- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 36
Teşekkürler Can'ım bilgi içinMerhaba cnm tetanoz 20ve 24haftalık olmak üzere 2doz yapılıp sağlıkocaklarında
Daha cok yeni canim o yuzden daha benim bile baslamadi bulantilarim bas donmem genelde 6.haftadan sonra basliyorKizlar benimde beta 653,58 ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Ne bir mide bulantisi var ne bas donmesi.. yarin randevum var doktorda.. hamile oldugumuda gecen hafta ogrendim. Bakalim degerler ne durumda olacak
Daha cok yeni canim o yuzden daha benim bile baslamadi bulantilarim bas donmem genelde 6.haftadan sonra basliyor
Canim onlar hemen baslamiyor. Lutfen, belirti gostermiyorum diye olumsuz dusuncelere kapilma. Ben 6+4 gunluk oldum bugun daha yeni yeni 1-2 gundur basladi bulantim, o da cok degil. Belki psikolojiktir bile diyorum. Acele etme hic o yuzden. Icini ferah tut.Kizlar benimde beta 653,58 ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Ne bir mide bulantisi var ne bas donmesi.. yarin randevum var doktorda.. hamile oldugumuda gecen hafta ogrendim. Bakalim degerler ne durumda olacak
Canim onlar hemen baslamiyor. Lutfen, belirti gostermiyorum diye olumsuz dusuncelere kapilma. Ben 6+4 gunluk oldum bugun daha yeni yeni 1-2 gundur basladi bulantim, o da cok degil. Belki psikolojiktir bile diyorum. Acele etme hic o yuzden. Icini ferah tut.
Sagol canim ya icimo ferahlattin. Simdide onu stres ediyordum niye birsey hissetmiyorum diye
Canim ben 2012 agustosta vuruldum diye sana gebelik surecinde bi kere vurucaz dedi dogru mudur acaba yaMerhaba cnm tetanoz 20ve 24haftalık olmak üzere 2doz yapılıp sağlıkocaklarında
Benim 620 iken doktor 3 haftalik demistiSuan kac haftaliktir ki..
Ay gerçekten kullanan varsa başlayalım hemen çok iyi olurgünaydın kızlar bebişlerimiz büyümeye başladıkça karınlarımızda şişecek inşalah çatlak önleyici krem kullanımına başlayan varmı yanlış hatırlamıyorsam bu aylarda başlanmalı karınlar gerilmeden kullanan varsa ne kullanıyor acaba
Erken değil mi...başladınız mı sizgünaydın kızlar bebişlerimiz büyümeye başladıkça karınlarımızda şişecek inşalah çatlak önleyici krem kullanımına başlayan varmı yanlış hatırlamıyorsam bu aylarda başlanmalı karınlar gerilmeden kullanan varsa ne kullanıyor acaba
Millet 5 aylikken basliyo biz 5 haftalikkenErken değil mi...başladınız mı siz
Daha çoğumuz kalbini duymadık yavrularımızın bence erken gibi en azından ilk üç ay geçmesi lazım diye düşünüyorum ama tamamen tahmin tabiMillet 5 aylikken basliyo biz 5 haftalikken
Biz çok aceleciyiz heralde erkenden önlem alıyoruzDaha çoğumuz kalbini duymadık yavrularımızın bence erken gibi en azından ilk üç ay geçmesi lazım diye düşünüyorum ama tamamen tahmin tabi
yok daha başlamadım ama başlasak daha iyi olur diye düşündüm sadeceErken değil mi...başladınız mı siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?