim dedim daha gitmedim 30 mayısa randevu aldım. 5+4 olacak o gün kalp atışı görülür mü emin değilim ama bakalım. Daha da sabrederek herhalde
Ooo kilolar alınmaya başlamış. Ben daha almadım ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım herhalde.
iyi bari bi tek bende yokmuş korktum bi an neden böle oluyo dyeAynı sorun bendede var
Sanırım buda kişiden kişiye göre değişiyor yada döllenmenin zamanıyla alakalı. Daha erken duyanda var daha geç duyanda var okuduğum yorumlarda. Hayırlısı bakalım.Canım
canım buyuk ıhtımal kese olur sadece 6 yı geçince görunuyor kalp atısı ben 6+3 de gördum
17diydi benim cnm evet gittim pzrtesi günü bu salı tekrar gel kese ye bklm dediSat senindemi 16 nisan cnmdr a gittin mi acaba:)
TamamBakalım ne dicek haberdar et olur mu beni de
Bende hurmanın ilk zamanlarda düşük yaptığını duymuştum son zamanlarda normal doğum isteyenler için oneriliyo rahim ağzını açıyomus çünkü doğumu kolaylastiriyomus bide süt yapıyomuşBende ananasi dusuk yapar diye biliyorum fazla tuketilmemeli. Hurma cok yararli doktorum bile soyledi bu ramazan ayinda yedigimiz hurma varya o iste
Bende 2 kilo verdim :) inşallah bu kez hamileliği adabıyla bitiririm :)Gözünüz aydın. Bende acele etmeyeyim dedim daha gitmedim 30 mayısa randevu aldım. 5+4 olacak o gün kalp atışı görülür mü emin değilim ama bakalım. Daha da sabrederek herhalde
Ooo kilolar alınmaya başlamış. Ben daha almadım ama acayip iştahım açık 100 kilo olacağım herhalde.
son adet tarihinne acaba bende 6 hafta içindeyim 15 gun sonra gel dedi kalp atışı içinKızlar BEnde 6.haftamdayım bugun kesemizi gördük kalp atışıda var perşembe gel duyarız dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?