- 13 Aralık 2020
- 155
- 74
- 18
Yumurtlamadan bi hafta sonra başladı canım günde 2-3 kez yoğun bir şekilde oluyordu. Normalde batım dündü şuan mesela akıntım azaldıAdete yakın mı yoksa yumurtlamadan itibaren mi oldu canım
Ay biliyorum herkeste farklı oluyor işte ama benimde bata 4 gün kaldı ama kuruyumYumurtlamadan bi hafta sonra başladı canım günde 2-3 kez yoğun bir şekilde oluyordu. Normalde batım dündü şuan mesela akıntım azaldı
Bat ne zaman canimTest yaparsam sanki pozitif birşeyler görecekmişim gibi geliyor " fikri çık aklımdannnn
Az kalmış bence azıcık daha bekleya işte bak heves yapıyorum bendede beyaz akıntı var yumurtlamadan beri birde belim ayrılıyo şu an bel agrısı çoook şiddetli 5 gün önce kanda bişey çıkarmıki bi kan versem
Ya ben hamile olmadığım dönemlerde ne belirtiler yaşardım varyaaAy biliyorum herkeste farklı oluyor işte ama benimde bata 4 gün kaldı ama kuruyum
Sağol hemşocum insAllah hepimiz kucakladı dolar miss kokulu bebelerleHemşocummm çok heveslendirmeyim ama ben sanki görüyorum ya gölge gibi çok hafif.. hem daha bat gelmeden böyle deme
Yerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadın mı pekiYumurtlamadan bi hafta sonra başladı canım günde 2-3 kez yoğun bir şekilde oluyordu. Normalde batım dündü şuan mesela akıntım azaldı
Yok hayır yaşamadımYerleşme kanaması dedikleri olayı yaşadın mı peki
Aynen öyle doğru diyorsun. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canıım. Bizlere de dua etYa ben hamile olmadığım dönemlerde ne belirtiler yaşardım varyaanegatif testte çizgi yaratırdım o yüzden hiç kafana takma rabbim nezaman nasip ederse ozaman olur
Çoğul konuşuyorsun hayırdır Allah mı söyletiyo ?Bende öyle yapıyordum sonra zaten bakıyorum diyip bi kenara koyuyordum hey allahim yaa bi nasip olursa popolarini bol bol isiricam ne hallere düştük
Amin canım aminAynen öyle doğru diyorsun. Sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini canıım. Bizlere de dua et
Kesinlikle öyle ben hatta eşim dışında kimseye çalışmalara başladığımı bile söylemedim insan üzerinde sorumluluk hissediyo her sorana hayırlısı daha düşünmüyoruz diyorum burda rahatlıyorum herşeyi sorup yazabiliyorum iyi ki varsınız ❤❤Bende senin gibi hep yazmadan takip ediyordum. Sonra dedim kafamdaki soru işaretlerini paylaşacağın bir plartform varken neden girmeyesin. Eşinle ailenle arkadaşlarınla bir fikir almak için bu konuyu konustugunda hemen başlıyorlar sen çok kafana takıyorsun şu bu. O yönden burayı çok sevdim. Herkes birbirini anlıyor en azındann
Testlerle de takip ediyorsun işte. Çalışmalarada başla ama takvim yanıltıcı sen en azından değerini ölcüyorsun öncesinide kaçırmaDaha yeni başladım . Takvime göre yumurtalama gününe 3 gün var
bende kupkurruuuuAy biliyorum herkeste farklı oluyor işte ama benimde bata 4 gün kaldı ama kuruyum
Kesinlikle öyle ben hatta eşim dışında kimseye çalışmalara başladığımı bile söylemedim insan üzerinde sorumluluk hissediyo her sorana hayırlısı daha düşünmüyoruz diyorum burda rahatlıyorum herşeyi sorup yazabiliyorum iyi ki varsınız ❤❤
Ateşinizi ölçtünüz mi hiç ? Vücut ısısı yükseliyomuş heralde doğru mu o ?Amin canım aminRabbim isteyen herkese hayırlı bir şekilde evlat nasip etsin, bekleyenlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Aynen öyle stres yapıyoruz zaten bide üzerine baskı hiç çekilmez iyice stres oluyoruzEn güzeli o zaten. Yoksa adet günü sen olcam mı olmayacam mı telaşındayken başlıyor telefonla arayıp sorgu sual
Hiç ölçmedim ama ateşim ara sıra yükseliyorduAteşinizi ölçtünüz mi hiç ? Vücut ısısı yükseliyomuş heralde doğru mu o ?
Nolur sakin üzülme bak hamile kalabiliyorsun o yönden bakalim ve ne kadar insan tamidiysam burda kimyasal geçiren arkası hep sağlıklı gebelik oldu pes etme bu regl sürecinde kendini toparla ve çalışmalara devam et önümüzdeki ay olacak moral bozmak yok Allah in izniyleBat 2 gün geçikmisti canım 5 gündür pozitifti testlerim iki ayrı testle takip ediyordum laboquick ve artimed, test yanılgısı diyemiyorum o yüzden. Kimyasal oldu, kanamam başladı baya geliyor yoğun
Senin bat hangi gündü, daha çok varsa bi iki gün sonra ver istersen.Allah razı olsun canim insallah tez zaman da sizlere de nasip olsun bu tatli heyecanlar yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum biraz da korkuyorum değerim 5 in altında çıkar diye ama kan versem daha rahatlıcm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?