Hayir canim hissetmedim zaten kurumdakilerde coknrahatlatiyirlar ins. Sanada oyle anlayisli insanlar rast gelir evt dondurulmus 5. EmbriyosuSağol canım.Sanada hayırlı olsun inş güzel haber alırsın.Dondurulmuş transfer miydi seninde tabi bilgi veririm.Transfer aşamasında bişey hissetinmi benim ilk transferim olucak ondan tedirginim
İstanbulda Bezmialem de başladimMerhaba hayırlı olsun tedaviniz sağlıklı yumurtalarınız oluşur inş.Nerede oluyorsunuz tedaviyi?
Hayir canim hissetmedim zaten kurumdakilerde coknrahatlatiyirlar ins. Sanada oyle anlayisli insanlar rast gelir evt dondurulmus 5. Embriyosu
İstanbulda Bezmialem de başladim
Nasil yami anlayamadim ama transferdemi anestezi istediniz neden kimildiycaksinizki yada ufak kimildamalar olabilir benim bu 3. Denemem ama bazen buradaki arkadaslarla diger topiklerden falan konusurken farkediyorum herkezin bu yogurt yeme sekli var gercektenBes dk lık bir işlem oldığunu biliyorum.Dr um bahsettiğimde çok önemli o an ben herhangi bişey hareket istemiyorm gibisinden uyarınca bende anestezili olmayı düşünüyorym cnm
Nasil yami anlayamadim ama transferdemi anestezi istediniz neden kimildiycaksinizki yada ufak kimildamalar olabilir benim bu 3. Denemem ama bazen buradaki arkadaslarla diger topiklerdebfalan konusurken farkediyorum ferkezin bu yogurt yeme sekli var gercekten
Sağolun hepimizin inşalalhh Evt araştirma hastanesiAraştırma hastanesi sanırım .Allah yardımcımız olsun inş
Aslında benide korkutan bi topikte okuduğum kişinin spekulum korkusu oldığunu demesindem ve araştrmam sonucu oluştu sanırum o alete karşı Öncesinden gelen korkumdan oldu bu da ve şuan çok kafam karışık ve dr da o şekilde demesi böyle bir karar almaya itti
Hayirli olsun canim:)Kizlar transfer tarihim dun belli oldu...18 ocak
Canim sen bilirsin ama ben o anda hic bisey hissetmedim ve surekli dua ettim 5 dk. Bile surmedi ayrica sıkışık olman gerekiyor anestezi olucagini pek sanmiyorumAslında benide korkutan bi topikte okuduğum kişinin spekulum korkusu oldığunu demesindem ve araştrmam sonucu oluştu sanırum o alete karşı Öncesinden gelen korkumdan oldu bu da ve şuan çok kafam karışık ve dr da o şekilde demesi böyle bir karar almaya itti
sağolasın canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun.umarım şanslı tüp bebek hastalarından olursun ilk denemende gönşünün muradına kavuşursun..Merhaba hanimlar uzun zamandir böyle bir topik arıyordum teşşekür ederim hepinize bilgilendirdiğiniz içinBende bu ay tüp bebek tedavisine başladim daha çok yeniyim yumurta geliştirme dönemindeyim gün aşiri kontrolüm var sanirim haftaya yumurtalarim toplanicak ve çok tedirginim Allahim inşalalhh hepimize sağlikli sıhatli evlatlar nasip eder Gerçekten çok zor ve stresli bir dönemmiş Allah yardimcımiz olsun
Arkadaşım transfer en kolayı, tabi herkes için farklıdır ama o an heycandan birşey hissetmiyorsun bile. Bence 5 dakikalık işlem için anestezi alma kendin bilirsin tabi, normal muayene gibi.
Canim sen bilirsin ama ben o anda hic bisey hissetmedim ve surekli dua ettim 5 dk. Bile surmedi ayrica sıkışık olman gerekiyor anestezi olucagini pek sanmiyorum
Sizler böyle söyleyince yapabilirim gibi geliyor gerçi benim yapı olarak dar bi yapım var oda acı hissediceğim düşüncesini baskılıyor sizde transfer olduğunz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?