Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar benim midem çok tuhaf bomboş gibi sürekli sanki içini bosaltip asmislar.huzursuzluk yapıyor gece uyuyamadim hiç

Kizlar benimde beta 653,58 ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Ne bir mide bulantisi var ne bas donmesi.. yarin randevum var doktorda.. hamile oldugumuda gecen hafta ogrendim. Bakalim degerler ne durumda olacak

Ocak annesi olma şansımı kaybettim femara catlatma iğnesi onca takip sonuc negatif

Kizlar benimde beta 653,58 ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Ne bir mide bulantisi var ne bas donmesi.. yarin randevum var doktorda.. hamile oldugumuda gecen hafta ogrendim. Bakalim degerler ne durumda olacak
Daha cok yeni canim o yuzden daha benim bile baslamadi bulantilarim bas donmem genelde 6.haftadan sonra basliyor

Canim onlar hemen baslamiyor. Lutfen, belirti gostermiyorum diye olumsuz dusuncelere kapilma. Ben 6+4 gunluk oldum bugun daha yeni yeni 1-2 gundur basladi bulantim, o da cok degil. Belki psikolojiktir bile diyorum. Acele etme hic o yuzden. Icini ferah tut.

Sagol canim ya icimo ferahlattin. Simdide onu stres ediyordum niye birsey hissetmiyorum diye

Sagol canim ya icimo ferahlattin. Simdide onu stres ediyordum niye birsey hissetmiyorum diye

Ben de ilk zamanlar tedirgin oluyordum. Kasigim agrisa her an hastalanacagim saniyordum. Gogsumun agrisi birazcik azalsa panikliyordum. Sonra stres yaptığım şeyleri, stres yapmaktan sıkıldım. Takmamaya başladım. En sevinçli olmamız gereken zamanlar evhamla geçer olmuş. Hamileliği hastalık gibi görmeye başladık gerçekten, illâki kendini göstermesi gereken bir yan etkisi olacak.

Ben sadece normalde çok sakin, munis, ılımlı bir insanken hamileliğin başından beri günden güne dozu artan bir sinir harbi içindeyim. Biri bana "A" dese içimden canavar çıkıyor resmen. Bunun farkındayım ama engel de olamıyorum. Şimdi arkadaşlarım, hamilelikte annenin ruh hali nasıl olursa bebeğin karakteri de öyle olur diye korkutuyorlar beni. Ve cidden birkaç kişiye de sorduk çocuğu olan, Belki tesadüf ama öyleymiş hepsininki.

Slm kızlar bende bugün 6+2 günlük oldum dört gündür midem çok bulanıyr yanma var sürekli açlık hissi var kaburgalarımın alt tarafında iç kısımlarında ağrı var kasıklarım hala ağrıyor sanki belim kopuyor benimki ikiz gebelik endişeleniyorum kaygılanıyorum bi acile gitsem mi acaba?!!

günaydın kızlar bebişlerimiz büyümeye başladıkça karınlarımızda şişecek inşalah çatlak önleyici krem kullanımına başlayan varmı yanlış hatırlamıyorsam bu aylarda başlanmalı karınlar gerilmeden kullanan varsa ne kullanıyor acaba

Ay gerçekten kullanan varsa başlayalım hemen çok iyi olur

Erken değil mi...başladınız mı siz

Daha çoğumuz kalbini duymadık yavrularımızın bence erken gibi en azından ilk üç ay geçmesi lazım diye düşünüyorum ama tamamen tahmin tabi
Biz çok aceleciyiz heralde erkenden önlem alıyoruz valla bi kalbini duysam Allahın izniyle çok rahatlicam ama 1 hafta var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…