Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

merhaba kizlar mayis 13e bta hcg 189 cikti. 20sinde tekrarladik 5381 cikti. adetim duzensiz oldugu icin kac hafta oldugunu kestiremiyorum birde sanki deger cok mu yukselmis ikiz bebis olabilir mi acaba sizce

merhaba kizlar mayis 13e bta hcg 189 cikti. 20sinde tekrarladik 5381 cikti. adetim duzensiz oldugu icin kac hafta oldugunu kestiremiyorum birde sanki deger cok mu yukselmis ikiz bebis olabilir mi acaba sizce
7 günde çok guzel yükselmiş canim tebrik ederim normalde sata göre bakılıyo ama 5yada 6 haftalık sin sanirim

Slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...ya kafayı yicem artık belim ve kasık agrim var zaten düşük riski var ama bu agri da neyin habercisi
O ağrılar hemen hemen her gebelikte oluyormuş, olumlu düşün canım. Bebişlerimi henüz küçük de olsa bizi hissediyorlar diye düşünüyorum. Biz iyi olalım ki onlar da iyi olsun

Slm kızlar kandiliniz mübarek olsun...ya kafayı yicem artık belim ve kasık agrim var zaten düşük riski var ama bu agri da neyin habercisi
Canim korkma benimde gecen hafta cok bel agrim ve kasik agrim oldu. Bebislerimiz bize tutunuyor ondan o agrilarimiz. Agir is yapma cok ayakta durma. Gececek o agrilar bebisin senle kalacak canim

Hayirli kandiller kizlar bende pazartesi beta 951 di bgn beta 5970 cikti insallah hafta ici artik ultrosnda gorebilirz

Ayni sekilde bende agri cekiyorum kasigima bicak saplaniyor yururken sanki bazen akinti oluyor kanamam geldi saniyorum cok sukur simdiye kdar olmadi ama.hatta gecen gece agriya uyandim ayak bileklerime bacaklarima vuruyor bazen ins cabucak duzelirz hepimizin ortak problemi galiba

Benim bel kasik agrilarim gecti 3 gundur inanilmaz bir mide agrim var gunduz cok az ama aksam iki buklum yuruyorum bu kadar erken mide agrisi olur mu ya

Talcid kullan doktor veriyor hiç mide ve kasık ağrım yok bulantı da yok ama bel ağrısı ve uyku çok var işte herkesin farklı belirtileri

Kızlar teşekkür ederim benim dün akşam ağrılar resmen bobrekletimede vurmaya başladı usuttum heralde bugün acile gidip bi idrar tahlili yatircam enfeksiyon falan olabilir mi acaba?

Kızlar teşekkür ederim benim dün akşam ağrılar resmen bobrekletimede vurmaya başladı usuttum heralde bugün acile gidip bi idrar tahlili yatircam enfeksiyon falan olabilir mi acaba?
Bobreklere vurduysa durma git canim. Enfeksiyon olabilir. Icin rahat etsin eger enfeksiyonsada hemen onlem alir doktorun canim

Kızlar BEnde 6.haftamdayım bugun kesemizi gördük kalp atışıda var perşembe gel duyarız dedi doktorum
Hosgeldin canim
Seni daha önce başka forumda gormuştum sanirim. Senin de Tup Bebek galiba degıl mi ? Opu tarihi kaçtı Canim? Bir de Bhcg kac ile başlamıştın ?
Benım kanama oldu ıkı gun ara ara o yüzden korkudan oluyorum.
Hayırlısıyla kucağına alırsın umarım tebrık ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…