- Konu Sahibi yasemin773
-
Ayy ne mutlu böyle güzel olumlu sonuçlar duymak ozaman bir süre daha uykuda kalcak yumoşlarBende histeroskopi yaptırmıştım 2 ad polip vardı ameliyat oldum.3 ay beklemiştim ben tekrardan tüp bebek yaptım çok şükür pozitif çıktı.
Çok çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.Kızlar merhaba. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ilaç kullanıyordum ve adetimi bekliyordum ilaca göre ocak 15 inde olmam gerekiyordu olmadım. Ve hamile olduğumu öğrendim beta 1264 çıktı bugünde keseyi gördük çok şükürRabbim hepinize nasip etsin inşallah 3 yıldır bekliyorduk şok geçirdik
Ya inşallah çok teşekkür ederim rabbim bekleyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatları.Çok çok tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.
Merhaba canım çok sevindim sorununu neydi bu ayda herhangi bir şey yaptın mı hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinKızlar merhaba. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ilaç kullanıyordum ve adetimi bekliyordum ilaca göre ocak 15 inde olmam gerekiyordu olmadım. Ve hamile olduğumu öğrendim beta 1264 çıktı bugünde keseyi gördük çok şükürRabbim hepinize nasip etsin inşallah 3 yıldır bekliyorduk şok geçirdik
Ayy ne güzel uğraşmadan olmuş. Sağlıkla doğsun inşallah :) doğum kontrol hapı mı kullanıyordun?Kızlar merhaba. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık ilaç kullanıyordum ve adetimi bekliyordum ilaca göre ocak 15 inde olmam gerekiyordu olmadım. Ve hamile olduğumu öğrendim beta 1264 çıktı bugünde keseyi gördük çok şükürRabbim hepinize nasip etsin inşallah 3 yıldır bekliyorduk şok geçirdik
Canım çok teşekkür ederim Allah sana da en kısa sürede hayırlısıylaeliayağı düzgün nasip etsin inşallahMerhaba canım çok sevindim sorununu neydi bu ayda herhangi bir şey yaptın mı hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin
Çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin canımAyy ne güzel uğraşmadan olmuş. Sağlıkla doğsun inşallah :) doğum kontrol hapı mı kullanıyordun?
İnşallah iyi haber alırsınızÇok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin canımevet ya uğraşmadık ama bugün ikinci kez tahlil yaptı değerim 1200 den 1300 e yükselmiş ve gerektiği kadar yükselmemiş kontrole gideceğim şok üstüne şok yaşıyoruz maalesef ☹
Bizi de haberdar et.Çok teşekkür ederim rabbim sana da nasip etsin canımevet ya uğraşmadık ama bugün ikinci kez tahlil yaptı değerim 1200 den 1300 e yükselmiş ve gerektiği kadar yükselmemiş kontrole gideceğim şok üstüne şok yaşıyoruz maalesef
Mutlaka haberdar ederim duan içinde teşekkür ederim rabbim kimseyi bekletmesin inşallahBizi de haberdar et.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebeğin sağlıklı ve seninledir.
Canım bende kullandım tedavinin 6.7.8.ve 9.iğne olarak kullandım dün tedavim bitti va yarın yumurta toplama işlemine gideceğimBenim Çarşamba kontrolüm vardı(tedavinin beşinci günü) o gün çatlatma önleyici iğneyi aldırdılar ama sonra telefonla aradılar başlamıyorsun daha diye. Yarın tekrar gideceğim
Peki kaç folikül oldu? 6. Günü foliküllerin boyutu neydi?Canım bende kullandım tedavinin 6.7.8.ve 9.iğne olarak kullandım dün tedavim bitti va yarın yumurta toplama işlemine gideceğim
Y yasemin773
Hayırlı olsun canımCanım bende kullandım tedavinin 6.7.8.ve 9.iğne olarak kullandım dün tedavim bitti va yarın yumurta toplama işlemine gideceğim
Y yasemin773
Doktor şölemede dün akşam çatlama iğnemi vurundm yarın 9 da yumurta toplama tam 10 tane yumurtam olusmusPeki kaç folikül oldu? 6. Günü foliküllerin boyutu neydi?
Kan testi 2 gunde bir yapılır korkma yükselir değerlerin bir de şunu düşün artık hamile kalabiliyorsun bu doğal yolla olduğu için çok şanslısın sakin üzülme inşallah iyi olacak herseyCanım çok teşekkür ederim Allah sana da en kısa sürede hayırlısıylaeliayağı düzgün nasip etsin inşallah
Ben bir yol önce histereskopi laparoskopi oldum tüp tıkanıklığı ve Rahim şekil bozukluğundan ötürü. sonrasında takibe gittik en son fsh yüksek çıktı doktor direkt tüpe yönlendirmişti Aralık 20 sinden beri hiç aklıma takmadım tüp olacak nasılsa diye. birde kist vardı yasmin kullanıyordum. Onun haricinde folattro, prowomen, d vitamini ilaçları kullandım ve harnup pekmezi, incir ve havuç tükettim günde 1-2 tane ama.
Sanırım stres çok etkiledi ve şaşırttı bizi. İki gün sonra 1200 den 1300 e çıkmış değerim doktor kontrole çağırdı tekrar istediğimiz kadar yükselmemiş diyerek ikinci şoku yaşıyoruz şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?