- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi yasemin773
-
Evet ben de 12-14 günde oluyor diye duymuştum. Benim sebepsiz infertilite zaten. O yüzden mi hemen büyüyor acaba? Ocak2019da doğal yolla ilk denemede hamile kaldım ama düştü maalesefbenim önceki tedavimde ilaca başlamam ile çatlatma iğnesi olmam arasında 10 gün vardı. Yani her şey 12 günde bitmişti
Ona bir yorum yapılamaz. Bu tedaviler bireysel olduğu gibi her siklusta da değişkenlik gösterebilir.Evet ben de 12-14 günde oluyor diye duymuştum. Benim sebepsiz infertilite zaten. O yüzden mi hemen büyüyor acaba? Ocak2019da doğal yolla ilk denemede hamile kaldım ama düştü maalesef
İnşallah canım kızıma bir kardeş gelir. İkiz olursa ne yaparız bilmiyorum. Bu merkez hep iki embriyo koyuyorOna bir yorum yapılamaz. Bu tedaviler bireysel olduğu gibi her siklusta da değişkenlik gösterebilir.
İnşallah bu sefer olumlu olur ve kucağın dolar.
Çift embriyo transferi istemezsin olur biter. Zaten çift embriyo transferinde ikisinin birden tutması olasılığı %10-15 filan.İnşallah canım kızıma bir kardeş gelir. İkiz olursa ne yaparız bilmiyorum. Bu merkez hep iki embriyo koyuyor
Hayırlısı olsun inşallah canımAllah'ım dua edin arkadaşlar yarin insallh sonuc icin gideceğim
Hayır canım olmaz birsey neden olsun kiKizlarr dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim. Bisey olurmu
Öncekinde istemedim. İlk kez tek isteyen görüyoruz dediler. İhtimal yükselsin diye iki taneye ikna oldum. Biri tuttu zaten. Tüp bebekte ikiz çok fazla oluyor diye biliyorumÇift embriyo transferi istemezsin olur biter. Zaten çift embriyo transferinde ikisinin birden tutması olasılığı %10-15 filan.
Bir şey olmaz tabii. Hatta 24 haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyorlar. 24 haftadan sonra sola yatmak gerekiyor.Kizlarr dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim. Bisey olurmu
Sadece üstünü çok örtme yeter. Sıcak embriyolar için zararlı. Ben ilk akşam üstüm açık uyumuştumKizlarr dun transfer oldum. Uyku arasnda karin ustu yatmisim. Bisey olurmu
Ben ilk gun oyle yattim o yuzden korktmBir şey olmaz tabii. Hatta 24 haftaya kadar istediğiniz gibi yatın diyorlar. 24 haftadan sonra sola yatmak gerekiyor.
hatta doktor demişti ki tutunduysa istersen ikinci kattan atla, bir şey olmaz
Hic bilmiyodum yorgana sarilip uyudumSadece üstünü çok örtme yeter. Sıcak embriyolar için zararlı. Ben ilk akşam üstüm açık uyumuştum
Tebrikler hamilesin demekKizlar bugun transferin 8.gunu kan verdim 4.6 cikti sali test günüm arada kaldik ne pozitif ne negatif
Anlatsana beşınci gün emriyosumuyduTebrikler hamilesin demek
Zamanında bir daha verirsin şu an yapacak bir şey yok. Canım inş hamilesinde dua et sadece.Kizlar bugun transferin 8.gunu kan verdim 4.6 cikti sali test günüm arada kaldik ne pozitif ne negatif
Bazı lavaratuvarlar değeri küsürlü olabiliyor inşallah hamilesindirZamanında bir daha verirsin şu an yapacak bir şey yok. Canım inş hamilesinde dua et sadece.
Evet 5 gun embriyosuydu 2 tane konmustuAnlatsana beşınci gün emriyosumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?