Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Sağol canım.Sanada hayırlı olsun inş güzel haber alırsın.Dondurulmuş transfer miydi seninde tabi bilgi veririm.Transfer aşamasında bişey hissetinmi benim ilk transferim olucak ondan tedirginim
Hayir canim hissetmedim zaten kurumdakilerde coknrahatlatiyirlar ins. Sanada oyle anlayisli insanlar rast gelir evt dondurulmus 5. Embriyosu

Bes dk lık bir işlem oldığunu biliyorum.Dr um bahsettiğimde çok önemli o an ben herhangi bişey hareket istemiyorm gibisinden uyarınca bende anestezili olmayı düşünüyorym cnm

Bes dk lık bir işlem oldığunu biliyorum.Dr um bahsettiğimde çok önemli o an ben herhangi bişey hareket istemiyorm gibisinden uyarınca bende anestezili olmayı düşünüyorym cnm
Nasil yami anlayamadim ama transferdemi anestezi istediniz neden kimildiycaksinizki yada ufak kimildamalar olabilir benim bu 3. Denemem ama bazen buradaki arkadaslarla diger topiklerden falan konusurken farkediyorum herkezin bu yogurt yeme sekli var gercekten

Aslında benide korkutan bi topikte okuduğum kişinin spekulum korkusu oldığunu demesindem ve araştrmam sonucu oluştu sanırum o alete karşı Öncesinden gelen korkumdan oldu bu da ve şuan çok kafam karışık ve dr da o şekilde demesi böyle bir karar almaya itti

Arkadaşım transfer en kolayı, tabi herkes için farklıdır ama o an heycandan birşey hissetmiyorsun bile. Bence 5 dakikalık işlem için anestezi alma kendin bilirsin tabi, normal muayene gibi.

Canim sen bilirsin ama ben o anda hic bisey hissetmedim ve surekli dua ettim 5 dk. Bile surmedi ayrica sıkışık olman gerekiyor anestezi olucagini pek sanmiyorum

sağolasın canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.umarım şanslı tüp bebek hastalarından olursun ilk denemende gönşünün muradına kavuşursun..

Sizler böyle söyleyince yapabilirim gibi geliyor gerçi benim yapı olarak dar bi yapım var oda acı hissediceğim düşüncesini baskılıyor sizde transfer olduğunz sanırım

Sizler böyle söyleyince yapabilirim gibi geliyor gerçi benim yapı olarak dar bi yapım var oda acı hissediceğim düşüncesini baskılıyor sizde transfer olduğunz sanırım

Ben perşembe günü transfer oldum tatlım.. O an duanı et, ekrana bak zaten o insana yetiyor :) O hissetmezsin bile. Ama kendin daha iyi bilirsin benimki nacizane tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…