Ben de regl olunca 2.gün gidicem inşallah ne var ne yok öğreneyim ne gerekiyorsa yapalım geç kalmadan.Bende aynı şekilde 4 aylık evliyiz ama ergenlik dönemimden itibaren bi yumurtlama tembelliğim var. O yüzden doktorum istediğim için tedavi başlattı
Benim annem biliyo ne yazık ki bi kez evi boşaltmak zorunda kalmıştıkKesinlikle öyle ben hatta eşim dışında kimseye çalışmalara başladığımı bile söylemedim insan üzerinde sorumluluk hissediyo her sorana hayırlısı daha düşünmüyoruz diyorum burda rahatlıyorum herşeyi sorup yazabiliyorum iyi ki varsınız ❤❤
Tam sana yazacaktııım, hani civciv? Test yaptın mı? Gururumuz, sabır taşımız.Senin bat hangi gündü, daha çok varsa bi iki gün sonra ver istersen.
Burda da gösterdin sabır taşlığınıSenin bat hangi gündü, daha çok varsa bi iki gün sonra ver istersen.
Bat cuma canim aslında bende öle düşünüyordum arkadaşım hemşire yarın gel bakayım dedi kıramadımSenin bat hangi gündü, daha çok varsa bi iki gün sonra ver istersen.
Hay gözünü seviyim o hemşire arkadaşınınBat cuma canim aslında bende öle düşünüyordum arkadaşım hemşire yarın gel bakayım dedi kıramadım
Eşimde sperm sorunu var direk yumurtalama günü değerlendirelim istiyorum . O yüzden testle bakıyorum . Bugünü degerlendirsem mi yine de bilmiyorum . Teste göre pik yok dimiTestlerle de takip ediyorsun işte. Çalışmalarada başla ama takvim yanıltıcı sen en azından değerini ölcüyorsun öncesinide kaçırma
Kuzum hep bi hayal kırıklığı nefes alamaz oldum artık hakkımızda hayırlısı diyorum ama canım da çok yanıyor artikNolur sakin üzülme bak hamile kalabiliyorsun o yönden bakalim ve ne kadar insan tamidiysam burda kimyasal geçiren arkası hep sağlıklı gebelik oldu pes etme bu regl sürecinde kendini toparla ve çalışmalara devam et önümüzdeki ay olacak moral bozmak yok Allah in izniyle❤
Ayyy hadi inşallah güzel bir değerle öğrenirsinnnn çok heyecanlıııBat cuma canim aslında bende öle düşünüyordum arkadaşım hemşire yarın gel bakayım dedi kıramadım
Hahhaha senden iyi olmasın görsen çok minnoş bir kizcemizHay gözünü seviyim o hemşire arkadaşınınBenden çok selamlar,öpücükler kendisine
14 Ocak ama benim normalde hiç tam zamaninda gelmiyor.. hatta 1 hafta erken gelir yada 3 veya 4 gün erken gelir.. şimdiye aslında olurdu ama yinede geçmesini bekliycem .. acayip ağrım geliyor doğum yapacakmisim gibi hafif kasılmaBat ne zaman canim
Seni çok iyi anlıyorum geçen ay bende öyle oldum hatta bir süre burdan uzaklaştım falan ama geçiyor şuan sadece kendini yıpratıyorsun evet kolay süreçlerden gecmiyoruz ama hamile kalman bile çok güzel değil mi bu ay olduysa bir dahaki ay da olacak anlamına geliyor lütfen umudunu kaybetmeKuzum hep bi hayal kırıklığı nefes alamaz oldum artık hakkımızda hayırlısı diyorum ama canım da çok yanıyor artik
Yok canım ben pik göremedimEşimde sperm sorunu var direk yumurtalama günü değerlendirelim istiyorum . O yüzden testle bakıyorum . Bugünü degerlendirsem mi yine de bilmiyorum . Teste göre pik yok dimi
Ahahaha sabır taşı devam ediyor beklemeye bat yarın (listede yanlış yazıyorTam sana yazacaktııım, hani civciv? Test yaptın mı? Gururumuz, sabır taşımız.
Yaa evet bi yandan heyecan yapıyorum diğer yandan da diyorum ki sakın ol şampiyon alt tarafı silik bir çizgi kendine gelAyyy hadi inşallah güzel bir değerle öğrenirsinnnn çok heyecanlııı
Ahahahha inşallahhh silik değil kıppkırrmızııı görrrBurda da gösterdin sabır taşlığınıÇatla be artık yeter Ben silik çizgi göriyim bak 10 dakikaya acilde kan veriyo olurum 10
İdolümsünYarın sabah başlıyorum erken gebelik testlerineSabır taşı mıyım ben yeter bu kadar beklediğim Günlere böldüm testleri bikaç eksiğim var onları da eczaneden alırım artık Çıkana kadar devam.Düşünce gücüyle çocuk yapıcam az kaldı
Afiyet olsun. Avokado yu günlük bir tane tam mi yiyoruz yarim miGünaydın kızlarEki Görüntüle 2985008
Birden silinmiş ya o yüzden dedim. Bir de aynı vakitlerde yaparsanız daha iyi olurDaha yeni başladım . Takvime göre yumurtalama gününe 3 gün var
Hayırlısı olsun canım demekki sağlıksızsızdı tutunamadi inşallah bu sefer güzel haber alırsınBat 2 gün geçikmisti canım 5 gündür pozitifti testlerim iki ayrı testle takip ediyordum laboquick ve artimed, test yanılgısı diyemiyorum o yüzden. Kimyasal oldu, kanamam başladı baya geliyor yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?