Çok erken tabiki 4 ayda anca cikmaya basliyo karin suan onlem almanin hic bir etkisi olmayacak benceDaha çoğumuz kalbini duymadık yavrularımızın bence erken gibi en azından ilk üç ay geçmesi lazım diye düşünüyorum ama tamamen tahmin tabi
canım bende dün gördüm kesemi benimkine 5 mm dedi..keseye göre 5+2sin dedi..normal adet günümle uyuşuyor..ama kesem seninkinden niye ufak anlamadım..Slm benimde bel ağrım var 5+3 um kese çapı 14 mm sizlerin nasıl?
Süresi geçmiştir onun ya yani ben sağlık ocağında bu şekilde yapıyorumCanim ben 2012 agustosta vuruldum diye sana gebelik surecinde bi kere vurucaz dedi dogru mudur acaba ya
Rica ederim cnmTeşekkürler Can'ım bilgi için
Ben meyveyle milkshake yapıyorum ama tamamen süt yararlıdır diyeİlk aylar süt içmek zararlımı süt içiyormusunuz
Ne bileyim hemsire oyle dedi bana huylandim simdi ya bi kere vurulman yeter zaten vurulmussun demisti banaSüresi geçmiştir onun ya yani ben sağlık ocağında bu şekilde yapıyorum
Hayır aksine doktor tavsiye ediyor. Benim doktorum günlük kalsiyum ve protein miktarını karşılamak için 3-4 bardak süt içmek gerek ama bunu peynir, yoğurt ve ayran benzeri süt ürünlerinden de sağlayabilirsin ama yine de 1-2 bardak süt iç demişti. Mideye de iyi geliyor zaten.İlk aylar süt içmek zararlımı süt içiyormusunuz
Selam bende anlamadım doktor bana normal dedi ama forumda herkesin 7-8 arası haftaya ne diyecek bakalımecrianlamadım st: 46597418 .!.:canım bende dün gördüm kesemi benimkine 5 mm dedi..keseye göre 5+2sin dedi..normal adet günümle uyuşuyor..ama kesem seninkinden niye ufak anlamadım..
anladım canım erken döllenme olmuştur belki onun için daha büyüktür..sağlıklı olsun bebişlerimizdeSelam bende anlamadım doktor bana normal dedi ama forumda herkesin 7-8 arası haftaya ne diyecek bakalım
Pendik Bölge hastanesini beğenen çok var, bi araştır istersen canım.Merhaba hamişş anneler bende 6+2 günlük olduk benimki ikiz gebelik çok şükür 8 yıl bekledikten sonra nasib oldu İnşaAllah Rabbim tamamına da kavuşturur Mayıs 17 de ultrosonda ikizlerimi gördüm heyecanlı bekleyişten sonra çok şükür.cem bey üç hafta sonraya cağırdı kalp atışları ve rutin kontroller için fakat ben orayla devam edemiycem doğum için başka hastane doktor arayışındayım şimdş bu perşembeye randevü aldım tuzla gisbir hast.ferda Erbay A randevü aldım ilk defa gidicem arkadaşım önerdi memnun kalırsam doğumu orda isterim fakat memnun kalmazsam başka hastane başka doktor arayışına gircez pendik civarında iyi bir doktor önerisi olan var mı?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?