Bende senin gibi hep yazmadan takip ediyordum. Sonra dedim kafamdaki soru işaretlerini paylaşacağın bir plartform varken neden girmeyesin. Eşinle ailenle arkadaşlarınla bir fikir almak için bu konuyu konustugunda hemen başlıyorlar sen çok kafana takıyorsun şu bu. O yönden burayı çok sevdim. Herkes birbirini anlıyor en azındannneler yapar olduk ya baksana allh bize yardım etsin inş artık yüzler gülsün kucaklar dolsun anneler olalımda bebiş sohbetlerimiz olsun bu ay ilk defa yazdım hep uzaktan takipteydim çok iyi oluyomuş yazmak
Kızlar bencede yumurtlama önce ve sonrasıda gün aşırı denenmeli nolur nolmaz
Hiç pik olmamış gibi ama kacirmis olmayasınız?Kızlar acil yumurtalama olmuş mu
Eki Görüntüle 2985424
İkinci çizgi C çizgisi kadar koyu olmalı. Burda hiç pik göremedim ben.Kızlar acil yumurtalama olmuş mu
Eki Görüntüle 2985424
Daha yeni başladım . Takvime göre yumurtalama gününe 3 gün varHiç pik olmamış gibi ama kacirmis olmayasınız?
Amin kuzum inşallah Rabbım sizlere de nasip etsin en kısa zaman da ❤Tebrik ederim cnm sağlıkla ilerler inş
Canım erken gebeliği yakından cekseydin anlaşılmıyor böyle, umutsu olma adete varmış dahaKızlar 6 gün kala negatif demek ki belli olan çizgi bile yanıltıyormuskaset dünden diğeri bugün
ay sorma bide o kafana takma düşünme diyenler var çok kolaydı çünkü yarabbim ya 1 yılı aşkın süredir olmamış gelde takmaBende senin gibi hep yazmadan takip ediyordum. Sonra dedim kafamdaki soru işaretlerini paylaşacağın bir plartform varken neden girmeyesin. Eşinle ailenle arkadaşlarınla bir fikir almak için bu konuyu konustugunda hemen başlıyorlar sen çok kafana takıyorsun şu bu. O yönden burayı çok sevdim. Herkes birbirini anlıyor en azındann
6 gün varmış daha çok erken değil mi test içinKızlar 6 gün kala negatif demek ki belli olan çizgi bile yanıltıyormuskaset dünden diğeri bugün
Çok iyi yaptın canım olmaz şöyle uzaktn uzaktan..aminn cnim inşallahneler yapar olduk ya baksana allh bize yardım etsin inş artık yüzler gülsün kucaklar dolsun anneler olalımda bebiş sohbetlerimiz olsun bu ay ilk defa yazdım hep uzaktan takipteydim çok iyi oluyomuş yazmak
Kızlar bencede yumurtlama önce ve sonrasıda gün aşırı denenmeli nolur nolmaz
Bende öyle 14 aydır deniyoruz yok hiç bir şey. Bizimle beraber evlenen arkadaşlarım kuzenlerim hepsi ya çocugunu kucağına aldı yada doğumuna az kaldı. İster istemez insan takıyor. Bide hani fikir almak için soruyorum bilgin varsa cevap verirsin ama direk teselli moduna bağlıyorlar..ay sorma bide o kafana takma düşünme diyenler var çok kolaydı çünkü yarabbim ya 1 yılı aşkın süredir olmamış gelde takma
allahnı izniylede burda hamile ayrılcaz bir bir hepimiz 2022 uğuruna çok inandım bu yıl bizlerin olsunÇok iyi yaptın canım olmaz şöyle uzaktn uzaktan..aminn cnim inşallah
Hemşocummm çok heveslendirmeyim ama ben sanki görüyorum ya gölge gibi çok hafif.. hem daha bat gelmeden böyle demeKızlar 6 gün kala negatif demek ki belli olan çizgi bile yanıltıyormuskaset dünden diğeri bugün
ben bu hafta hiç beklemediğim 3 gebelik haberi aldım biri evlenmemiş biri 38 yaşında biri evleneliBende öyle 14 aydır deniyoruz yok hiç bir şey. Bizimle beraber evlenen arkadaşlarım kuzenlerim hepsi ya çocugunu kucağına aldı yada doğumuna az kaldı. İster istemez insan takıyor. Bide hani fikir almak için soruyorum bilgin varsa cevap verirsin ama direk teselli moduna bağlıyorlar..
Beyaz akıntı oldu bende canımGebelik testi pozitif olanlara bir sorum olacak. Kızlar akıntınız ne durumda ya kuru musunuz yoksa akıntı var mı?
Ay demeben bu hafta hiç beklemediğim 3 gebelik haberi aldım biri evlenmemiş biri 38 yaşında biri evleneli
3 ay olmuş eşime dedim ki artık bir haber daha alırsam intihar kapıda
Bat 2 gün geçikmisti canım 5 gündür pozitifti testlerim iki ayrı testle takip ediyordum laboquick ve artimed, test yanılgısı diyemiyorum o yüzden. Kimyasal oldu, kanamam başladı baya geliyor yoğunBat ne zaman çok mu geldi?
ya işte bak heves yapıyorum bendede beyaz akıntı var yumurtlamadan beri birde belim ayrılıyo şu an bel agrısı çoook şiddetli 5 gün önce kanda bişey çıkarmıki bi kan versemBeyaz akıntı oldu bende canım
Adete yakın mı yoksa yumurtlamadan itibaren mi oldu canımBeyaz akıntı oldu bende canım
Bence erken öğrenmemek gerekiyorya işte bak heves yapıyorum bendede beyaz akıntı var yumurtlamadan beri birde belim ayrılıyo şu an bel agrısı çoook şiddetli 5 gün önce kanda bişey çıkarmıki bi kan versem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?