Ocak 2019 Dondurulmuş 5.gun embriyo transferi bekleyenler

Evet sıkışık olman gerekiyor ve gitmeden içmiyorsun sıvı orada içmek gerektiğini özellikle belirttiler.Anestezi oluyor tabi ek ücret alınıyor.Sen nerede tedavi görüyosun canım?

Sizler böyle söyleyince yapabilirim gibi geliyor gerçi benim yapı olarak dar bi yapım var oda acı hissediceğim düşüncesini baskılıyor sizde transfer olduğunz sanırım
Bende dun transfer oldum ve bu ilkde degil 3. Kezoluyorum yani ama korkacak bisey yok duani et ve sikisik olmadan zaten olmuyor canim

Evet sıkışık olman gerekiyor ve gitmeden içmiyorsun sıvı orada içmek gerektiğini özellikle belirttiler.Anestezi oluyor tabi ek ücret alınıyor.Sen nerede tedavi görüyosun canım?
Hmm bak ben anestezi oldugunu hic bilmiyorum tabi hic oyle bi istegim olmadi belkide ondan ama sikisikken nasil anestezi oluyor pek anlamadim

Bende dun transfer oldum ve bu ilkde degil 3. Kezoluyorum yani ama korkacak bisey yok duani et ve sikisik olmadan zaten olmuyor canim
Cuma gunu 12.45 de merkezde olucam...transfer icin...sence saat kac gibi ne kadar su icmeliyim...ilk transferimde cok sikisik oldugum icin birazini sondayla bosalttilar..cok sikisik olmak da iyi degilmis yani ben abartmisim

Cuma gunu 12.45 de merkezde olucam...transfer icin...sence saat kac gibi ne kadar su icmeliyim...ilk transferimde cok sikisik oldugum icin birazini sondayla bosalttilar..cok sikisik olmak da iyi degilmis yani ben abartmisim

Arkadaşım bence sıkışok gitmemelisin. Merkeze gittiğinde su içmeye başlayabilirsin diye söylüyorlar en azından bende öyleydi.. zaten tam 1 lt içmeden benim için yeterli geldi :))

Canim ben merkeze yaklasinca icmeye basladim 5 su bardagi yeterli demislerdi hayirlisi ins. Guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…