- Konu Sahibi yasemin773
-
Hayirlisi canim biraz da olsa sizlerle sohbet etmek iyi geliyor icimi rahatlatiyorAğır kaldırmadığın ve uzanmadığın sürece sorun yok. Beni bu iki şey için uyarmıştı hemşire. Ben de konsere gitmiştim ilk transferimde ve pozitifti
Biz ucretli yaptırdık cnmUcretlimi yaptiriyorsunuz raporlu mu kizlar
4.6 nasil hamile demekki 5 ustu olursa olmuyor muTebrikler hamilesin demek
Evet ama az kaldıHayirlisi canim biraz da olsa sizlerle sohbet etmek iyi geliyor icimi rahatlatiyor
Aynn canim yarin kismetse sonuc belli olur inşaallahEvet ama az kaldı
Bazı labaratuvarlar sonuçları öyle çıkıyor canım bir defasında komşumuzun öyle çıkmıştı bizde üzülmüştü ilaçların etkisi demişti ama hamile çıktı inşallah seninde öyledir4.6 nasil hamile demekki 5 ustu olursa olmuyor mu
Sen nereden alıyorsun ilaçları canım indirimli yer var mıKizlar ilac konusunda ucretli alim yapan.varsa sikinti ceken varsa yardimci olabilirim.bende tedavi surecindeyim suanda
Raporlu ikinci tedavim elimde vardiSen nereden alıyorsun ilaçları canım indirimli yer var mı
Ozel alinca fiyatta rekabet cok fazlaRaporlu ikinci tedavim elimde vardi
Raporlu ikinci tedavim elimde vardi
Canim satmiyorum ben merionel bende kullaniyorum suandaNe var elinde merinol var mı ne kadar ben alırım
150 ganol f 150 merionel bide cetrodite kullaniyorum suandaCanim satmiyorum ben merionel bende kullaniyorum suanda
Özelden kendileri alanlar fiyat araştırması mı yapsın fiyatlarda çok farklılıklar olabiliyor mu demek istedin yani?Ben satis yapmiyorum fikrimi soyluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?