- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi yasemin773
-
Bize de yaz canım gelişmeleri.Kızlar kontrole gidiyorum. Ağrım var ama bakalım kaç yumurta büyüdü
Amin canımMerhaba arkadaşlar ben de yeni uyeyim transfer yapildi sonuç bekliyorum 20 ocakta kismetse bakalım rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Bende yumurta büyütüyorum şuanda ıgnelere devamKızlar kontrole gidiyorum. Ağrım var ama bakalım kaç yumurta büyüdü
Merhaba canım bende avcılaqrdayım ama zeynep kamile gidiyorum orada şansımı denemek istedimKızlar beylikdüzü avcılar nerdeki hastanelere gidiyorsun tüp bebek için. Yada oralarda güden varmı_?
hatırlıorm seni :) ama bi beylikdüzüne gideni bulamamdm :) biraz olsa rahatlıcam ama yok yani.Merhaba canım bende avcılaqrdayım ama zeynep kamile gidiyorum orada şansımı denemek istedim
evet ama emin ol herkes parasını çar çur etmek istemiyor adam akıllı güzel bir yer arıyor bende öyle düşünüyordum bana yakın olsun ama 1,5 saat gidiyorum yola yeterki evladım olsunhatırlıorm seni :) ama bi beylikdüzüne gideni bulamamdm :) biraz olsa rahatlıcam ama yok yani.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güzel haberlerini alırız inşallahMerhaba arkadaşlar ben de yeni uyeyim transfer yapildi sonuç bekliyorum 20 ocakta kismetse bakalım rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah
Hadi hayırlısı. İlk senin güzel haberini alırız inşallah. Sonra da 2020 EKİM ANNELERİ grubunu kurarız :) :) çok aminnn :)Merhaba arkadaşlar ben de yeni uyeyim transfer yapildi sonuç bekliyorum 20 ocakta kismetse bakalım rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah
evet haklısın canım bu arada adet oldum galıba kanamam basladı agrım baya var ılacın etkısıyle galıbaevet ama emin ol herkes parasını çar çur etmek istemiyor adam akıllı güzel bir yer arıyor bende öyle düşünüyordum bana yakın olsun ama 1,5 saat gidiyorum yola yeterki evladım olsun
Nasil yani tup bebek transferinden sonra mi adet oldunevet haklısın canım bu arada adet oldum galıba kanamam basladı agrım baya var ılacın etkısıyle galıbaşimdi napıcam ben
İnsallh canim aminHadi hayırlısı. İlk senin güzel haberini alırız inşallah. Sonra da 2020 EKİM ANNELERİ grubunu kurarız :) :) çok aminnn :)
yok başlamak için :) kist için duphaston diye ilac vermişti cuma günü son ilacı ıctım bugunde adet oldum. yarın doktora gıdıp tedavıye baslamam lazım.Nasil yani tup bebek transferinden sonra mi adet oldun
Geçmiş olsun canım adetin başladığında tedaviye başladın mi nedir durumunevet haklısın canım bu arada adet oldum galıba kanamam basladı agrım baya var ılacın etkısıyle galıbaşimdi napıcam ben
Amin insallahHadi hayırlısı. İlk senin güzel haberini alırız inşallah. Sonra da 2020 EKİM ANNELERİ grubunu kurarız :) :) çok aminnn :)
Hadi hayirlisi olsun canim rabbim kolaylik versinyok başlamak için :) kist için duphaston diye ilac vermişti cuma günü son ilacı ıctım bugunde adet oldum. yarın doktora gıdıp tedavıye baslamam lazım.
Şimdi neler bekliyor acaba baya heyecan artı korkular sardı beniHadi hayirlisi olsun canim rabbim kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?