Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

K
Kac kilo aldin canim. Cok erken gibi geldi bbana

Kizlar ben de bugun BHcg baktim 759 cikti. Ama daha doktora gorunmedim sat 21 nisan acaba kac haftaliktir. Sanki 759 cok yüksek gibi geldi bana

K

Kac kilo aldin canim. Cok erken gibi geldi bbana
Ben de kilo almadım aksine kilo verdim fakat kıyafetlerim karnımı sıkıyor daralıyorum iç çamaşırım fln iz yapıyor kızarıyor bel çevrem iç çamaşırı bol giymeye başladım hamile pantolonu bende aldım üç kilo verdim fakat karnımda bi şişlik var anlayamadım benim ikiz gebelik acaba kesirleri fln onlarmı şişlik yapıyor hiç kıyafetle durmak istemyrm pijamayla hep.
57 dim
54 e düştüm ilk aylarda sorun olur mu sizde zayıfladınız mı çokk bulantım oluyr yiyemiyorum siz de öykemisiniz

Canim dönemsel şişliktir muhtemelen bol bol su iç ödem olmasin

Kızlar regl den önce hamilelik belirtisi olarak akıntı çoğalıyor mu mutlaka ??
Ben gebe değilim galiba ya bat a 2 gün var arada kaşık ağrısı var okadar

benim bulantım olmuyor canım..onun için kilo vermedim de almadım da..ama o şişlik fazlaca oluyor..anlıyorum onun için seni canım..ikiz olduğundan değilde hamilelerin hepsinde şişlik ve gaz oluyor ama sende daha fazla olabilir tabi..dışardan eve kendimi zor atıyorum pantolonumu çıkarmak için..iyi yapmışın bence hamilelik pantolunu alarak

Ilk aylarda genelde kilo kaybi yasaniyor 5-6 kilo vrren arkadaslarim oldu. Ben de herhangi birsey yok yani ayni kilodayim sislik bulanti ya da halsizlik de yasamadim. Bhcg bugun 759 cikti 5 haftalik galiba. Senin kac hafta oldu

Kızlar regl den önce hamilelik belirtisi olarak akıntı çoğalıyor mu mutlaka ??
Ben gebe değilim galiba ya bat a 2 gün var arada kaşık ağrısı var okadar
canım akıntı herkeste olmuyor..bende adet öncesinde hiç olmadı şuanda yok sayılır çok çok az..test yapsan çıkabilir..gönlüne göre olur inşallah..

Ben dışarı fln pek çıkmıyrm tüp bebek oldugu için üç ay uzun yürüyüş ağır iş yasak gaz fln yok gibi endişeleniyorum şişlik neden oluyr diye perşembe rand vüm var söyliycem

Ben dışarı fln pek çıkmıyrm tüp bebek oldugu için üç ay uzun yürüyüş ağır iş yasak gaz fln yok gibi endişeleniyorum şişlik neden oluyr diye perşembe rand vüm var söyliycem
canım şişkinlik çok normal endişe etme bence hiç..ama sor tabi doktoruna da..ben çalışıyorum malesef evde durmak gibi bir şansım yok inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız stres yapma bişeyi canım

Bulantim yok gibi iki gündür nerdeyse çok şükür ama midem yanıyor bel ağrım da başladı çok fena
Kizlar lütfen yardımcı olun ayın 19 adet günümdü kan testi yaptırdım 701 çıktı bugün yine yaptırdım 1358 çıktı çok yükselmemis sanki korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…