Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Ya boş sa bazı yumurtaların içi boş oluyor ya ya boşa yada güçlü olmazsa
Olumla kendini olumsuz dusunme ne kadar olumsuzu dusunursen o kadar basina gelir . Boyle dusunerek vucudunu bile hazir edemezsin hormonlarin bozulur . Iyi dusun iyi olsun sonucta elimizde olan bir durum degil yasadigimiz seyler. Rabbimin takdiri

Benim yumurtanın biri 4 günlük iğneyle büyümüştü. Mecbur hemen apar topar o yumurtayı alacak oldular. Geridekiler çok küçükmüş. Benim rezervim çok az. Ben de anlamadım ne çabuk büyüdü o yumurta.

Son düzenleme:
Kaç yumurtan var senin canım iğne ne kullandın
Benim güya 6 tane görmüşlerdi. Ama 4 gün iğneden sonra kontrole gittim ilk kontrol ve hemen çatlamama iğnesi vurdurdular. Çünkü bi tanesi kocaman olmuş diğerleri minik. Sonra akşamına da çatlatma iğnesi 2 gün sonrada opu olacaktı. Ben şok tabi. 1 yumurta için opu yapılacak eee diğerleri nolcak dedim onlar büyümez dedi dr. Zaten sonradan gelenler kalitesiz olurmuş. O an tabi şok oldum napcağımı bilemedim tamam dedim. Ama toplama sabahı erken çatlamış opu yapılamadı.

Acaba tup bebek tutunca nasil bir belirti oluyor inanin meraktan catlicam ya bilgisi olan var mi
Hİç bir belirti olmuyor. Sadece transfer sonrası o bekleme süreci sağlam stresli ilgini Başkan şeylere vermeye çalış kendini çok dinleme.

Acaba tup bebek tutunca nasil bir belirti oluyor inanin meraktan catlicam ya bilgisi olan var mi
Net bir belirti söyleyemem çünkü progesteron hormonu yüzünden göğüslerim çok feci ağrıyor. Giyinirsen bile kolumu zor kaldırıyorum. Normalde bu hamilelik belirtisi ama yapay hormon aldığımız için oluyor

Ben de ilk iğnemi perşembe günü oldum, Çarşamba çatlatma iğnesi verdi, cuma OPU oldu. Yani dokuz gün içinde her şey oldu bitti. Acaba yumurtalar çok hızlı büyütüldüğünde kalitesiz mi olur? Bir fikriniz var mı

benim önceki tedavimde ilaca başlamam ile çatlatma iğnesi olmam arasında 10 gün vardı. Yani her şey 12 günde bitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…