- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi yasemin773
-
Ay hadi bakalım kaç tane yumurtan olmus bellımıbana pazartesi günü transfer dediler şimdi aradım
ay hiç bilgi alamadım telefonda pazartesi transfere gelin denldi o kadarAy hadi bakalım kaç tane yumurtan olmus bellımı
Aminnnn cnmmm inşallah...Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.1 Hafta sonra Buraya guzel haberlerle gelirsin Insallah.
Ben de bugun adet oldum yarin doktora gidecegim Gecen ay baslayacaktik kist oldugu icin ertelemek zorunda kaldik Bu aya.
Seninde Allah yardımcın olsun inşallah.Aminnnn cnmmm inşallah...Allah'ım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Gecmis olsun. 19 yumurta Cok guzel bir deger. Insallah cogu da sana embriyo olur. Onceki opu dan ciktigimda Benim De Ilk zamanlar karnimda gaz sancisi gibi sanci olmustu sonra gun icinde gecmisti.Selam kızlar. 19 yumurta toplandı. Adet ağrısından fazla değil ağrım. Ama karnımı tutarak öksürüyorum tabii
ay hiç sorma benimde öyle birde ara ara kanama oldu geçmiş olsun gün içinde çok ağrım oluyorSelam kızlar. 19 yumurta toplandı. Adet ağrısından fazla değil ağrım. Ama karnımı tutarak öksürüyorum tabii
bence ara canım.ay hiç bilgi alamadım telefonda pazartesi transfere gelin denldi o kadar
ulaşılmıyorki zorla ulaştım telefonabence ara canım.
pazartesi günü gelince göreceğiz bakalım ne diycekler banabence ara canım.
inşallah canımBenim de yumurta toplamam yarın yapılacak. İnşallah kaliteli yumoşlardır.
Su an nasilsininşallah canım
Arkadaşlar o kadar stress yapmaya basladim ki gun yaklaştıkça kendimi sakinlestiremiyorum biraz sinirlerim bozulmaya basladi son 2 gun ama hic bisey hissedemiyorumbol su tüketmek lazım. Bide kayısı tüketmek gerek.
Valla şuanda biraz daha iyiyim ilk.gun sanki doğum yapmışım gibi yerimden kalkamadım ve kanamam oldu ara ara oksuremiyordum bıçak saplaniyor gibi bir durum olduSu an nasilsin
Cok uzuldim insaallah cektigin acilarin mukafatini alirsinValla şuanda biraz daha iyiyim ilk.gun sanki doğum yapmışım gibi yerimden kalkamadım ve kanamam oldu ara ara oksuremiyordum bıçak saplaniyor gibi bir durum oldu
Bugün kalkıp ise gittim öyle yada böyle gitmek zorundaydım biraz daha hareketlerim düzeldi çok şükür ya of bu durum beni çok zorladı benim acı eşiğim yüksektir ama bu beni mahvetti
Bu kadar ağrılı mı oluyorCok uzuldim insaallah cektigin acilarin mukafatini alirsinkac yumuryan toplandi
Bilmiyorum ki canimBu kadar ağrılı mı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?