- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi yasemin773
-
Yok canım şimdi OPU ya gidiyorumTransfer sonrası mi
Biliyorum canım. Bu ikinci tedavim ama anestezi doktoru öyle dedi. Geniz akıntısı olursa sonrasında nefes alamazsın dedi. Lokal verecekler galibaSedasyon yapıyorlar canım 15 dk kadar uyuyosun korkulcak hiçbişi yok okadar basit bir işlemki doktorununda el hafifliği çok önemli sonrasında kanama az miktarda oluyor ve bana ağrı kesici serum taktılar rahat olmam adına o da çok etkili oldu bence..
çok sevindim canım dün bende çok kötüydüm bu kadınların çektiği nedir dedim ameliyathaneye girinceevet kolay ve can yakmayan iğneler eşim yapmaya başladı banada şimdilikk iyi gidiyoruz bakalım. Cumartesi kontrolüm var
çok geçmiş olsun ben dün zorlandım çıkınca biraz ağrım olduYok canım şimdi OPU ya gidiyorum
evet anneleri hakkı odenmez dıye bosuna denmıyor. Bu arada iyi şeyler olur umarım. Dondurulmus emriyo daha mı saglıklıçok sevindim canım dün bende çok kötüydüm bu kadınların çektiği nedir dedim ameliyathaneye girince
şimdi daha iyiyim
evet rahim dinlenmiş oluyor diye daha sağlıklı oluyormuşevet anneleri hakkı odenmez dıye bosuna denmıyor. Bu arada iyi şeyler olur umarım. Dondurulmus emriyo daha mı saglıklı
İnş iyi geçmiştir opu. Bizi de bilgi verir msn? Lokal mi oldun? Kaç yumurta toplandı?Biliyorum canım. Bu ikinci tedavim ama anestezi doktoru öyle dedi. Geniz akıntısı olursa sonrasında nefes alamazsın dedi. Lokal verecekler galiba
hadi bakalım bismillah dedik gaz yapması yani şişkinlik yapması normal galiba.evet rahim dinlenmiş oluyor diye daha sağlıklı oluyormuş
evet iğnelerden de biraz rahim florasını bozuyor dedi doktorhadi bakalım bismillah dedik gaz yapması yani şişkinlik yapması normal galiba.
bol su tüketmek lazım. Bide kayısı tüketmek gerek.evet iğnelerden de biraz rahim florasını bozuyor dedi doktor
Bir sürü ilaç kullanıyorum
valla ben toplamadan sonra öksürürken veya hapşırırken ağrıyorbol su tüketmek lazım. Bide kayısı tüketmek gerek.
ilk gün eve geldim yattığım yerden kımıldıyamadımbol su tüketmek lazım. Bide kayısı tüketmek gerek.
Hadi ya hayırlısıilk gün eve geldim yattığım yerden kımıldıyamadım
bana pazartesi günü transfer dediler şimdi aradımHadi ya hayırlısı
amin canım inşallahMerhabalar Kader arkadaşlarım ben buralarda yeniyim Hemen hemen bir çoğunuzun Mesajlarını okudum Hepinizi çok çok iyi anlıyorum Ben 2 yıllık evliyim 1 kez dış gebelik yaşadım 2 kez Aşılama yaptırdım düşük oldu Şu an 4.kez tüp bebek denemesi yaptım ilki pozitif idi gelişmedi diğer ikisi dutmadı bu 4. Bugün 7.günüm yaklaşık 1 hafta sonra test yapacağım Çok merak ediyorum Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hiçbir kulunun kucağını boş bırakmasın Allah'ım sabırsızlıkla sonucu bekleyen tüm kullarının Yüzünü/yüzümüzü Güldür yarabbim.
1 Hafta sonra Buraya guzel haberlerle gelirsin Insallah.Merhabalar Kader arkadaşlarım ben buralarda yeniyim Hemen hemen bir çoğunuzun Mesajlarını okudum Hepinizi çok çok iyi anlıyorum Ben 2 yıllık evliyim 1 kez dış gebelik yaşadım 2 kez Aşılama yaptırdım düşük oldu Şu an 4.kez tüp bebek denemesi yaptım ilki pozitif idi gelişmedi diğer ikisi dutmadı bu 4. Bugün 7.günüm yaklaşık 1 hafta sonra test yapacağım Çok merak ediyorum Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hiçbir kulunun kucağını boş bırakmasın Allah'ım sabırsızlıkla sonucu bekleyen tüm kullarının Yüzünü/yüzümüzü Güldür yarabbim.
inşallah bu ayda olmaz bir problem direkt tedavine başlarsın1 Hafta sonra Buraya guzel haberlerle gelirsin Insallah.
Ben de bugun adet oldum yarin doktora gidecegim Gecen ay baslayacaktik kist oldugu icin ertelemek zorunda kaldik Bu aya.
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Guzel dusunelim ki guzel seyler yasayalim..sen bu ara beslenmeni iyi duzenle ki kabizlik sorunu filan yasama.inşallah bu ayda olmaz bir problem direkt tedavine başlarsın
Benimde pazartesi günü transferim olacakmış aradılar inşallah pazartesi gününe kadar embriyolarla ilgili bir sıkıntı yaşanmaz
şuanda verdikleri ilaçlar kabızlık için bişey yokAllah emeklerinizi bosa cikarmasin. Guzel dusunelim ki guzel seyler yasayalim..sen bu ara beslenmeni iyi duzenle ki kabizlik sorunu filan yasama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?