Benim ilk karından baktı yok dedi çok korktum iki gün sonra alltan baktı öyle gördü ama hiç bilgi vermedi gıcık bende o heyecandan bişey sormadımultrason kağıdında 7mm yazıyor kalp atışları içinde 3 hafta sonra gel dedi
Okuduklarimda anlafigim 2000 üzeri kese gözüküyor , saglikli şekilde kucagina alirsin inşSelamm hepimiz Sağlıkla bebislerimizi kucagimda alırız inşallah. Kızlar benim adetler düzensizdir hep. süpriz bir hamilelik oldu .o yüzden son Sat kaç tam hatırlamıyorum. Karın ağrım olunca b hcg baktirdim 10000 çıktı bu hafta gidecem doktora ama kese Görürmuyum acaba . Tahmini nisan ilk haftası sat diye düşünüyorum ama hiç emin değilim
İkisi De normal canim. Kendini çok yorma. Sürekli belini rahat ettirecek şekilde dinlen.Kızlar bende inanılmaz bel ağrısı var 5 haftalığım daha bu kadar çabuk başlar mı?? Bide çok uykum geliyor normal mi bu durum?
ESTOFEMİ KALBI ATISINI DUYDUGUNDA KESIYORSUN CANIM BENIM DOKTOR CUMARTESI KESTI ESTOFEMI PROGESTAN VE HIBORAZ DEVAM DEDI 6 HAFTALIKKEN KESMİŞ OLDU YANİ ESTOFEMİKızlar benimde tüp bebek bu ilaçları ne zaman A kadar kullanıcaz acaba progestan fln ne zaman A kadar?! Bir estrofem i ben hala kullanıyorum sizde kullanıyormusunuz hala?!
MERHABA CANNIM RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSANLLAH KAÇ HAFTALIKKEN BAŞLADI BULANTILAR BEN DE COK KORKUYORUM BULANTIDAN 6+2 HAFTALIĞIM DAHA BAŞLAMADI ACABA ERKEN MI YOKSA BULANMIYOR MU GERCEKTEN MERAK ETTİM DOĞRUSUBayadır katılamadım kızlar bulantılar mafetti beni
Benimkide 6da başladı canım şimdi daha arttı çok kötüyüm bide annem hastanede refekatçi olarak kaldım biyere gidemiyorum yemeklerden tiksindim bişe agzıma koyamıyorumMERHABA CANNIM RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSANLLAH KAÇ HAFTALIKKEN BAŞLADI BULANTILAR BEN DE COK KORKUYORUM BULANTIDAN 6+2 HAFTALIĞIM DAHA BAŞLAMADI ACABA ERKEN MI YOKSA BULANMIYOR MU GERCEKTEN MERAK ETTİM DOĞRUSU
Hadi hayırlısı canım, inşallah görürsünüzYarin randevum var kizlar bakalim doktor ne diyecek.. umarim keseyi goruruz
ahahh o duyguyu ıyı bılırım mahveduı benı canım surekl bısıler yemeye calıs boş kalınca mahvediyor meyve ya bolbolKızlar benim midem çok tuhaf bomboş gibi sürekli sanki içini bosaltip asmislar.huzursuzluk yapıyor gece uyuyamadim hiç
Bugün tam 7+0 olduk aşırı bulantı var yemek yiyemiyorum özellikle uykudan uyanınca fena biraz hava alınca yürüyünce hafifliyor bi hap varmış ama kullanmasak daha iyi canım onun dışında başka çaresi yokGünaydın güzel anne adaylarıbu sabah 6+5 oldum. ama mide bulantım artmaya başladı. Allahıma şükürler olsun kanamam ağrım yok. Dilerim Rabbimden sizlerinde olmaz.Ancak mide bulantısı için ne yapıcam bilmiyorum. Ara Ara tuzlu kraker yiyorum iyi gibi geliyor ancak sonra yine artıyor. Ama bunada şükür. Var mı sizde bulantı. Benden daha deneyimli anne veya gebe anne adaylarına sormak isterim.
yok canım kalp atışı bir hafta sonra görünür dedi..sende bugün görebilirsin keseyi..3000-4000 arasında görünüyormuş...Can'ım sen keseyı gördüğünde yolk sac da var mıydı ? Kalp atışını gördünüz mu aynı anda ? Olucem heyecandan bugun 2928 cıktı Bhcg. Salıya 6000 e yakın olması lazım pers. Cuma kanamam oldugundan korkuyorum.
Günaydın güzel anne adaylarıbu sabah 6+5 oldum. ama mide bulantım artmaya başladı. Allahıma şükürler olsun kanamam ağrım yok. Dilerim Rabbimden sizlerinde olmaz.Ancak mide bulantısı için ne yapıcam bilmiyorum. Ara Ara tuzlu kraker yiyorum iyi gibi geliyor ancak sonra yine artıyor. Ama bunada şükür. Var mı sizde bulantı. Benden daha deneyimli anne veya gebe anne adaylarına sormak isterim.
Bugün tam 7+0 olduk aşırı bulantı var yemek yiyemiyorum özellikle uykudan uyanınca fena biraz hava alınca yürüyünce hafifliyor bi hap varmış ama kullanmasak daha iyi canım onun dışında başka çaresi yok
Canim aynı gundeyiz. Benim de son 2-3 gündür bulantilarim var. Hatta yazını okurken bugün bulantım gitti diye seviniyordum. Yine bir atak geldi.Tuzlu krakerin yanında vişne suyu da iyi geliyor. Bir de sabah kalkar kalkmaz ekşi bir şeyler yiyorum genelde ben. Erik vs. gibi. O da iyi geliyormuş. Bulantidan ziyade yemek yedikten sonra yediğin şeyden tiksinip, kokusuna tahammül edememek de çok kötüymüş.
Bulantı bileklikleri var. Ben kullanmadım ama kullanıp da işe yarayan tanıdıklarım var. Dilerseniz bir araştırınBugün tam 7+0 olduk aşırı bulantı var yemek yiyemiyorum özellikle uykudan uyanınca fena biraz hava alınca yürüyünce hafifliyor bi hap varmış ama kullanmasak daha iyi canım onun dışında başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?