Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün var kuzum yumurtlamanın 13. Günü bugün
Benim kahverengi leke gibi gelirse de anca 1 gün önceden geliyor o da şiddetli kasık ağrısıyla eğer oyle olursa ertesi gün sökülüyor adet
Ama senin daha 4 günün varmış insallah vardır yarın veya yarından sonra tekrar gelmezse test yaparsin

Cok mutlu oldum canim sağlıkla ilerlesin insallah maşallah güzel belirgin testin

Ayyy deli oluyorum şu baskınlara bana da rahat yok aynı şekilde kayınvalide çağırıyor mecbur gidiyoruz gitmezsek sorun çıkıyor olay oluyor bana yansıyor kalkalım diyiniz ayrı bir olay bana sürekli ne işin var diyorlar bir gün patlıcan çocuk yapmak lazım diye ama kısmetlerinde varsa artık

Kuzum ne güzel bir açıklama bu böyle zaten bende belirti ne var anlatayım göğüsler fena baş ağrısı var sol kasıkta böyle ben burdayım diyor halsizlik yorgunluk o hep var zaten bide gaz
Tamam o zaman olabildiğince dinlen sakın aniden kalkma tutacağı varsa tabiki tutar ama tutmayacağı çarşafa arada yılgeçse ay geçse içinin bir yerinde ah keşke birden oturmasaydım birden kalmasaydım temizlik etmeseydim bir sürü şey diyor İnsan o nedenle bir hafta 2 haftada kimseye bir şey olmaz sen kendini dinlendir

Ben Fransız kaldım muhabbetlere
Aynı bende öyleyim adet olucam gibi gelip gelip gidiyo valla
Şu 2 seçenek beni benden alıyor ya
Beni de benden alıyor şuan böyle inceden inceden sızlatan bi kasik ağrım var sabah da sol kasık batması vardı arada belime de ağrı giriyor ne dusunucegimi şaşırdım valla aman ne zor işler ya

Haklısın canım.. çok yıkıcı oluyor böyle durumlar.. insanlar doğurmuş büyütmüş evlatlarını bile kaybediyorlar.. ama yinede hayat devam ediyor ..
Aklima geldi hatta yabancı bir ülkede bir ailenin 3 tane çocuğu var bunlar gezmeye diye gidiyorlar ve dönüş yolunda kaza yapıyorlar çocuklairn hepsi ölüyor anne baba hayatta 3 cocukakrini birdne kaybediyorlar ikisi kız biri oğlan yada tam tersi 2 si oglan bir kız ayrı ayrı yaşta ama çok küçükler .. işte hayat nekadar zordu o an o aile için 1 sene filan böyle karı koca geçirdikten sonra tekrar krar veriyorlar çocuk yapmaya kadın sonunda hamile kalıyor hemde üçüzlere.. yine ikisi kız Bir oğlan doğuruyor bir seferde .. sanki gidenler geri gelmiş gibi Allah'ım şok olmuştum duyunca yıllar sonra yabancı bir programa çıkmışlar ordna gördüm offfd inanki tüylerim diken diken olmuştu.. yani kıssa dan hisseye umut herzaman var. Rabbim büyüktür

Benim baya adet sancisi gibi ya belime de bıçak saplaniyo gibi oluyo arada bak şuan yok ama birazdan gelir

Benim baya adet sancisi gibi ya belime de bıçak saplaniyo gibi oluyo arada bak şuan yok ama birazdan gelir
Benim adet sancısı beni yerden yere vurduğu için bebisim onun yontulmus hali aynen ara ara bak burdayim diyor

Kirmizilari görelim dedik ya ikimizde eğer olurda görürsek bebislerin popolarini ısırcam dedim. Yani seninkiyle benimkini
BurcuAD da bebekler diyince Allah mı söyletti ikiz mi olacak dedi

Okurken bende diken diken oldum allahım yaşatmasın evlat acısı kimseye yarabbim

Valla iki türlüsü de kötü de adet olduğumda o tek çizgi kadar yıkmıyor beni. Nedense bi test fobisi oldu bende yoksa zaten bu bekleyiş sonucu değiştirmicek ama erkenden hüsrana uğramayım bu umut bile güzel

Dayanamadım gebelik değil ama ovulasyon testi yaptım boyle çıktı yarim saat 1 saat önce kahve içmiştim 1 fincan

Eklentiler

• 20220110_180031.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 65
8 ocak olan testte görünüyor bence bariz

Ben de çok test yaptım yoksa silik dahi çıkmıyor bembeyaz oluyor bana var gibi geliyor inşallah da vardır canım
Allah nasip ederse var bisey ama acaba kimyasal yada başka bişey mi sonraki testler çünkü kafamı karıştırdı yarın inşallah kanda güzel bi sonuç alırım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…