- Konu Sahibi yasemin773
-
Korkmana hiç gerek yok stres yapma igne tedavisi baslar buyuk ihtimal 10 gun felan suruyor tahmin kisiye göre değişiklik gösteriyor daha sonra yumurta toplama o biraz skinti ama ağrı felan hissetmezsin korkma anesteziyle yapiliyor sonrasinda da ağrın olmuyor zaten abartacak kadar ne kadar sakin olursan o kadar iyi yumurta toplandiktan sonra su tüketimi az yapmalisin diyorlar o kadar sonra Allah'ın izniyle transfer yapiliyor 3. Gun veya 5. Gun bana doktorum 5. Gun yapti bakalim hayırlısıŞimdi neler bekliyor acaba baya heyecan artı korkular sardı beni
Bilmiyorum tutar mı tutmaz mi ama kesinlikle sülük yaptırmanızı tavsiye ederim ağız içine biraz zor biliyorum amaDis etimde iltihap var kanda cikmayan bir iltihap. Cocukluktan var yani dis etim cekiliyor. Bu dis eti iltihabi embriyonun turunmasina engel olurmu
Peki bu iğne 10 gün sürmesi yumurta rezervinden mi kaynaklı tozunu doktorum amh testimin sonucuna göre yapacagım dedi. Testimi de yaptım. Bugun onun sonucuna göre iğneye baslayacak. Bide kaç günde bir gidiyoruz iğne vurulurkenKorkmana hiç gerek yok stres yapma igne tedavisi baslar buyuk ihtimal 10 gun felan suruyor tahmin kisiye göre değişiklik gösteriyor daha sonra yumurta toplama o biraz skinti ama ağrı felan hissetmezsin korkma anesteziyle yapiliyor sonrasinda da ağrın olmuyor zaten abartacak kadar ne kadar sakin olursan o kadar iyi yumurta toplandiktan sonra su tüketimi az yapmalisin diyorlar o kadar sonra Allah'ın izniyle transfer yapiliyor 3. Gun veya 5. Gun bana doktorum 5. Gun yapti bakalim hayırlısı
merhaba arkadaşlar bende perşembe bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama işlemim olacakPeki bu iğne 10 gün sürmesi yumurta rezervinden mi kaynaklı tozunu doktorum amh testimin sonucuna göre yapacagım dedi. Testimi de yaptım. Bugun onun sonucuna göre iğneye baslayacak. Bide kaç günde bir gidiyoruz iğne vurulurken
Yani yarın :) harika bir şey kaç adet yumurtan olusmus pekimerhaba arkadaşlar bende perşembe bir aksilik çıkmazsa yumurta toplama işlemim olacak
2 tane 18 mm şuanda büyük olan diğerleri küçüktü 15 14 13 12 fln var tam ne kadar olduğunu söylemiyorlarYani yarın :) harika bir şey kaç adet yumurtan olusmus peki
gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum süreçte gidip gelmek çok yorucu ..Yani yarın :) harika bir şey kaç adet yumurtan olusmus peki
yumurta gelişimine kadar her gün çağırıyorlarmı peki?gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum süreçte gidip gelmek çok yorucu ..
Haftaya 3 günlük embriyo transfer ediliyormuş bakalım ne diycekler pazartesiye bana
hayır hergün çağırmıyorlar ama büyümeye başladığında hergün çağırdılaryumurta gelişimine kadar her gün çağırıyorlarmı peki?
oooo baya sık kontrol ben ozele gidiyorum acaba bu kan değerleri dedikleri ekstra ucrete umarım girmiyordrr.hayır hergün çağırmıyorlar ama büyümeye başladığında hergün çağırdılar
Benim 6 ocakta başladım gittim ultrasona girdim sonra o gün iğnelere başlattılar cuma güne iğnelerime kadar yazdılar sadece göbekten iğne vuruldum cuma günü gittim yumurtalarım küçüktü 8,5 mm flndı normalden düşüktü
cuma günü gittiğimde bana dediler ki cumartesi bacaktan iğneye başlatacağız cumartesi günü sabahtan bacak iğnesine başladım sonra pazartesi günü çağırdılar gittim cumartesi pazar yumurtalarım büyümüştü pazartesi günü salı tekrar gel dediler ve gittim hemen perşembeye yumurta toplama dediler birde sürekli her ultrasona girdiğimde kan değerlerime bakıyorlar
valla bende çalışıyorum birde yarın tekrar izin alıp anestezi alacağım yumurta toplanacak sonraki hafta yıllık iznimden kullanmayı düşünüyorum transferden sonra yani 3 -4 gün evde yatmak istiyorum yatmadım demek istemiyorumoooo baya sık kontrol ben ozele gidiyorum acaba bu kan değerleri dedikleri ekstra ucrete umarım girmiyordrr.
Bu arada calısıorm nasıl yapıcam hıc bır fıkrım yok bide ıgnelerın saatı varmı
Rapor alsan olmazmı canım. Yıllık iznini daha sonraki zamanlarda kullanırsın. Peki hamilelk olustugunda inşallah çalışma için sıkıntı olabileceğını soledimi.valla bende çalışıyorum birde yarın tekrar izin alıp anestezi alacağım yumurta toplanacak sonraki hafta yıllık iznimden kullanmayı düşünüyorum transferden sonra yani 3 -4 gün evde yatmak istiyorum yatmadım demek istemiyorum
bilmiyorum eğer verirlerse öyle yaparım vermezlerse yıllık izinden devam ederim ya o konuda bakalım bana ne diycekler yıl sonu ve önemliydiRapor alsan olmazmı canım. Yıllık iznini daha sonraki zamanlarda kullanırsın. Peki hamilelk olustugunda inşallah çalışma için sıkıntı olabileceğını soledimi.
İş yerinin haberi varmı bu durumdanbilmiyorum eğer verirlerse öyle yaparım vermezlerse yıllık izinden devam ederim ya o konuda bakalım bana ne diycekler yıl sonu ve önemliydi
valla şimdi söyledim şaşırdılar önümüzdeki hafta ykum hesaplar bekliyor bugünden halledeceğim birde cuma günü çalışacağım sadece önümüzdeki hafta komple yokum :)İş yerinin haberi varmı bu durumdan
Bennnn sokkkkkk daha solemedim duruma göre soleyecegım cok da dillendirmek istemiyorum. Pozitif olursa ole solemek istiyorum.valla şimdi söyledim şaşırdılar önümüzdeki hafta ykum hesaplar bekliyor bugünden halledeceğim birde cuma günü çalışacağım sadece önümüzdeki hafta komple yokum :)
Öyle de aşamalarını bilmesi gerekiyorBennnn sokkkkkk daha solemedim duruma göre soleyecegım cok da dillendirmek istemiyorum. Pozitif olursa ole solemek istiyorum.
Dün adet oldum canım bugun randevu verdi iğne falan başlanacak. Tedavi bugun başlıycam.Öyle de aşamalarını bilmesi gerekiyor
bende açık açık anlattım benden alıyorlar sonra transfer yapacaklar diye sen ne aşamadasın ? şuanda
Hayırlısı olsun canım kolandamı başlıyorsun sen ? doktor önerisi nedir?Dün adet oldum canım bugun randevu verdi iğne falan başlanacak. Tedavi bugun başlıycam.
Evet canım beylikdüzü kalonda baslıyorum. İğneler ne kadar tutar acabaHayırlısı olsun canım kolandamı başlıyorsun sen ? doktor önerisi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?