Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ben de ilk defa yarin gideceğim. Ne zaman gitmiştir ki ilk?
Ben öğrenir öğrenmez gittim hastanede çalışıyorum zaten ilk görünmedi sonra cuma günü alltan muayene ile görebildi çünkü degerim yüksekti 4000 falan görünmesi lazım artık dedi karından göremedi yine alltan muayene ile gördü( niye böyle oldu bilmiyom içimde hep korku var

Herkese hayırlı haftalar kızlar. Zencefilide sınırlı tüketmek lazım bitki çaylarına dikkat özellikle sakın adaçayı içmeyin. Allah korusun bebislerimizi.

kızlar bugun hast gittim guatır hormonu gebelikte düşük çıkmış ilaç verdi kullanan varmı guatır için ilaç. hamile kalmadan önce baktırdım tüm hormonların normaldi.

kızlar bugun hast gittim guatır hormonu gebelikte düşük çıkmış ilaç verdi kullanan varmı guatır için ilaç. hamile kalmadan önce baktırdım tüm hormonların normaldi.
ben kullanıyorum canım..benim de yüksek..senin kaç çıktı değerin?

Allah razı olsun canım bi deneyim inşallah faydası olur bende yiyemiyorum hiç yemek kokusuna bile tahammülüm yok

aklına kötü şeyler getirme iyidir bebişin merak etme. Tedirginlik sanırım hepimizde var. Ağrı oluyo aman diyorum bir şey oldu. Ağrım geçiyor bu sefer de niye hiç bir yerim ağrımıyor diye tedirginliğim başlıyor .

Daha doktora gitmediğimden mi bilmiyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum çoğu zaman. Yarını gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.

3,2 çıktı senin kaç çıktı canm
canım ben hamile kalmadan önce baktırmıştım o zaman yüksek çıkmıştı 5.01di doktor hamilelikte bu değerin 2.00 civarı olması lazım dedi ve düşürmek için ilaç verdi..Hamile kaldığımda ölçtürdük 2.75di..cumartesi doktora gittiğimde bir daha baktırdım..2.13e düşmüş şuan normal Allaha şükür..Ama tekrar yükselmemesi için ilaca devam etmek lazım..hamilelikte guatr önemli..muhtemelen düşük doz ilaç kullanıyorsundur..bir zararı yok zaten gebelikte..mecbur kullancazz..2.oo değerinden fazla olmaması gerek çünkü..

EUTHYROX 50-EUTHYROX 25 BU İLACI VERDİ DOKTOR 2 HAFTA SONRA TEKRAR BAKCAK

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim 5+1 gunluk hamileyim bin sukur.Bundan 1 yil once bir dusugum olmsdu bin sukur rabbim tekrar nasip etti.Nasil hissediyorsunuz kendinizi bende bulanti arasira var varla yok arasi ,arada halen adet sancilarim oluyor.Sizler nasilsiniz?Rabbim sag salim kucamiza almayi nasip etsin...Aminnn

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..hepimizle beraber..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…