Allahım sana geliyorum inşallah yerleşme kanamasıdır elim ayağım buz kesti kız heyecandan bekle bakalım nasıl bir kan hemen söyle yarın sabah erken gebelik testi yap çıkarsa bu kanama sonrası çıkar çünkü yeni yerleşmişse beta ancak artıyorKızlar adetime 4 gün kaldı fakat iç çamaşarımda kahverengi bir kan şeklinde birşey var 1 saat önce yoktu eve geldim lavobaya girdim bi baktın kahverengi kan kız bu ne oluyor ?maviss_34 ve diğer arkadaşlar
Ben o kıpkırmızı olana kadar sabredemeyeceğim için inşallah silikten başlar koyulaşmasını görürüm diyelimAhahahha inşallahhh silik değil kıppkırrmızııı görrrzamanla sabırlı oluyor insan galiba ben de çokk merak ediyorum ama korkuyorum da
Allah sana annelik annene de ananelik duygusunu yasatsin insallah canim benim. Ama işte insan üstünde bilen kişi kadar sorumluluk hissediyo sanki yani bence öyle ilk 2 ay annemlere söylemiştim baktım gittikçe geldikçe soruyorlar asiyi bahane ettim biraz korunucaz dedim sonrasında da okulu bahane ettim okul bitsin falan dedim Allah affetsin uydurdum biseylerBenim annem biliyo ne yazık ki bi kez evi boşaltmak zorunda kalmıştıkTam yumurtlama dönemimdi eşimin ailesi baskına geldi biz de anneme kaçtık şimdi teselli konuşmaları yapıyo olursa çok güzel olur olmazsa sakın üzme kendini tamam mı diyo kıyamam
Canımm bu çokk güzel çok net pozitifffBana da öyle geliyor kuzum ama işte kısmet. Ekliyorum test fotoğrafı bu marka da hassas diye biliyorum, içimde güzel bir his var bu sefer sağlıkla devam edecek inşallahHerbirimiz güzel sonuçlar alalım o kadar çok istiyorum ki bunu.
Bakalım doktora gitmeyi de düşünmüyorum zaten yaptıracağı şey 2 günde bir kan verdirmek olacak yine bekleyeceğiz. Haftaya giderim Allah’ın izniyle
Aynı bende öyleyim adet olucam gibi gelip gelip gidiyo valla14 Ocak ama benim normalde hiç tam zamaninda gelmiyor.. hatta 1 hafta erken gelir yada 3 veya 4 gün erken gelir.. şimdiye aslında olurdu ama yinede geçmesini bekliycem .. acayip ağrım geliyor doğum yapacakmisim gibi hafif kasılma
Bekler deli oÖyle miii, ben geçti sandımm. 5 gün gecikme bekleyeceğim deme, düşer bayılırım.
İnşallah hayal kırıklığı yaşatmayacak bu ay.
Kız sorma şu erken gebelik testlerine verdiğim paraların haddi hesabı yokAllahım sana geliyorum inşallah yerleşme kanamasıdır elim ayağım buz kesti kız heyecandan bekle bakalım nasıl bir kan hemen söyle yarın sabah erken gebelik testi yap çıkarsa bu kanama sonrası çıkar çünkü yeni yerleşmişse beta ancak artıyor
Demekki öyle bir denk gelmiş herhalde canım ama çoğunlukla çok memnunlar bende hatta kullandım ovulasyonlarindan takibin iyi gidiyordu sadece testsim bitince yarım kaldı.. ama çok yardımcı olan bir kadın testi lsanda almasanda sorulara cvb veriyor... Birde binlerce kişi dua ediyor kadinaOnun testlerinden benim arkadaşım altı tam iki kutu test bozuk çıktı 5 gün üstüste pozitif verdi kız beta baktırdı gebe değil yumurtlama değerlendir yine yok hemen git eczaneden herhangi bir marka al bak ne çıkacak dedim ben akıl ettim yumurtlama yok testin yanılmışlığı o nedenle ben birgebeningünlüğü sattıklarında şaşmıyorum riske etmemek için başka markalar ile ölçüm yanılmıyor valla kafam rahat
İnşallah bu ay olur Fransa ya bebişin karnında gidersinnBen o kıpkırmızı olana kadar sabredemeyeceğim için inşallah silikten başlar koyulaşmasını görürüm diyelimYalnız benim delirmelerim artık canımıza tak etti belli ki ben bu süreci yönetemiyorum bu ay olmazsa denemeyelim dedik.Görev gibi yap yap yap şiştim yatak ayırdım nezle bahanemdi ama o da farkında sebebinin.eşimle soğuk rüzgarlar esiyo aramızda.Çok ciddi stres yarattı üstümde bu iş ve olduğu gibi eşim çekiyo mecburen.belki de hazır değilim daha ben bunun için.Fransa’ya bi yerleşelim bakalım iş güç koştur ev yerleştir biraz kafam dağılır o zaman oturur konuşur belki tekrar deneriz
Bak eğer adetse zaten sökülür devamı gelir ama gelmezse yerleşme kanaması olabilir Buda şunu gösterir eğer erken gebelikte bile çıkmamışsa betan yeni yükselecektir o nedenle çıkmamıştır beta yerleşme yaptıktan sonra yükseliyor diyeceksin ki baya geç bir zaman değil mi onda haklısın ama geç döllenme olduysa geç yerleşir olay bu ve yerleştikten sonra ilk kanda sonra idrarda beta yükselir kalbini ferah tut devamı gelir gelmez onu kolla yat dinlen.ağır bir şey kaldırma hatta iteleme bile o bile etkiliyor bahane olmasın kendine olur mu çok dikkat et saat saat yaz buraya devamında neler oldu batma bar yok vs diye bekliyoruzKız sorma şu erken gebelik testlerine verdiğim paraların haddi hesabı yokama öyle görünce dedim bu kadar erken adet olamam hayır
Ahhh inşallahhh inşallahhh kuzummYavrum biz bile heyecanlanıyoruz sizleri beklerken, seninki çok normal.
Benim korkum, bu stresin regli geciktirmesi. Umarım 9 aylık bir gecikme olur.
Canım kahverengi leke yerleşme olabilir yada sokuluyosundur ama insallah ilk secenektirKızlar adetime 4 gün kaldı fakat iç çamaşarımda kahverengi bir kan şeklinde birşey var 1 saat önce yoktu eve geldim lavobaya girdim bi baktın kahverengi kan kız bu ne oluyor ?maviss_34 ve diğer arkadaşlar
Belki daha yeni idrara geciyordur kaç gün vardı bata? İnşallah vardır yaYaaaaa daha önce hiç olmadı hiç sabah test yapmıştım çıkmamıştı oysaki
Böyle de şey değil mi en ufak visey gelse çamaşırına kan sanıyor insan ödü yüreğinde geziyor oda kotu yada bana oyle geliyor ben artık negatifleri göre göre arsızlaştım ondan belki de negatif göreyim de kan görmeyeyimKuzum cumaya kadar bekleme niyetindeyim ama perşembe akşamı kan veririm inşallah hala gelmemiş olursaaayüreğim ağzımda valla sabırla bekliyorum dememe bakma heyecan dorukta
Kuzum ne güzel bir açıklama bu böyleBak eğer adetse zaten sökülür devamı gelir ama gelmezse yerleşme kanaması olabilir Buda şunu gösterir eğer erken gebelikte bile çıkmamışsa betan yeni yükselecektir o nedenle çıkmamıştır beta yerleşme yaptıktan sonra yükseliyor diyeceksin ki baya geç bir zaman değil mi onda haklısın ama geç döllenme olduysa geç yerleşir olay bu ve yerleştikten sonra ilk kanda sonra idrarda beta yükselir kalbini ferah tut devamı gelir gelmez onu kolla yat dinlen.ağır bir şey kaldırma hatta iteleme bile o bile etkiliyor bahane olmasın kendine olur mu çok dikkat et saat saat yaz buraya devamında neler oldu batma bar yok vs diye bekliyoruz
4 gün var kuzum yumurtlamanın 13. Günü bugünBelki daha yeni idrara geciyordur kaç gün vardı bata? İnşallah vardır ya
Şu 2 seçenek beni benden alıyor yaCanım kahverengi leke yerleşme olabilir yada sokuluyosundur ama insallah ilk secenektir
Ay bende dayanamadım geçen anneme söyledim inşallah kızım hayirlsii deyip duruyor napim ayy paylaşmak istiyor insanBenim annem biliyo ne yazık ki bi kez evi boşaltmak zorunda kalmıştıkTam yumurtlama dönemimdi eşimin ailesi baskına geldi biz de anneme kaçtık şimdi teselli konuşmaları yapıyo olursa çok güzel olur olmazsa sakın üzme kendini tamam mı diyo kıyamam
Canım ben gunde yarim yiyorumAfiyet olsun. Avokado yu günlük bir tane tam mi yiyoruz yarim mi
Zaten kuzum bu Ovulasyon takibini yapanların hepsinden Allah razı olsun çünkü insanların en büyük arzusuna derman olmak bu resmen sevap toplama ili diyebilirim. Teste gelince san bozuk test çıkmamasına sevindim ama o kızcağıza çok üzülmüştüm.kimden aldığından çok kimsenin dileği bozulmasın istiyorum anladın mı yani düşün bir ay içinde şansa pat diye çıksa giden paraya acımayız kaçan yumurtlama acaip üzülmüştüm aklıma gelince yine üzüldüm ya.herkesin en güzel olsunDemekki öyle bir denk gelmiş herhalde canım ama çoğunlukla çok memnunlar bende hatta kullandım ovulasyonlarindan takibin iyi gidiyordu sadece testsim bitince yarım kaldı.. ama çok yardımcı olan bir kadın testi lsanda almasanda sorulara cvb veriyor... Birde binlerce kişi dua ediyor kadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?