Kesinlikle değerlendir çünkü genel ortalamaya göre olan zamanlar hep doğru çıkmaz bu ise kendi idrarınızdaki hormonun miktarı değerlendirmezsen küserim böyle güzel çizgiler kaçmazKızlar döngüm 31 günde bir oluyor.
Bat 25 ocak.
Ovulasyon testim böyle.
Bugün 17.gün.
Normalde 19.gün yumurtlama oluyor. Sizce ne yapmalıyım bugünü mü değerlendireyim ?
Valla yalnızım el memleketlerinde ikiz olursa kafayi sıyırırım herhaldeÇoğul konuşuyorsun hayırdır Allah mı söyletiyo ?
Offf kıyamamm çokk çok üzüldüm. Senin çizgin belirgindi kimyasal oldu yüksek ihtimal. Önceki aylarda böyle olmuşluğu var mı ilk defa mı. Kimyasalsa da bak vücut hamile kalabiliyor onu gördük sonraki çokk çok sağlıklı olacak inşallahKızlar kanamam başladı aniden söküldü kimyasal oldu sanırım zaten bizim yüzümüz 3 gün üst üste gülmez. İnşallah hamile olanların sağlıkla ilerler bekleyenler de güzel haberler alir. Sağlıcakla kalın
Kuzum ben bugün test yaptım, pozitif gözüküyor. 14. Gün bugün iğne etkisi değildir diye düşünüyorum ama her şeyin hayırlısıAhahhaha aynen beklemeye devam
Bugün okulda nöbetçiyim çok ayakta kaldım diye akıntı gelmiş. Renksiz şuan için. Arada da adet olcam gibi ağrı geliyor Offf of beklemek ne zorrr
Önceden böyle olmuşluğu var mıydı canım.Kızlar adetime 4 gün kaldı fakat iç çamaşarımda kahverengi bir kan şeklinde birşey var 1 saat önce yoktu eve geldim lavobaya girdim bi baktın kahverengi kan kız bu ne oluyor ?maviss_34 ve diğer arkadaşlar
Benimde kimyasal olduğu ay ğrodoctor kadar erken algıladı o marka test baya iyi erken gebelik testi değil ama ona kadar yakın yanilaboquick erken gtebelik testi mi acaba 10 beta algıladı dediklerin
Öyle miii, ben geçti sandımm. 5 gün gecikme bekleyeceğim deme, düşer bayılırım.Ahahaha sabır taşı devam ediyor beklemeye bat yarın (listede yanlış yazıyortakvim de 11 i görünüyor).. Şu an için hiç bir belirtim yok gündüz çok az şeffafımsı bi akıntı oldu o kadar sabırla duayla beklemeye devam ediyorum benim 5 gün gecikmişliği var bir kere, o kadar sevinmiştim ki kocaman hayalkırıklığı..
OvitrelleHangi iğneyi vuruldunuz?
Yaaa çokkkk çok sevindim kuzumm hayırlı uğurlu sağlıkla olsun inşallah ve darısı bizlere olsunnnKuzum ben bugün test yaptım, pozitif gözüküyor. 14. Gün bugün iğne etkisi değildir diye düşünüyorum ama her şey hayırlısı
Dilerim ki hepimiz güzel haberler alalım.
En iyisi bence beklemenin mantıgı yokBen de regl olunca 2.gün gidicem inşallah ne var ne yok öğreneyim ne gerekiyorsa yapalım geç kalmadan.
Canım geçen yıl dış gebelik gecirdim şubatta, bu ilk kimyasal testler pozitifti iki markayla yaptığım için tereddütüm yoktu derdime dermanim geldi dedim bir yıl onceki üzüntüm sevince dönüşecek sandım yaşadığım o kotu sureci düşünmedigim bir günüm bile yok çünkü, ama olmadı kimyasal yaşamamıştım daha önce adetlerim hic şaşmaz öncesinde de pozitif görmüşlüğüm hic olmadı ilk kimyasal olduOfff kıyamamm çokk çok üzüldüm. Senin çizgin belirgindi kimyasal oldu yüksek ihtimal. Önceki aylarda böyle olmuşluğu var mı ilk defa mı. Kimyasalsa da bak vücut hamile kalabiliyor onu gördük sonraki çokk çok sağlıklı olacak inşallahcanın çok yanıyor anlıyorum ama umudunu yitirme nolur bizler de böyle sınanıyoruz malesef
Kuzum cumaya kadar bekleme niyetindeyim ama perşembe akşamı kan veririm inşallah hala gelmemiş olursaaaÖyle miii, ben geçti sandımm. 5 gün gecikme bekleyeceğim deme, düşer bayılırım.
İnşallah hayal kırıklığı yaşatmayacak bu ay.
Daha önce olmadıysa böyle bi akıntı bebis habercisi olabilir mi acabaaKızlar adetime 4 gün kaldı fakat iç çamaşarımda kahverengi bir kan şeklinde birşey var 1 saat önce yoktu eve geldim lavobaya girdim bi baktın kahverengi kan kız bu ne oluyor ?maviss_34 ve diğer arkadaşlar
Onun testlerinden benim arkadaşım altı tam iki kutu test bozuk çıktı 5 gün üstüste pozitif verdi kız beta baktırdı gebe değil yumurtlama değerlendir yine yok hemen git eczaneden herhangi bir marka al bak ne çıkacak dedim ben akıl ettim yumurtlama yok testin yanılmışlığı o nedenle ben birgebeningünlüğü sattıklarında şaşmıyorum riske etmemek için başka markalar ile ölçüm yanılmıyor valla kafam rahatBenim şahsi tavsiyem çubuk testten al innovita olan.. Instagram da minnakkkkurabiyeler diya sayfa var kaidn hem çok tatlı çok ilgili takibinide yapıyor ve testleri çok güvenilir
İlk ve son olsun yaşadığın tüm kötü günler geride kalsın inşallahh, bir sonraki hemen olsun ve sağlıkla olsunn.. Bizler de yaşayalım şu sevinciii artıkCanım geçen yıl dış gebelik gecirdim şubatta, bu ilk kimyasal testler pozitifti iki markayla yaptığım için tereddütüm yoktu derdime dermanim geldi dedim bir yıl onceki üzüntüm sevince dönüşecek sandım yaşadığım o kotu sureci düşünmedigim bir günüm bile yok çünkü, ama olmadı kimyasal yaşamamıştım daha önce adetlerim hic şaşmaz öncesinde de pozitif görmüşlüğüm hic olmadı ilk kimyasal oldu
İlk defa başıma geldi kuzum inşalalh yerleşme kanamasıdır 14 Ocak regl günüm sabah test yaptım çıkmamıştı aslındaÖnceden böyle olmuşluğu var mıydı canım.
Kahcerengi leke akıntı vs iki ihtimal ya yerleşiyor ya adet yaklaşıyor..ben 1 yıldır nefret ettim o lekelenme tarzından çünkü biliyorum kahverengi lekelenme varsa sonrasında adet oluyorum. Sizin inşallah yerleşme kanaması dır devam edecek mi etmeyecek mi onu takip edin
Yaaaaa daha önce hiç olmadı hiç sabah test yapmıştım çıkmamıştı oysakiDaha önce olmadıysa böyle bi akıntı bebis habercisi olabilir mi acabaa
Bana da öyle geliyor kuzum ama işte kısmet. Ekliyorum test fotoğrafı bu marka da hassas diye biliyorum, içimde güzel bir his var bu sefer sağlıkla devam edecek inşallahYaaa çokkkk çok sevindim kuzumm hayırlı uğurlu sağlıkla olsun inşallah ve darısı bizlere olsunnnkan ver hemen 14. Güne iğne etkisi kalmaz bence benim 11.gün kalmamıştı etkisi
Yavrum biz bile heyecanlanıyoruz sizleri beklerken, seninki çok normal.Kuzum cumaya kadar bekleme niyetindeyim ama perşembe akşamı kan veririm inşallah hala gelmemiş olursaaayüreğim ağzımda valla sabırla bekliyorum dememe bakma heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?