- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi yasemin773
-
Hadi hayirlisi olsun kuzum . Ilaclara bugun mu başlanacak .Merhaba arkadaşlar bende şuanda zeynep.kamildeyim ilaçlar için sağlık kurulu onayı bekliyorum alttan muayene oldunlm bugün adetin 3. Günü inşallah herkes için hayırlısı olsun bakalım
Kactane folikulun gozuktuMerhaba arkadaşlar bende şuanda zeynep.kamildeyim ilaçlar için sağlık kurulu onayı bekliyorum alttan muayene oldunlm bugün adetin 3. Günü inşallah herkes için hayırlısı olsun bakalım
Bilmiyorum ki canım ilaçları birazdan alacağızHadi hayirlisi olsun kuzum . Ilaclara bugun mu başlanacak .
Igne vermedi miBilmiyorum ki canım ilaçları birazdan alacağız
Dozajlarını hemşireler anlatacakmış bize
Folikule bakmadılar kist var mı ona baktılar folikül söylemedilerKactane folikulun gozuktu
Kac tane yumurtan gozuktugunu soylemediler mi yaniFolikule bakmadılar kist var mı ona baktılar folikül söylemediler
Şuanda ilaçların ne olduğunu bile bilmiyorum yarim saate kdr alacağım sanırım onaylamasını bekliyorum sistemdenIgne vermedi mi
Kist vs yok dediler sadece hatta bende korktum folikulum mu yok.diye kist vs yok dedilerKac tane yumurtan gozuktugunu soylemediler mi yani
Olsun bakalim hadi hayirlisi ya doktorlar sanirisin altin kaplama yuzlerini goren cennetlikŞuanda ilaçların ne olduğunu bile bilmiyorum yarim saate kdr alacağım sanırım onaylamasını bekliyorum sistemden
Kist olmasin da insallah tedavin iyi gecer darisi banaKist vs yok dediler sadece hatta bende korktum folikulum mu yok.diye kist vs yok dediler
Hic sorma ya vallaOlsun bakalim hadi hayirlisi ya doktorlar sanirisin altin kaplama yuzlerini goren cennetlik
Amin insallah raporlu ilaclar olduğu için uzun sürüyor onaylanmasiKist olmasin da insallah tedavin iyi gecer darisi bana
Naptin kuzumAmin insallah raporlu ilaclar olduğu için uzun sürüyor onaylanmasi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar bende şuanda zeynep.kamildeyim ilaçlar için sağlık kurulu onayı bekliyorum alttan muayene oldunlm bugün adetin 3. Günü inşallah herkes için hayırlısı olsun bakalım
25 tane toplandı . Çok yumurta olduğu için transfer bidahaki aya oluyoKac tane yumurtan var .her iste bir hayir vardir insallah . Neden obur aya kaldi
Evet canim yarahim dinlendirme mi olacak ?
Hayirliai olsun canım bend3 yeni başladım tedaviye25 tane toplandı . Çok yumurta olduğu için transfer bidahaki aya oluyo
Senin içinde hayırlısı olsun canim biraz agir geciyo kendini üşütmeHayirliai olsun canım bend3 yeni başladım tedaviye
Aaa baya toplanmis hayirlisi olsun insallah dollenirler25 tane toplandı . Çok yumurta olduğu için transfer bidahaki aya oluyo
21 tanesi dollenmis . Bakalım bundan sonra ne olucak hayirlisincanimAaa baya toplanmis hayirlisi olsun insallah dollenirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?