Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bide bişey daha sorcam okuyorum sürekli internetteki diğe ir sayfalar olsun burası olsun bol gebelik diye bişey duydum beta hcg yükseliyorsa boş gebelik olma şansı var mı ?? Allah korusun bebişlerimizi

Ben de ilk defa yarin gideceğim. Ne zaman gitmiştir ki ilk?

Okuduklarimda anlafigim 2000 üzeri kese gözüküyor , saglikli şekilde kucagina alirsin inş

Kızlar bende inanılmaz bel ağrısı var 5 haftalığım daha bu kadar çabuk başlar mı?? Bide çok uykum geliyor normal mi bu durum?
İkisi De normal canim. Kendini çok yorma. Sürekli belini rahat ettirecek şekilde dinlen.

Bu haftalarda doktora gidip kan testi mi yaptırmam gerekiyor giden varmı hiç aranızda kızlar

Kızlar benimde tüp bebek bu ilaçları ne zaman A kadar kullanıcaz acaba progestan fln ne zaman A kadar?! Bir estrofem i ben hala kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala?!
ESTOFEMİ KALBI ATISINI DUYDUGUNDA KESIYORSUN CANIM BENIM DOKTOR CUMARTESI KESTI ESTOFEMI PROGESTAN VE HIBORAZ DEVAM DEDI 6 HAFTALIKKEN KESMİŞ OLDU YANİ ESTOFEMİ

MERHABA CANNIM RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSANLLAH KAÇ HAFTALIKKEN BAŞLADI BULANTILAR BEN DE COK KORKUYORUM BULANTIDAN 6+2 HAFTALIĞIM DAHA BAŞLAMADI ACABA ERKEN MI YOKSA BULANMIYOR MU GERCEKTEN MERAK ETTİM DOĞRUSU
Benimkide 6da başladı canım şimdi daha arttı çok kötüyüm bide annem hastanede refekatçi olarak kaldım biyere gidemiyorum yemeklerden tiksindim bişe agzıma koyamıyorum Allah razı olsun canım Rabbim herkezin yardımcısı olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın

Günaydın kızlar. Ben cumartesi günü gittim kontrole. Son adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim ama ultrasonda 5 haftalık görünüyorum. Acaba geç döllenme olabilir mi? Bir de kese çok oval değil dedi doktorum, umutsuzluğa kapılmak için erken, haftaya tekrar görüşelim dedi

Günaydın güzel anne adayları bu sabah 6+5 oldum. ama mide bulantım artmaya başladı. Allahıma şükürler olsun kanamam ağrım yok. Dilerim Rabbimden sizlerinde olmaz.Ancak mide bulantısı için ne yapıcam bilmiyorum. Ara Ara tuzlu kraker yiyorum iyi gibi geliyor ancak sonra yine artıyor. Ama bunada şükür. Var mı sizde bulantı. Benden daha deneyimli anne veya gebe anne adaylarına sormak isterim.

Bugün tam 7+0 olduk aşırı bulantı var yemek yiyemiyorum özellikle uykudan uyanınca fena biraz hava alınca yürüyünce hafifliyor bi hap varmış ama kullanmasak daha iyi canım onun dışında başka çaresi yok

yok canım kalp atışı bir hafta sonra görünür dedi..sende bugün görebilirsin keseyi..3000-4000 arasında görünüyormuş...

Canim aynı gundeyiz. Benim de son 2-3 gündür bulantilarim var. Hatta yazını okurken bugün bulantım gitti diye seviniyordum. Yine bir atak geldi. Tuzlu krakerin yanında vişne suyu da iyi geliyor. Bir de sabah kalkar kalkmaz ekşi bir şeyler yiyorum genelde ben. Erik vs. gibi. O da iyi geliyormuş. Bulantidan ziyade yemek yedikten sonra yediğin şeyden tiksinip, kokusuna tahammül edememek de çok kötüymüş.

cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim canım :) Bende kimyasal bi ilaç kullanma taraftarı değilim. yani inşallah geçer. Limon zencefil kokuları ve demlenmiş çayıda iyi geliyormuş. Normalde çok iştahım açıktır ama 2-3 gündür yiyemiyorum

Canım cevabın ve ilgin için çok teşekkürler. Rabbim sağlıkla kavuşmamızı sağlasın evlatlarımıza inşallah. Ekşi bişey yemek gelmedi aklıma haklı olabilirsin. Araştırdığım gibi aslında limon zencefil cayıda iyi olduğuna göre ekşi yemekte iyi gelir inşallah

Kızlar bende7+5 oldum bugün.ac kalinca midem bulanio onun dışında cok şükür bulantim yok.ablam ve annem de kusmamis sanırım genetik biraz da.mide yanmam hafif ve biraz yorgunluğum var.bulanti icin kraker ve elma iyi gelir umarım uzun sürmez sizin de kizlar

Bulantı bileklikleri var. Ben kullanmadım ama kullanıp da işe yarayan tanıdıklarım var. Dilerseniz bir araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…