- Konu Sahibi yasemin773
-
Aynen oyle cunku 1 ucretli 2 raporlu tup bebek yaptiriyorum belirttim de bu durumumu. Ozel alanlara fiyatlari eczaneler tutturabildigine aliyorÖzelden kendileri alanlar fiyat araştırması mı yapsın fiyatlarda çok farklılıklar olabiliyor mu demek istedin yani?
Aynen oyle cunku 1 ucretli 2 raporlu tup bebek yaptiriyorum belirttim de bu durumumu. Ozel alanlara fiyatlari eczaneler tutturabildigine aliyor
Ben şu an cebimden aldım sonra rapor çıkınca iade alacağım.Aynen oyle cunku 1 ucretli 2 raporlu tup bebek yaptiriyorum belirttim de bu durumumu. Ozel alanlara fiyatlari eczaneler tutturabildigine aliyor
Demek istedigim bu olayBen şu an cebimden aldım sonra rapor çıkınca iade alacağım.
2 kutu gonalf 450 ve 8 kutu merionel 150 ye 900 tl ödedim.
Oldumu surectemisin hayirlisi olsun hepimiz icinBenim kızım olduğu için rapor çıkmıyor. Sadece yumurta geliştirici ilacın kutusu 900 lira idi. 2 kutu 3 gün yetiyor. Toplamda 5.500 ilaçlara vardim. 5.750 lira da hastaneye verdim
Yarın transfer var. Tutacağını sanmıyorum çünkü OPUda rahmin doğal ortamı bozuluyor. Dondurulmuşun tutma ihtimali daha fazla zaten. Ama hayırlısı tabii Allah bilirOldumu surectemisin hayirlisi olsun hepimiz icin
hadi hayırlısı olsun sevindim 3 tane yasal mı ?Kızlaaar 3 embriyo transfer ettiler yaaa
Uc tane yasal mi? Senin Su an cocugun da var daha degil mi?Kızlaaar 3 embriyo transfer ettiler yaaa
Bende başlayacağım nereye gidiyorsunuz Ankara da mısınız?Merhabalar Arkadaşlar :)
Öncelikle yeni yılın hayırlı uğurlu bize bebekle gelmesini istiyorum..
Ocak 2020 'de ilk tüp bebek tedavim yapılacak buradan paylaşımda olacağım..
Ayy çok sevindim. Grubun ilk güzel haberi bu :) kaç çıktı değer? Acaba ikiz mi tek mi :)Arkadaslar sonuc cikti çok sukur pozitif bakalim simdilik rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içi sırada bizlere insallh destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Yok ben istanbuldayım zeynep kamil hastanesi cuma günü için pazartesi günü transfer demişlerdi şimdi yarına çağırıyorlarBende başlayacağım nereye gidiyorsunuz Ankara da mısınız?
Canim suanda 48 az mi acaba dedim ama yok normal dediler ama suzce normal miAyy çok sevindim. Grubun ilk güzel haberi bu :) kaç çıktı değer? Acaba ikiz mi tek mi :)
Kacinci günün?Canim suanda 48 az mi acaba dedim ama yok normal dediler ama suzce normal mi
Ne güzel haber ne olur bizde dua et lütfen darısı başımaArkadaslar sonuc cikti çok sukur pozitif bakalim simdilik rabbim tüm isteyenlere nasip etsin içi sırada bizlere insallh destekleriniz icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?