Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim 5+1 gunluk hamileyim bin sukur.Bundan 1 yil once bir dusugum olmsdu bin sukur rabbim tekrar nasip etti.Nasil hissediyorsunuz kendinizi bende bulanti arasira var varla yok arasi ,arada halen adet sancilarim oluyor.Sizler nasilsiniz?Rabbim sag salim kucamiza almayi nasip etsin...Aminnn
AÇ KARINLA İÇ DEDİ SENİNDE ÖYLEMİ CNManladım canım..benimkini başta öyle denedik pek etki etmeyince dozunu artırdı..benim daha yüksekti çünkü..
hayırlı olsun canım..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..Kızlar bende Cuma günü Hamiş olduğumu öğrendim kan testi yaptırdık 2934,8 çıktı değerim 3 haftalık olduğunu öğrendik çok mutluyum 3 yıldır bekliyorduk.Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
evet sabah aç karnına içmelisin ve yarım saat hiçbişey yememelisin..ilacı vücudun iyice emmesi lazım..AÇ KARINLA İÇ DEDİ SENİNDE ÖYLEMİ CNM
Allah razı olsun valla gitmedim gideyim bi an önce tüh bilmedigim için hiç çevremde bilen kimsem de yok sagol vallahicanım rutin gebelik tetkiklerini yaptırdın mı..yaptırmadıysan kalp atışı duyulduktan sonra bu testler yapılıyor..gitmende fayda olabilir..
Ilk hamileleikde ilabilecegini normal oldugunu soylemisdi doktor buarada ben yurt disinda yasiyorum Ingiltere de burda biraz farkli isliyor diktor isleri malesefbulantım pek yok ama çok fazla uykum oluyor gündüz akşam farketmiyor sürekli uyuyasım var..kasıklarda ağrı ara ara hala devam ediyor..düşüğünün sebebi araştırılmış mıydı canım?
hepimizden razı olsun canım..ben hamile kalmadan öncede sürekli doktorlardaydım..ondan az çok biliyorum:) bana da hala yapılmadı o tetkikler..ama kalp atışı duyulduktan sonra her şeyine bakıyorlar..kansız mısın..guatr felan yada başka hastalıkların var mı..vitaminlerden eksikliğin var mı..her şeye bakıyorlar..Allah razı olsun valla gitmedim gideyim bi an önce tüh bilmedigim için hiç çevremde bilen kimsem de yok sagol vallahi
Cok tsekur ederim biraz icim rahatladi.Aynen bahsettiniz gibi bende gece uykumdan uyaniyorum sanci ile adet oldum saniyorum birde ayni sekilde cok afedersin gaz sancim oluyor ve gazman gibiyim vok afedersin.Allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu saglikli sekilde hayirlisi ile yavrularimiza kavusalim insallah .AminnnHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin senin de inşallah. İlk haftalarda rahim genisledigi ve bebek tutunduğu için kasik ağrıları normalmiş. Doktorum hatta ilk üç ay adet dönemine denk gelen günlerde adet olacak gibi kasık ağrıların olur bile demişti. Senin zamanlarindayken benim de kasık ağrılarım oluyordu. Hatta gece adet olacağım herhalde diye korkarak uyanıyordum ağrıyla. Biz bugün 6+5 olduk. Ağrılarım yeni yeni azaldı. Bazen biriken gaz da kasiklarda yalancı bir ağrıya sebep oluyor. Içini ferah tutmaya çalış. Ağrın olunca ayaklarının altına bir yastık al, dinlen. Çok iyi geliyor. Allah'a emanet canlarimiz, sağlıkla gelsinler.
bazılarında o akıntı çok oluyormuş canım kişiden kişiye değişiyorKIZLAR SİZDE DE BEYAZ AKINTI ÇOK OLUYORMU ŞUAN 5+6 YIM
Teşekkür ederimBide aralarına - (tire) koyman gerekiyor
Bende aynı durumdayım sanki hasta olucam karnım ağrıyor midem bulanmıyor neden bulanmiyor diye onu bile takiyorum Allahım yardımcımız olsun ya hepimizinaklına kötü şeyler getirmeiyidir bebişin merak etme. Tedirginlik sanırım hepimizde var. Ağrı oluyo aman diyorum bir şey oldu. Ağrım geçiyor bu sefer de niye hiç bir yerim ağrımıyor diye tedirginliğim başlıyor .
Daha doktora gitmediğimden mi bilmiyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum çoğu zaman. Yarını gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum.
canım yolk sac ne diye ilk senden duydum araştırdım şimdi..doktor bana bişey demedi bilmiyorum ki..5. haftada görünüyormuymuş o? kalp atışı içinde çok erken duyulmaz ki hemen..bana 10 gün sonra gel dedi..kesin olsun dedii..Can'ım sen keseyı gördüğünde yolk sac da var mıydı ? Kalp atışını gördünüz mu aynı anda ? Olucem heyecandan bugun 2928 cıktı Bhcg. Salıya 6000 e yakın olması lazım pers. Cuma kanamam oldugundan korkuyorum.
1tanede yapılsa bi sorun olmaz bi sene koruyor nasıl olsa doğum yapmış olursun aşı kartını sakla amaNe bileyim hemsire oyle dedi bana huylandim simdi ya bi kere vurulman yeter zaten vurulmussun demisti bana
Benmde yarın randevum var bizde keseyi görcez pek heyecanlıyım inşallah görürüzYarin randevum var kizlar bakalim doktor ne diyecek.. umarim keseyi goruruz
Süt içmek zararlı değil süt faydalı aksıne ama kabızlık sorunu olduğu için gebelikte süt yerine kefir içebilirain hem sindirim sistemini çalıştıyor.kefir mayası bulursan birinden mayalarsın kendin bulamazsan bana ekerin kefirini önermişlerdir deneyebilirsiniz bn ondan içiyorumİlk aylar süt içmek zararlımı süt içiyormusunuz
Tşk ederimSüt içmek zararlı değil süt faydalı aksıne ama kabızlık sorunu olduğu için gebelikte süt yerine kefir içebilirain hem sindirim sistemini çalıştıyor.kefir mayası bulursan birinden mayalarsın kendin bulamazsan bana ekerin kefirini önermişlerdir deneyebilirsiniz bn ondan içiyorum
Benmde yarın randevum var bizde keseyi görcez pek heyecanlıyım inşallah görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?