Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben hamile olmadığım dönemlerde ne belirtiler yaşardım varyaa negatif testte çizgi yaratırdım o yüzden hiç kafana takma rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur
Aynen öyle doğru diyorsun. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canıım. Bizlere de dua et

Kesinlikle öyle ben hatta eşim dışında kimseye çalışmalara başladığımı bile söylemedim insan üzerinde sorumluluk hissediyo her sorana hayırlısı daha düşünmüyoruz diyorum burda rahatlıyorum herşeyi sorup yazabiliyorum iyi ki varsınız ❤❤

En güzeli o zaten. Yoksa adet günü sen olcam mı olmayacam mı telaşındayken başlıyor telefonla arayıp sorgu sual

Bat 2 gün geçikmisti canım 5 gündür pozitifti testlerim iki ayrı testle takip ediyordum laboquick ve artimed, test yanılgısı diyemiyorum o yüzden. Kimyasal oldu, kanamam başladı baya geliyor yoğun
Nolur sakin üzülme bak hamile kalabiliyorsun o yönden bakalim ve ne kadar insan tamidiysam burda kimyasal geçiren arkası hep sağlıklı gebelik oldu pes etme bu regl sürecinde kendini toparla ve çalışmalara devam et önümüzdeki ay olacak moral bozmak yok Allah in izniyle

Allah razı olsun canim insallah tez zaman da sizlere de nasip olsun bu tatli heyecanlar yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum biraz da korkuyorum değerim 5 in altında çıkar diye ama kan versem daha rahatlıcm sanki
Senin bat hangi gündü, daha çok varsa bi iki gün sonra ver istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…