Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

kizlar izmirde tup bebek.yaptiran varmi. birde iki.yumurta koyabiliolarmi ilk denemede
Canim izmisi bilmiyor
kizlar izmirde tup bebek.yaptiran varmi. birde iki.yumurta koyabiliolarmi ilk denemede
Canim izmiri bilmiyorum ama cift embriyo icin sartlar var mesela basarisiz denemeler ve en onemlisi kadinin yas faktoru hayirlisi olur ins. Basladinmi sen :)

Canim izmisi bilmiyor

Canim izmiri bilmiyorum ama cift embriyo icin sartlar var mesela basarisiz denemeler ve en onemlisi kadinin yas faktoru hayirlisi olur ins. Basladinmi sen :)
kuzum bende baslicam. yavas yavas konustugunuz terimleri ogrenmeye calisiyrm. doktor mart gibi baslayalim dedi. bende cok.merak ediorm nasil oluyo islemler. her uyeye de sorulmuyo.

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın

Bebitoma_yolculuk sen transfer sonrasi hep yattinmi acaba neler yaptin mesela birde ikizmi senin simdi iki embriyo transfer edilmisti sanirim senin
Canım benim daha 9.günüm bugün. Çift transfer oldu. Ben sabredemediğimden 8.gün kan verdim. Nasipse yarın da vereceğim.inşallah artar. Ben ilk 3 gün daha çok yattım ama sürekli değil. Tuvalete yemeğe kalktım ve jel uyguladıktan sonra evin içinde yürüdüm. Sonrasında 7.güne kadar evdeydim ama ev içinde aktıftım. 7.gün itibariyle de gezmelere basladım hergün bir dilim ananas,bir kivi,bir muz ve kabak çekirdeği yedim

kuzum bende baslicam. yavas yavas konustugunuz terimleri ogrenmeye calisiyrm. doktor mart gibi baslayalim dedi. bende cok.merak ediorm nasil oluyo islemler. her uyeye de sorulmuyo.
Sana en iyi ve dogru bilgiyi basladiginda dr vericektir cunku herkezin tup bebek yaptirma sebebi baska kimi es kimi kendi ve ona gorede durum degisiyor canim kullanilan ilaclar bile farkli
Anladim canim dergerlerin nasil ikizmi acaba

Sana en iyi ve dogru bilgiyi basladiginda dr vericektir cunku herkezin tup bebek yaptirma sebebi baska kimi es kimi kendi ve ona gorede durum degisiyor canim kullanilan ilaclar bile farkli

Anladim canim dergerlerin nasil ikizmi acaba
Hiç bilmiyorum canım. Daha bir kez kan verdim. Yarın tekrar vereceğim nasipse

Merhabalar benim salı transferim olucak ve şimdiden heyecan ve merak içindeyim inşallah hayırlısıyla yolunda gider.Bu süreçte olan tüm anne adaylarına Allah bir an önce sağlıklı evlat nasip eder inşallah

Hayirli olsun canim ins.boll sans bize bilgi verirsin durumla alakali benimde bugun oldu transferim beklemedeyim yani

Hayirli olsun canim ins.boll sans bize bilgi verirsin durumla alakali benimde bugun oldu transferim beklemedeyim yani
Sağol canım.Sanada hayırlı olsun inş güzel haber alırsın.Dondurulmuş transfer miydi seninde tabi bilgi veririm.Transfer aşamasında bişey hissetinmi benim ilk transferim olucak ondan tedirginim

Merhaba hanimlar uzun zamandir böyle bir topik arıyordum teşşekür ederim hepinize bilgilendirdiğiniz için Bende bu ay tüp bebek tedavisine başladim daha çok yeniyim yumurta geliştirme dönemindeyim gün aşiri kontrolüm var sanirim haftaya yumurtalarim toplanicak ve çok tedirginim Allahim inşalalhh hepimize sağlikli sıhatli evlatlar nasip ederGerçekten çok zor ve stresli bir dönemmiş Allah yardimcımiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…