Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim annem biliyo ne yazık ki bi kez evi boşaltmak zorunda kalmıştık Tam yumurtlama dönemimdi eşimin ailesi baskına geldi biz de anneme kaçtık şimdi teselli konuşmaları yapıyo olursa çok güzel olur olmazsa sakın üzme kendini tamam mı diyo kıyamam

Testlerle de takip ediyorsun işte. Çalışmalarada başla ama takvim yanıltıcı sen en azından değerini ölcüyorsun öncesinide kaçırma
Eşimde sperm sorunu var direk yumurtalama günü değerlendirelim istiyorum . O yüzden testle bakıyorum . Bugünü degerlendirsem mi yine de bilmiyorum . Teste göre pik yok dimi

Kuzum hep bi hayal kırıklığı nefes alamaz oldum artık hakkımızda hayırlısı diyorum ama canım da çok yanıyor artik

Bat ne zaman canim
14 Ocak ama benim normalde hiç tam zamaninda gelmiyor.. hatta 1 hafta erken gelir yada 3 veya 4 gün erken gelir.. şimdiye aslında olurdu ama yinede geçmesini bekliycem .. acayip ağrım geliyor doğum yapacakmisim gibi hafif kasılma

Kuzum hep bi hayal kırıklığı nefes alamaz oldum artık hakkımızda hayırlısı diyorum ama canım da çok yanıyor artik
Seni çok iyi anlıyorum geçen ay bende öyle oldum hatta bir süre burdan uzaklaştım falan ama geçiyor şuan sadece kendini yıpratıyorsun evet kolay süreçlerden gecmiyoruz ama hamile kalman bile çok güzel değil mi bu ay olduysa bir dahaki ay da olacak anlamına geliyor lütfen umudunu kaybetme

Tam sana yazacaktııım, hani civciv? Test yaptın mı? Gururumuz, sabır taşımız.
Ahahaha sabır taşı devam ediyor beklemeye bat yarın (listede yanlış yazıyor takvim de 11 i görünüyor).. Şu an için hiç bir belirtim yok gündüz çok az şeffafımsı bi akıntı oldu o kadar sabırla duayla beklemeye devam ediyorum benim 5 gün gecikmişliği var bir kere, o kadar sevinmiştim ki kocaman hayalkırıklığı..

Ayyy hadi inşallah güzel bir değerle öğrenirsinnnn çok heyecanlııı
Yaa evet bi yandan heyecan yapıyorum diğer yandan da diyorum ki sakın ol şampiyon alt tarafı silik bir çizgi kendine gel

Burda da gösterdin sabır taşlığını Çatla be artık yeter Ben silik çizgi göriyim bak 10 dakikaya acilde kan veriyo olurum 10
Ahahahha inşallahhh silik değil kıppkırrmızııı görrr zamanla sabırlı oluyor insan galiba ben de çokk merak ediyorum ama korkuyorum da

İdolümsün

Bat 2 gün geçikmisti canım 5 gündür pozitifti testlerim iki ayrı testle takip ediyordum laboquick ve artimed, test yanılgısı diyemiyorum o yüzden. Kimyasal oldu, kanamam başladı baya geliyor yoğun
Hayırlısı olsun canım demekki sağlıksızsızdı tutunamadi inşallah bu sefer güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…