Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende senin gibi hep yazmadan takip ediyordum. Sonra dedim kafamdaki soru işaretlerini paylaşacağın bir plartform varken neden girmeyesin. Eşinle ailenle arkadaşlarınla bir fikir almak için bu konuyu konustugunda hemen başlıyorlar sen çok kafana takıyorsun şu bu. O yönden burayı çok sevdim. Herkes birbirini anlıyor en azındann

Kızlar 6 gün kala negatif demek ki belli olan çizgi bile yanıltıyormus kaset dünden diğeri bugün

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-10-16-17-19-775_com.miui.gallery.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20220110_022326.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 59
ay sorma bide o kafana takma düşünme diyenler var çok kolaydı çünkü yarabbim ya 1 yılı aşkın süredir olmamış gelde takma

Çok iyi yaptın canım olmaz şöyle uzaktn uzaktan..aminn cnim inşallah

ay sorma bide o kafana takma düşünme diyenler var çok kolaydı çünkü yarabbim ya 1 yılı aşkın süredir olmamış gelde takma
Bende öyle 14 aydır deniyoruz yok hiç bir şey. Bizimle beraber evlenen arkadaşlarım kuzenlerim hepsi ya çocugunu kucağına aldı yada doğumuna az kaldı. İster istemez insan takıyor. Bide hani fikir almak için soruyorum bilgin varsa cevap verirsin ama direk teselli moduna bağlıyorlar..

ben bu hafta hiç beklemediğim 3 gebelik haberi aldım biri evlenmemiş biri 38 yaşında biri evleneli
3 ay olmuş eşime dedim ki artık bir haber daha alırsam intihar kapıda

ben bu hafta hiç beklemediğim 3 gebelik haberi aldım biri evlenmemiş biri 38 yaşında biri evleneli
3 ay olmuş eşime dedim ki artık bir haber daha alırsam intihar kapıda
Ay deme . Bende pcos var hamilelik haberi aldığım birisinin de pcos vardı ve evliliğin ilk ayından kaldı. Hani Rabbim verdikten sonra bütün hastalıklar bahanede işte insanoğlu genede takmadan edemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…