Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Biliyorum canım. Bu ikinci tedavim ama anestezi doktoru öyle dedi. Geniz akıntısı olursa sonrasında nefes alamazsın dedi. Lokal verecekler galiba

Merhabalar Kader arkadaşlarım ben buralarda yeniyim Hemen hemen bir çoğunuzun Mesajlarını okudum Hepinizi çok çok iyi anlıyorum Ben 2 yıllık evliyim 1 kez dış gebelik yaşadım 2 kez Aşılama yaptırdım düşük oldu Şu an 4.kez tüp bebek denemesi yaptım ilki pozitif idi gelişmedi diğer ikisi dutmadı bu 4. Bugün 7.günüm yaklaşık 1 hafta sonra test yapacağım Çok merak ediyorum Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hiçbir kulunun kucağını boş bırakmasın Allah'ım sabırsızlıkla sonucu bekleyen tüm kullarının Yüzünü/yüzümüzü Güldür yarabbim.

amin canım inşallah

1 Hafta sonra Buraya guzel haberlerle gelirsin Insallah.

Ben de bugun adet oldum yarin doktora gidecegim Gecen ay baslayacaktik kist oldugu icin ertelemek zorunda kaldik Bu aya.

1 Hafta sonra Buraya guzel haberlerle gelirsin Insallah.

Ben de bugun adet oldum yarin doktora gidecegim Gecen ay baslayacaktik kist oldugu icin ertelemek zorunda kaldik Bu aya.
inşallah bu ayda olmaz bir problem direkt tedavine başlarsın
Benimde pazartesi günü transferim olacakmış aradılar inşallah pazartesi gününe kadar embriyolarla ilgili bir sıkıntı yaşanmaz

inşallah bu ayda olmaz bir problem direkt tedavine başlarsın
Benimde pazartesi günü transferim olacakmış aradılar inşallah pazartesi gününe kadar embriyolarla ilgili bir sıkıntı yaşanmaz
Allah emeklerinizi bosa cikarmasin. Guzel dusunelim ki guzel seyler yasayalim..sen bu ara beslenmeni iyi duzenle ki kabizlik sorunu filan yasama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…