- Konu Sahibi yasemin773
-
Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına inşallahEvet 5 gun embriyosuydu 2 tane konmustu
İnşallah canım hayırlısı iğneler canım acıyorAy ne güzel hepiniz için hayırlı olsun Kızlar. Ben daha başlayamadım 3 gün gecikti adetim olsam bir an önce başlayacam. Artık ben de dondurulmuş embriyom var yada transferim şu gün demek istiyorum
Canımı mı acıtıyor dedin?İnşallah canım hayırlısı iğneler canım acıyor
Gonal f mi kullanıyorsun?Evet iğneler artık canımı acıtıyor
MerınolGonal f mi kullanıyorsun?
Hım ben de ondan kullanmıştım ilk tedavide. Gonalf daha iyi sanırım kullanımı açısından. Kalem şeklinde ve hazırmış ilaç. Merionali ben kendim hiç yapamadım hep dışarda yaptırdım.şırıngaya çekmeyi yapamam diye.Merınol
Evet ya çok zor canım acıyor hep içim delik deşik olduHım ben de ondan kullanmıştım ilk tedavide. Gonalf daha iyi sanırım kullanımı açısından. Kalem şeklinde ve hazırmış ilaç. Merionali ben kendim hiç yapamadım hep dışarda yaptırdım.şırıngaya çekmeyi yapamam diye.
Bende öyle kendim yapıyorum ama kanım delik deşikBen de dün başladım tedaviye iğneleri kendim yapıyorum
Ağır kaldırmadığın ve uzanmadığın sürece sorun yok. Beni bu iki şey için uyarmıştı hemşire. Ben de konsere gitmiştim ilk transferimde ve pozitiftiArkadaslar size bisey sormak istiyorum yarin sonuc ogrenicem ama bugun dugun vardi oynadim biraz sizce skinti olur mu
Benim pıhtılaşma sorunum da var gebelik boyunca kan sulandırıcı iğneler özellikle gebeliğin ilerleyen haftalarında aızııck acıyordu. Ama geçici bi acı sonuçta.Bende öyle kendim yapıyorum ama kanım delik deşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?