- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
sgk raporu çıkarttın mı ?Evet canım beylikdüzü kalonda baslıyorum. İğneler ne kadar tutar acaba
benimde sgk raporluyum 1400 tuttu bi arkadaşım aynı yerde yaptıryoruzz 800 tl tuttu raporlu değişiklik gösteriyor vucudun yapısına yumurta durumuna göre değişiklik gösteriyorEvet canım beylikdüzü kalonda baslıyorum. İğneler ne kadar tutar acaba
Yok canım sgk raporu derken nasıl yanisgk raporu çıkarttın mı ?
Devletten ilaç raporu alıyorsun testleri verip belirli şartları var onları doldurduğunda devlet ilaç için indirim sağlıyor sanaYok canım sgk raporu derken nasıl yani
Malesef canm.Devletten ilaç raporu alıyorsun testleri verip belirli şartları var onları doldurduğunda devlet ilaç için indirim sağlıyor sana
Yoksa ilaç fiyatları çok yüksek ondan soruyorum ama belli ki sen almamışsın
Şimdi neler bekliyor acaba baya heyecan artı korkular sardı beni
Hayirlisi olur inslalh canim ignelerini saatine gore vurmaya dikkat et yinede senin vucuduna gore baslar doktor karar verir beni doktor igne vurulurken 3 defa felan konturole cagirmisti sonuncuda zaten yum toplandiPeki bu iğne 10 gün sürmesi yumurta rezervinden mi kaynaklı tozunu doktorum amh testimin sonucuna göre yapacagım dedi. Testimi de yaptım. Bugun onun sonucuna göre iğneye baslayacak. Bide kaç günde bir gidiyoruz iğne vurulurken
amh kaç sizin benim 6.13 cıktı. İyi bişeymiş asistan ole dedi.Hayirlisi olur inslalh canim ignelerini saatine gore vurmaya dikkat et yinede senin vucuduna gore baslar doktor karar verir beni doktor igne vurulurken 3 defa felan konturole cagirmisti sonuncuda zaten yum toplandi
Kolanla ne kdr anlaştın transfereMalesef canm.
Canim inan hic sormadim ki doktorum takip ettiamh kaç sizin benim 6.13 cıktı. İyi bişeymiş asistan ole dedi.
Embriyo kaç günlüktü? Bana 6 günlük embriyo transfer edilmişti. 6.gün pozitif çıktıArkadaşlar transferin 7. Gunundeyim eczane testi yapsam çıkar mi acaba bilgisi olan var mi
7900 tl canım yumurta dondurma 1-4 yumurta 1750 / 5 ve üzeri 3000 dedi. Yeni güncel fiyatlarKolanla ne kdr anlaştın transfere
anladımc canmCanim inan hic sormadim ki doktorum takip etti
5. Gun embriosuyduEmbriyo kaç günlüktü? Bana 6 günlük embriyo transfer edilmişti. 6.gün pozitif çıktı
Canım 7. Gün erken canini sıkma 10. Gün tekrarla testiEczane testi yaptim ama cikmadi ya tedirgin oldum
Hım doğrudur devlette dusuk ama hemen tedaviye başlatmiyorlar bugün yumurtam toplandı yarın arayın dediler7900 tl canım yumurta dondurma 1-4 yumurta 1750 / 5 ve üzeri 3000 dedi. Yeni güncel fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?