Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ilk aylarda genelde kilo kaybi yasaniyor 5-6 kilo vrren arkadaslarim oldu. Ben de herhangi birsey yok yani ayni kilodayim sislik bulanti ya da halsizlik de yasamadim. Bhcg bugun 759 cikti 5 haftalik galiba. Senin kac hafta oldu
Ben 7. Haftadayım canım 6. Haftaya kadar ağrı dışında herhangi bi rahatsız edici bir durum yoktu sonra başladı hamilelikde gercekten zormuş Allah yardımcımız olsun..Benim bthcg adetimi üç gün geçerken 5.036.00 ya çıkmıştı ikiz gebeliklerde böle yüksek çıkıyormuş bazen tekil gebeliklerde de böle yüksek de olabi
İnş cnm tek Duamız o seninde mi tüp bebek?

Kizlar benimde beta 653,58 ama hic hamile gibi hissetmiyorum. Ne bir mide bulantisi var ne bas donmesi.. yarin randevum var doktorda.. hamile oldugumuda gecen hafta ogrendim. Bakalim degerler ne durumda olacak
canim ne yaptin gittin mi doktoruna merak ettim beta kac cikti kesecik gorundu mu anlat bakalim heyecan yaptim. bende carsamba gidecegim bakalim gosterecek mi bizimki kesenin agzini :)

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebegini canim.

Canim yolk sac kesenin ıcerısınde Bebek'ten önce oluşan yuvarlak mınık kese gibi bir sey dıyebılırım. Kese ıcerısınde yolk sac varlığı boş gebelık olmadığına işaret edıyormus. Ben de kese ıcerısınde ne Zaman göründüğünü bilmiyorum. Yarın Dr kontrolüm var öğrenicem bakalım.

yok canım değil..klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu..

anladım canım şimdi..doktor bişey demedi inşallah vardır..benim kese çok ufaktı zaten 5mmdi..10 gün sonra gitcem bide kalp atışı için..inşallah bir sıkıntı yoktur her şey yolundadır..

Kızlar Offf bende doktora gitsem rahatlıycam erken gitmekte istemiyorum
Bugün 5+6 olduk gögüslerimin sisinden baska ve müthis kasik agrisi disinda bulantim ne yok diger oglanlarda cok olurdu ama gecmi baslardi hatirlamiyorum sizde nezaman basladi bulanti

kızlar merhaba bende 4+5 günlük hamileyim regliden 6 gün öğrendim ama erken öğrenmek daha çok panikletiyor insanı sürekli kafamda yok kimyasal mı yok dış gebelik mi deli sorularla dolanıyorum çok şükür yarın doktora gidicem umarım kesemiz oluşmuştur en kısa zamanda da kalp atışlarını duyarız hepimiz sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah :)

Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin
Gercekten eekekn ögrenmek ayri bi stres yapiyor bende daha görmedim gitmedim doktoruma haftaya gitcem inlsh bi sorun yoktur

Günaydın kızlar bnde keseyi bugün görmeyi umut edenlerdenim 5+2yiz görünür mu sizce çok telaşlıyım alttan bktrmakta istemiyorum

Günaydın kızlar bnde keseyi bugün görmeyi umut edenlerdenim 5+2yiz görünür mu sizce çok telaşlıyım alttan bktrmakta istemiyorum
Günaydın canım. Biz tam 5. haftada abdominalden gördük. Üstelik geç döllenme idi. Canını sıkma. Zaten doktora iletirsen önce abdominal bakar, göremezse transvajinalden bakar ama çoğunlukla karından gözüküyor şu an herhalde. Hem transvajinal daha avantajlı gibi daha detaylı gözüküyor. Abdominal usg ilk evrede o kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…