- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
Ilk başta bu kadar ağrı olmuyordu adet ağrısı gibi sonrasında gün içinde kötü oldum benBu kadar ağrılı mı oluyor
Sen naptın? C anim tedavin nasıl gidiyorBilmiyorum ki canim
Ben daha baslamadim canim ya adetimi bekliyorumSen naptın? C anim tedavin nasıl gidiyor
Hadi bakalım inşallah bir an önce başla ve bebişin olsunBen daha baslamadim canim ya adetimi bekliyorum
Ozelde basliycaz zar zor para biriktirdik . Cunku yumurtalarim zaten az . ALLAHIM yardim etsin bi an evvel kavusalim bebeklerimize ya . Cukurovayi izledim simdi o dogum sahneso beni bitirdiHadi bakalım inşallah bir an önce başla ve bebişin olsun
Ay evet bu ara bende takildim çok ona baştan seyrediyorum simdiOzelde basliycaz zar zor para biriktirdik . Cunku yumurtalarim zaten az . ALLAHIM yardim etsin bi an evvel kavusalim bebeklerimize ya . Cukurovayi izledim simdi o dogum sahneso beni bitirdi
Cok guzel bir dizi bastan izliyordum . Bugun maf etti beniAy evet bu ara bende takildim çok ona baştan seyrediyorum simdi
Ay evet ya kaybetti ya bebeğini o kötüydü ben daha dizinin o kısmına gelmedim ama dizi iyi gidiyor reklamlarda izledim sadece sana soruyum madem zuleyhanin bebegi kimden ilki yılmazdandıCok guzel bir dizi bastan izliyordum . Bugun maf etti beni
Bende gittim herşey yolundaymış 2 adet yumurtam var diğerleri biraz küçük pazartesi gene gifecegumpazartesi günü gelince göreceğiz bakalım ne diycekler bana
Hayırlı olsun ama büyüyorlar merak etme 5 -8 güne kadar sonra 12-18 gün arası alınıyormuş yumurtalarBende gittim herşey yolundaymış 2 adet yumurtam var diğerleri biraz küçük pazartesi gene gifecegum
Zuleyhanin ilk cocugu yılmazın zaten . 2. Cocugu da demirin. Demir heralde keciboynuzu ozu kullanmisAy evet ya kaybetti ya bebeğini o kötüydü ben daha dizinin o kısmına gelmedim ama dizi iyi gidiyor reklamlarda izledim sadece sana soruyum madem zuleyhanin bebegi kimden ilki yılmazdandı
Demir ağanın çocuğu olmuyordu birde züleyha demirden çocuk yaptı mı yoksa yılmazla bir araya geldiler mi
Yoldayım lütfen dua edin ilk muayene yumurtalar sayısı bu gün mü anlaşılıyorIlk başta bu kadar ağrı olmuyordu adet ağrısı gibi sonrasında gün içinde kötü oldum ben
Kactane gözüküyordu en sonYoldayım lütfen dua edin ilk muayene yumurtalar sayısı bu gün mü anlaşılıyor
Yoldayım gidiyorum bakalımSen naptın? C anim tedavin nasıl gidiyor
Ya gerçekten mı evet belki o sırada varikosel ameliyatı flnda olmuştur vay demir ağa vay görüyor musun senZuleyhanin ilk cocugu yılmazın zaten . 2. Cocugu da demirin. Demir heralde keciboynuzu ozu kullanmisspermleri duzelmis şaka bi yana o kadae yil sonra cocugu olmasi da mucize
İlk muayene daha ilk öğreneceğim senin kaç oluyor normali kaçKactane gözüküyordu en son
Evet canım bugun bakılır şayi söylenir ama şayi artabilir kullandığın ilaçlardan dolayiYoldayım lütfen dua edin ilk muayene yumurtalar sayısı bu gün mü anlaşılıyor
C anim herkesin yapısına göre değişiklik gösteriyor yumurta sayısı vücut yapına bağlı gazlı içeceklerden bu dönemde uzak dur ve sağlıklı beslen en önemlisi bunlarİlk muayene daha ilk öğreneceğim senin kaç oluyor normali kaç
İnşallah bakalım hayırlısı 40 yaşındayım sanırım zor gibiEvet canım bugun bakılır şayi söylenir ama şayi artabilir kullandığın ilaçlardan dolayi
Ah kuzum sen daha baslardasin heyecani kacmasin diye demedimYa gerçekten mı evet belki o sırada varikosel ameliyatı flnda olmuştur vay demir ağa vay görüyor musun sen
Ben zuleuhanin yerinde olsam o çocuğu ondan olduğunu çoktan yumurtlamıştım züleyha ağzı sıkı iyi dayandı yılmazda gerçekten normal değil o kdr anlamadı ya ona sınir oluyorum bir kere de olsa sor be adam bu çocuk benden mi ondan mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?