- 27 Aralık 2015
- 42
- 22
- 8
Ben öğrenir öğrenmez gittim hastanede çalışıyorum zaten ilk görünmedi sonra cuma günü alltan muayene ile görebildi çünkü degerim yüksekti 4000 falan görünmesi lazım artık dedi karından göremedi yine alltan muayene ile gördü( niye böyle oldu bilmiyom içimde hep korku varBen de ilk defa yarin gideceğim. Ne zaman gitmiştir ki ilk?
ben kullanıyorum canım..benim de yüksek..senin kaç çıktı değerin?kızlar bugun hast gittim guatır hormonu gebelikte düşük çıkmış ilaç verdi kullanan varmı guatır için ilaç. hamile kalmadan önce baktırdım tüm hormonların normaldi.
210 lira canım keşke faydası oldunu bilsem alsam pahalı geldi birazBulantı bileklikleri var. Ben kullanmadım ama kullanıp da işe yarayan tanıdıklarım var. Dilerseniz bir araştırın
3,2 çıktı senin kaç çıktı canmben kullanıyorum canım..benim de yüksek..senin kaç çıktı değerin?
Allah razı olsun canım bi deneyim inşallah faydası olur bende yiyemiyorum hiç yemek kokusuna bile tahammülüm yokcevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim canım :) Bende kimyasal bi ilaç kullanma taraftarı değilim. yani inşallah geçer. Limon zencefil kokuları ve demlenmiş çayıda iyi geliyormuş. Normalde çok iştahım açıktır ama 2-3 gündür yiyemiyorum
Ben öğrenir öğrenmez gittim hastanede çalışıyorum zaten ilk görünmedi sonra cuma günü alltan muayene ile görebildi çünkü degerim yüksekti 4000 falan görünmesi lazım artık dedi karından göremedi yine alltan muayene ile gördü( niye böyle oldu bilmiyom içimde hep korku var
canım ben hamile kalmadan önce baktırmıştım o zaman yüksek çıkmıştı 5.01di doktor hamilelikte bu değerin 2.00 civarı olması lazım dedi ve düşürmek için ilaç verdi..Hamile kaldığımda ölçtürdük 2.75di..cumartesi doktora gittiğimde bir daha baktırdım..2.13e düşmüş şuan normal Allaha şükür..Ama tekrar yükselmemesi için ilaca devam etmek lazım..hamilelikte guatr önemli..muhtemelen düşük doz ilaç kullanıyorsundur..bir zararı yok zaten gebelikte..mecbur kullancazz..2.oo değerinden fazla olmaması gerek çünkü..3,2 çıktı senin kaç çıktı canm
canım rutin gebelik tetkiklerini yaptırdın mı..yaptırmadıysan kalp atışı duyulduktan sonra bu testler yapılıyor..gitmende fayda olabilir..Kızlar bugün 7+0 olduk doktora gidip test gerekiyor mu hiç giden oldu mu
EUTHYROX 50-EUTHYROX 25 BU İLACI VERDİ DOKTOR 2 HAFTA SONRA TEKRAR BAKCAKcanım ben hamile kalmadan önce baktırmıştım o zaman yüksek çıkmıştı 5.01di doktor hamilelikte bu değerin 2.00 civarı olması lazım dedi ve düşürmek için ilaç verdi..Hamile kaldığımda ölçtürdük 2.75di..cumartesi doktora gittiğimde bir daha baktırdım..2.13e düşmüş şuan normal Allaha şükür..Ama tekrar yükselmemesi için ilaca devam etmek lazım..hamilelikte guatr önemli..muhtemelen düşük doz ilaç kullanıyorsundur..bir zararı yok zaten gebelikte..mecbur kullancazz..2.oo değerinden fazla olmaması gerek çünkü..
ikisini beraber alıyorsun dimi..ben 4 gün 75 mg 3 gün 50 mg alıyorum..2 haftaya düşer muhtemelen kafaya takcak bişey değil canım..EUTHYROX 50-EUTHYROX 25 BU İLACI VERDİ DOKTOR 2 HAFTA SONRA TEKRAR BAKCAK
50MG OLANI HAFTAİÇİ 25MG OLANI CTESİ PAZAR KULLANCAM ÖLE DEDİ DOKTOR CANMikisini beraber alıyorsun dimi..ben 4 gün 75 mg 3 gün 50 mg alıyorum..2 haftaya düşer muhtemelen kafaya takcak bişey değil canım..
hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..hepimizle beraber..Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim 5+1 gunluk hamileyim bin sukur.Bundan 1 yil once bir dusugum olmsdu bin sukur rabbim tekrar nasip etti.Nasil hissediyorsunuz kendinizi bende bulanti arasira var varla yok arasi ,arada halen adet sancilarim oluyor.Sizler nasilsiniz?Rabbim sag salim kucamiza almayi nasip etsin...Aminnn
cok tsk ederim insallah.Siz nasilsiniz varmi bulanti vs.hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..hepimizle beraber..
anladım canım..benimkini başta öyle denedik pek etki etmeyince dozunu artırdı..benim daha yüksekti çünkü..50MG OLANI HAFTAİÇİ 25MG OLANI CTESİ PAZAR KULLANCAM ÖLE DEDİ DOKTOR CANM
bulantım pek yok ama çok fazla uykum oluyor gündüz akşam farketmiyor sürekli uyuyasım var..kasıklarda ağrı ara ara hala devam ediyor..düşüğünün sebebi araştırılmış mıydı canım?cok tsk ederim insallah.Siz nasilsiniz varmi bulanti vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?