Bende dun transfer oldum ve bu ilkde degil 3. Kezoluyorum yani ama korkacak bisey yok duani et ve sikisik olmadan zaten olmuyor canimSizler böyle söyleyince yapabilirim gibi geliyor gerçi benim yapı olarak dar bi yapım var oda acı hissediceğim düşüncesini baskılıyor sizde transfer olduğunz sanırım
Gözün aydin canim hayirli olsun hayirla kucagina al ins. Senin ciftti u dergerler tek demekmi acabaKızlar çok şükür 10.gün değerim 314 geldi. Allah’ıma binlerce şükür. Şu değerleri görmek bile çok büyük mutlulukmuş. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Hmm bak ben anestezi oldugunu hic bilmiyorum tabi hic oyle bi istegim olmadi belkide ondan ama sikisikken nasil anestezi oluyor pek anlamadimEvet sıkışık olman gerekiyor ve gitmeden içmiyorsun sıvı orada içmek gerektiğini özellikle belirttiler.Anestezi oluyor tabi ek ücret alınıyor.Sen nerede tedavi görüyosun canım?
Amin inşallah canım. Darısı sizlere olsun. Valla değerler konusunda hiç fikrim yokGözün aydin canim hayirli olsun hayirla kucagina al ins. Senin ciftti u dergerler tek demekmi acaba
Kızlar çok şükür 10.gün değerim 314 geldi. Allah’ıma binlerce şükür. Şu değerleri görmek bile çok büyük mutlulukmuş. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım. Darısı isteyen herkese olsun inşallahDeğerin bence çok iyi hayırlı olsunhep artarak devam etsin inşallah
Maşallahhh sağlikla gelsin bebişin darisi tüm isyenlere inşallaahhhKızlar çok şükür 10.gün değerim 314 geldi. Allah’ıma binlerce şükür. Şu değerleri görmek bile çok büyük mutlulukmuş. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımMaşallahhh sağlikla gelsin bebişin darisi tüm isyenlere inşallaahhh
Cuma gunu 12.45 de merkezde olucam...transfer icin...sence saat kac gibi ne kadar su icmeliyim...ilk transferimde cok sikisik oldugum icin birazini sondayla bosalttilar..cok sikisik olmak da iyi degilmis yaniBende dun transfer oldum ve bu ilkde degil 3. Kezoluyorum yani ama korkacak bisey yok duani et ve sikisik olmadan zaten olmuyor canim
Cuma gunu 12.45 de merkezde olucam...transfer icin...sence saat kac gibi ne kadar su icmeliyim...ilk transferimde cok sikisik oldugum icin birazini sondayla bosalttilar..cok sikisik olmak da iyi degilmis yaniben abartmisim
Canim ben merkeze yaklasinca icmeye basladim 5 su bardagi yeterli demislerdi hayirlisi ins. Guzel haberlerini bekliyoruzCuma gunu 12.45 de merkezde olucam...transfer icin...sence saat kac gibi ne kadar su icmeliyim...ilk transferimde cok sikisik oldugum icin birazini sondayla bosalttilar..cok sikisik olmak da iyi degilmis yaniben abartmisim
merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza
hoşbuldum. Allah hepimizde hayırlı güzel haberler almayaı nasip etsin inşallahHoşgeldin arkadaşım..
hoşbuldum. Allah hepimizde hayırlı güzel haberler almayaı nasip etsin inşallah
Hoşgeldin cnm tabikimerhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranıza
Amin canim sendende nasilsin sen ne durumdasinhoşbuldum. Allah hepimizde hayırlı güzel haberler almayaı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?