12 nisan ama benim ki tüp bebek Can'ım adet tarihine göre değil transfere göre hesaplanıyorson adet tarihinne acaba bende 6 hafta içindeyim 15 gun sonra gel dedi kalp atışı için
7 günde çok guzel yükselmiş canim tebrik ederim normalde sata göre bakılıyo ama 5yada 6 haftalık sin sanirimmerhaba kizlar mayis 13e bta hcg 189 cikti. 20sinde tekrarladik 5381 cikti. adetim duzensiz oldugu icin kac hafta oldugunu kestiremiyorum birde sanki deger cok mu yukselmis ikiz bebis olabilir mi acaba sizce
canim gecen hafta yaptirdim bir iki haftalik cikti aralik simdi 5 6 hafta diyor garip geldi bana7 günde çok guzel yükselmiş canim tebrik ederim normalde sata göre bakılıyo ama 5yada 6 haftalık sin sanirim
Valla canim kesin sonuç için ultrasonla baktırmak lazım kontrole gtmicekmisin görünür artik heraldecanim gecen hafta yaptirdim bir iki haftalik cikti aralik simdi 5 6 hafta diyor garip geldi bana
doktoruma haber verdim sanirim bu hafta giderim gorunmeye. Allahim her dileyene nasip etsin insallah. cok sukur hamileyim gerisini takmamak lazim sanirimValla canim kesin sonuç için ultrasonla baktırmak lazım kontrole gtmicekmisin görünür artik heralde
Amin herkese nasip etsin dediğin gibi hic takma iyi düşünelim iyi olsun bebislerimiz Allah kucağımıza almayı nasip etsindoktoruma haber verdim sanirim bu hafta giderim gorunmeye. Allahim her dileyene nasip etsin insallah. cok sukur hamileyim gerisini takmamak lazim sanirim
Anladim canimbende benim dk dami var bi problemdedim haki inşallah duyarsin ilk kalp atisini sonrada ben inşallah :)12 nisan ama benim ki tüp bebek Can'ım adet tarihine göre değil transfere göre hesaplanıyor
O ağrılar hemen hemen her gebelikte oluyormuş, olumlu düşün canım. Bebişlerimi henüz küçük de olsa bizi hissediyorlar diye düşünüyorum. Biz iyi olalım ki onlar da iyi olsunSlm kızlar kandiliniz mübarek olsun...ya kafayı yicem artık belim ve kasık agrim varzaten düşük riski var ama bu agri da neyin habercisi
Canim korkma benimde gecen hafta cok bel agrim ve kasik agrim oldu. Bebislerimiz bize tutunuyor ondan o agrilarimiz. Agir is yapma cok ayakta durma. Gececek o agrilar bebisin senle kalacak canimSlm kızlar kandiliniz mübarek olsun...ya kafayı yicem artık belim ve kasık agrim varzaten düşük riski var ama bu agri da neyin habercisi
Ayni sekilde bende agri cekiyorum kasigima bicak saplaniyor yururken sanki bazen akinti oluyor kanamam geldi saniyorum cok sukur simdiye kdar olmadi ama.hatta gecen gece agriya uyandim ayak bileklerime bacaklarima vuruyor bazen ins cabucak duzelirz hepimizin ortak problemi galibaSlm kızlar kandiliniz mübarek olsun...ya kafayı yicem artık belim ve kasık agrim varzaten düşük riski var ama bu agri da neyin habercisi
Merhaba cnm tetanoz 20ve 24haftalık olmak üzere 2doz yapılıp sağlıkocaklarındaAnladım Can'ım saol hastane randevumu 1 hazirana aldım kalbi duyduktan sonra bildirsek Zaman geçmiş olur mu ne Zaman yapılıyor tetanoz kaç haftalıkken Bilgin var mı
Bobreklere vurduysa durma git canim. Enfeksiyon olabilir. Icin rahat etsin eger enfeksiyonsada hemen onlem alir doktorun canimKızlar teşekkür ederim benim dün akşam ağrılar resmen bobrekletimede vurmaya başladı usuttum heralde bugün acile gidip bi idrar tahlili yatircam enfeksiyon falan olabilir mi acaba?
Hosgeldin canimKızlar BEnde 6.haftamdayım bugun kesemizi gördük kalp atışıda var perşembe gel duyarız dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?