Tüp Bebek Merkezleri Ocak 2020 Tüp Bebek Tedavisi

Evet 5 gun embriyosuydu 2 tane konmustu
Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallah kızlar önümüzdeki ay histeroskopi olucam bende..şuan dondurulmuşlarım var 9 tane 3.gün embriyosu transfer histeroskopiden ne kadar sonra oluyor yada ne kadar süre geçtikten sonra transferin yapılması sağlıklı yaptıranlar varsa bilgilendirebilir mi

Ay ne güzel hepiniz için hayırlı olsun Kızlar. Ben daha başlayamadım 3 gün gecikti adetim olsam bir an önce başlayacam. Artık ben de dondurulmuş embriyom var yada transferim şu gün demek istiyorum

Ay ne güzel hepiniz için hayırlı olsun Kızlar. Ben daha başlayamadım 3 gün gecikti adetim olsam bir an önce başlayacam. Artık ben de dondurulmuş embriyom var yada transferim şu gün demek istiyorum
İnşallah canım hayırlısı iğneler canım acıyor

Evet ya çok zor canım acıyor hep içim delik deşik oldu

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum yarin sonuc ogrenicem ama bugun dugun vardi oynadim biraz sizce skinti olur mu

Arkadaslar size bisey sormak istiyorum yarin sonuc ogrenicem ama bugun dugun vardi oynadim biraz sizce skinti olur mu
Ağır kaldırmadığın ve uzanmadığın sürece sorun yok. Beni bu iki şey için uyarmıştı hemşire. Ben de konsere gitmiştim ilk transferimde ve pozitifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…