Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Selamm hepimiz Sağlıkla bebislerimizi kucagimda alırız inşallah. Kızlar benim adetler düzensizdir hep. süpriz bir hamilelik oldu .o yüzden son Sat kaç tam hatırlamıyorum. Karın ağrım olunca b hcg baktirdim 10000 çıktı bu hafta gidecem doktora ama kese Görürmuyum acaba . Tahmini nisan ilk haftası sat diye düşünüyorum ama hiç emin değilim

ankaradaki arkadaşlar var mı doktor tavsiyeniz..birinin iyi dediğine diğeri kötü diyor kafam allak bullak oldu..nereye gitceğimi hiç bilmiyorum

görürsün canım ben 4000lerdeyken gördüm..hayırlı olsun bebişin..

görürsün canım ben 4000lerdeyken gördüm..hayırlı olsun bebişin..
Can'ım sen keseyı gördüğünde yolk sac da var mıydı ? Kalp atışını gördünüz mu aynı anda ? Olucem heyecandan bugun 2928 cıktı Bhcg. Salıya 6000 e yakın olması lazım pers. Cuma kanamam oldugundan korkuyorum.

Hemen telaslanma canım bu benim 2. Hamileligim 1. De bendede oldu idrar yolu iltihabı çıktı . Ama yinede takip et sabah bi doktora görün bence . Ağrın varmı çok fazla onada dikkat
Agrim yok suan uyuyodum tuvalete kalktigimda farkettim calisiyorum ki doktora anca carsamba gidebilirim

Kizlarr az once kahve rengiyle krem rengi arasi akintim olmus sizce normal mi
Canim sakin. Benim kanamamı biliyorsundur. Epey araştırdım. Kanama olan cok var. Kırmızı kan taze kan kahverengi olan eski kan oluyor. İlerleme kanaması diye bırsey de var. Gönlünü ferah tut ve kendini yorma lutfen. Bir sey yoktur hayırlısıyla ..

Ya insan tedirgin oluyor farklilik olunca calisiyorum işte de tutamiyorum kendimi oturamiyorum uykum geldigi icin cogunlukla ayaktayim

Agrim yok suan uyuyodum tuvalete kalktigimda farkettim calisiyorum ki doktora anca carsamba gidebilirim
Ayaklarını uzat dinlen bol bol kimileri adet zamanlarında böyle lekelenmeler görebiliyor. Fırsat bulursan yine git kontrole tabi. agrida yokmuş problem yoktur bence .canını sıkma koy elini göbuse 2 ninni söyle akıllı dursun seni telaslandirmasin

Pendik Bölge hastanesini beğenen çok var, bi araştır istersen canım.
Ewet bölge ui biliyorum ablam da orda bi ameliyat geçirmişti doktoru hemşireler hasta bakıcılar fln çok iyidi.kadın doğum doktoru olarak da bi arkadaş öner di sağa sola sorarken bi çok kişi aynı doktoru söyledi çok iyidi orta yaşlarda erkek bi kadın doğum doktoru fakat erkek olmasından dolayı pek tercih etmek istemiyorum ama kafama göre bi bayan kadın doğumcu bulamazsam bölgeye o doktora gitmeyide düşünüyorum...

:)) sagol canim adet zamanimda belli olmuyorduki bilemiyorum o yuzden denk mi geldi gelmedi mi :/

10.000 olduysa tabiki görürsün Allahın izniyle canım kalp atışlarını bile duyarsın İnşaAllah Allah yardımcın olsun

Saol

canım kaç haftalik bilemeyince erken gitmeyeyim dedim .gideyim bari
Git bence sende 7 haftanın ortalarında fenasın benim 6. Haftanın başında görüldü 5+1 günlüktüm ikiside meraba dedi bana hemde karından alttan istemedim ultrosonu koyar koymaz karnıma ikiside gözüktü..senin değerinde çok iyi büyük ihtimal gözükecektir kalp atışlarında duyarsın Allahın izniyle 6.HAFtanı. Sonlarından sonra kalp atışları duyulabiliyormuş ve en geçte sekizinci haftada duyulabiliyormuş... Ben ilk ultronumuz A 6 haftanın başında gittiğim için doktor kalp atışını açmaya gerek duymadı fakat ben yine de duymak istiyorum kendi tüp bebek doktor um üç hafta sonraya gün verdi ama ben pıt pıtları bian önce duymak istiyorum perşembe ye başka evime yakın bi hastaneye randevü aldım nasipse gidicez...öl

Evet Can'ım tüp bebek transferin 10.günü 66 12.günü 178 14.gün 392 18.gün 2127 çıktı Can'ım dün de kesemizi gördük kanaman be zman başladı devam ediyor mu kan değerin katlanmaya devam ediyor mu

Evet Can'ım tüp bebek transferin 10.günü 66 12.günü 178 14.gün 392 18.gün 2127 çıktı Can'ım dün de kesemizi gördük kanaman be zman başladı devam ediyor mu kan değerin katlanmaya devam ediyor mu
Kızlar benimde tüp bebek bu ilaçları ne zaman A kadar kullanıcaz acaba progestan fln ne zaman A kadar?! Bir estrofem i ben hala kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala?!

Hayırlısıyla kucağına alırsın umarım.
Bhcg katlanıyor cok şükür bugun 2928 olmuş salı da Dr kontrolüm var. Persembe sabah ve cuma ogleden sonra kanamam oldu. Sızınti seklınde. Ama kırmızı taze kandı. Sonra kahveye donup durdu. 3-4 saat falan surdu sanirim. Cmt ve bugun olmadı bırsey. Bhcg katlandığı icin umutluyum umarım hersey yolundadir

Herkeze iyi akşamlar. Arkadaşım hamile ve bir oğlu olacak inşAllah. Size Evren ismi güzelmi ?

Kızlar bende inanılmaz bel ağrısı var 5 haftalığım daha bu kadar çabuk başlar mı?? Bide çok uykum geliyor normal mi bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…