Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Merhaba kızlar benim de geçen ay aşılamam yapıldı sonuç negatif. şubat ayında ilk defa tüp bebek olacak. bu konuda hiç bilgim yok. doktorumun çalıştığı 3 hastane var acıbadem fulya, liv, fertijin. bunların laboratuvarı hangisi iyi sizce yaptıran oldu mu hiç?

İki yumurtalıkta da 6-7 civarı yumurta gelişmiş. Çarşamba günü yine kontrole gideceğim, cuma günü de yumurtalar toplanır sanırım.
Bir kızım olduğu için ilaçlara şimdiden 5 bin lira verdik

hatırlıorm seni :) ama bi beylikdüzüne gideni bulamamdm :) biraz olsa rahatlıcam ama yok yani.
evet ama emin ol herkes parasını çar çur etmek istemiyor adam akıllı güzel bir yer arıyor bende öyle düşünüyordum bana yakın olsun ama 1,5 saat gidiyorum yola yeterki evladım olsun

Merhaba arkadaşlar ben de yeni uyeyim transfer yapildi sonuç bekliyorum 20 ocakta kismetse bakalım rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Hadi hayırlısı. İlk senin güzel haberini alırız inşallah. Sonra da 2020 EKİM ANNELERİ grubunu kurarız :) :) çok aminnn :)

evet ama emin ol herkes parasını çar çur etmek istemiyor adam akıllı güzel bir yer arıyor bende öyle düşünüyordum bana yakın olsun ama 1,5 saat gidiyorum yola yeterki evladım olsun
evet haklısın canım bu arada adet oldum galıba kanamam basladı agrım baya var ılacın etkısıyle galıba şimdi napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…