Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım sana geliyorum inşallah yerleşme kanamasıdır elim ayağım buz kesti kız heyecandan bekle bakalım nasıl bir kan hemen söyle yarın sabah erken gebelik testi yap çıkarsa bu kanama sonrası çıkar çünkü yeni yerleşmişse beta ancak artıyor

Ahahahha inşallahhh silik değil kıppkırrmızııı görrr zamanla sabırlı oluyor insan galiba ben de çokk merak ediyorum ama korkuyorum da
Ben o kıpkırmızı olana kadar sabredemeyeceğim için inşallah silikten başlar koyulaşmasını görürüm diyelim Yalnız benim delirmelerim artık canımıza tak etti belli ki ben bu süreci yönetemiyorum bu ay olmazsa denemeyelim dedik.Görev gibi yap yap yap şiştim yatak ayırdım nezle bahanemdi ama o da farkında sebebinin.eşimle soğuk rüzgarlar esiyo aramızda.Çok ciddi stres yarattı üstümde bu iş ve olduğu gibi eşim çekiyo mecburen.belki de hazır değilim daha ben bunun için.Fransa’ya bi yerleşelim bakalım iş güç koştur ev yerleştir biraz kafam dağılır o zaman oturur konuşur belki tekrar deneriz

Allah sana annelik annene de ananelik duygusunu yasatsin insallah canim benim. Ama işte insan üstünde bilen kişi kadar sorumluluk hissediyo sanki yani bence öyle ilk 2 ay annemlere söylemiştim baktım gittikçe geldikçe soruyorlar asiyi bahane ettim biraz korunucaz dedim sonrasında da okulu bahane ettim okul bitsin falan dedim Allah affetsin uydurdum biseyler

Canımm bu çokk güzel çok net pozitifff doktora haftaya gidersin ama yine de kan verip bi değerini öğren istersen. Kızz var mı bir belirti fln ne hissediyorsun tam olarak

Aynı bende öyleyim adet olucam gibi gelip gelip gidiyo valla

Kız sorma şu erken gebelik testlerine verdiğim paraların haddi hesabı yok ama öyle görünce dedim bu kadar erken adet olamam hayır

Demekki öyle bir denk gelmiş herhalde canım ama çoğunlukla çok memnunlar bende hatta kullandım ovulasyonlarindan takibin iyi gidiyordu sadece testsim bitince yarım kaldı.. ama çok yardımcı olan bir kadın testi lsanda almasanda sorulara cvb veriyor... Birde binlerce kişi dua ediyor kadina

İnşallah bu ay olur Fransa ya bebişin karnında gidersinn olmasa dahi stres ortadan kalktığında kendiliğinden gelip seni bulup aa adetim geçmiş test yapayımla bile öğrenebilirsin kafamızda yumurtlama zamanı yumurta çatladı spermle buluşcak vs vs gibi bi ton soru işaretiyle ilişki yaşadığımız için görev gibi oluyor insan zevk almamaya başlıyor. Eşler de bize çaktırmıyorlar ama strese giriyorlar.

Kız sorma şu erken gebelik testlerine verdiğim paraların haddi hesabı yok ama öyle görünce dedim bu kadar erken adet olamam hayır
Bak eğer adetse zaten sökülür devamı gelir ama gelmezse yerleşme kanaması olabilir Buda şunu gösterir eğer erken gebelikte bile çıkmamışsa betan yeni yükselecektir o nedenle çıkmamıştır beta yerleşme yaptıktan sonra yükseliyor diyeceksin ki baya geç bir zaman değil mi onda haklısın ama geç döllenme olduysa geç yerleşir olay bu ve yerleştikten sonra ilk kanda sonra idrarda beta yükselir kalbini ferah tut devamı gelir gelmez onu kolla yat dinlen.ağır bir şey kaldırma hatta iteleme bile o bile etkiliyor bahane olmasın kendine olur mu çok dikkat et saat saat yaz buraya devamında neler oldu batma bar yok vs diye bekliyoruz

Yavrum biz bile heyecanlanıyoruz sizleri beklerken, seninki çok normal.
Benim korkum, bu stresin regli geciktirmesi. Umarım 9 aylık bir gecikme olur.
Ahhh inşallahhh inşallahhh kuzumm stresin etkilemediği bir şey yok valla vücutta. Hayır bide her ay başka başka belirtiler yaşayıp adet olduğum için he şu var hamileyim galiba bi test yapayım da dedirtmiyor her ay farklı şeyler yaşıyorum

Canım kahverengi leke yerleşme olabilir yada sokuluyosundur ama insallah ilk secenektir

Kuzum cumaya kadar bekleme niyetindeyim ama perşembe akşamı kan veririm inşallah hala gelmemiş olursaaa yüreğim ağzımda valla sabırla bekliyorum dememe bakma heyecan dorukta
Böyle de şey değil mi en ufak visey gelse çamaşırına kan sanıyor insan ödü yüreğinde geziyor oda kotu yada bana oyle geliyor ben artık negatifleri göre göre arsızlaştım ondan belki de negatif göreyim de kan görmeyeyim

Kuzum ne güzel bir açıklama bu böyle zaten bende belirti ne var anlatayım göğüsler fena baş ağrısı var sol kasıkta böyle ben burdayım diyor halsizlik yorgunluk o hep var zaten bide gaz

Ay bende dayanamadım geçen anneme söyledim inşallah kızım hayirlsii deyip duruyor napim ayy paylaşmak istiyor insan

Zaten kuzum bu Ovulasyon takibini yapanların hepsinden Allah razı olsun çünkü insanların en büyük arzusuna derman olmak bu resmen sevap toplama ili diyebilirim. Teste gelince san bozuk test çıkmamasına sevindim ama o kızcağıza çok üzülmüştüm.kimden aldığından çok kimsenin dileği bozulmasın istiyorum anladın mı yani düşün bir ay içinde şansa pat diye çıksa giden paraya acımayız kaçan yumurtlama acaip üzülmüştüm aklıma gelince yine üzüldüm ya.herkesin en güzel olsun Bu arada sağ tarafımda batma var geceden beri toplamda 3 yada 4 kere oldu çok çok çok az da akıntım oldu yeniden bir heves sardı içimi normal de çok merakım kalmamıştı kimyasal İle sonuçlanan gebeliğimde bu süt kesiği gibi akıntı varya öyle Olmuştu ondan sonra testte pozitif çıkmıştı şimdide akıntıyı gözlüyorum olsundihe pek bi belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…