Benim kahverengi leke gibi gelirse de anca 1 gün önceden geliyor o da şiddetli kasık ağrısıyla eğer oyle olursa ertesi gün sökülüyor adet4 gün var kuzum yumurtlamanın 13. Günü bugün
Cok mutlu oldum canim sağlıkla ilerlesin insallah maşallah güzel belirgin testinBana da öyle geliyor kuzum ama işte kısmet. Ekliyorum test fotoğrafı bu marka da hassas diye biliyorum, içimde güzel bir his var bu sefer sağlıkla devam edecek inşallahHerbirimiz güzel sonuçlar alalım o kadar çok istiyorum ki bunu.
Bakalım doktora gitmeyi de düşünmüyorum zaten yaptıracağı şey 2 günde bir kan verdirmek olacak yine bekleyeceğiz. Haftaya giderim Allah’ın izniyle
Ayyy deli oluyorum şu baskınlara bana da rahat yok aynı şekilde kayınvalide çağırıyor mecbur gidiyoruz gitmezsek sorun çıkıyor olay oluyor bana yansıyor kalkalım diyiniz ayrı bir olay bana sürekli ne işin var diyorlar bir gün patlıcan çocuk yapmak lazım diye ama kısmetlerinde varsa artıkBenim annem biliyo ne yazık ki bi kez evi boşaltmak zorunda kalmıştıkTam yumurtlama dönemimdi eşimin ailesi baskına geldi biz de anneme kaçtık şimdi teselli konuşmaları yapıyo olursa çok güzel olur olmazsa sakın üzme kendini tamam mı diyo kıyamam
Tamam o zaman olabildiğince dinlen sakın aniden kalkma tutacağı varsa tabiki tutar ama tutmayacağı çarşafa arada yılgeçse ay geçse içinin bir yerinde ah keşke birden oturmasaydım birden kalmasaydım temizlik etmeseydim bir sürü şey diyor İnsan o nedenle bir hafta 2 haftada kimseye bir şey olmaz sen kendini dinlendirKuzum ne güzel bir açıklama bu böylezaten bende belirti ne var anlatayım göğüsler fena baş ağrısı var sol kasıkta böyle ben burdayım diyor halsizlik yorgunluk o hep var zaten bide gaz
Ben Fransız kaldım muhabbetlereValla yalnızım el memleketlerinde ikiz olursa kafayi sıyırırım herhalde
Hahhah onumaviss_34 ile kırmızılari artık net görelim derken söylemiştim ama olursa hepsinin poposunu ısırmaya gelirim sorun yok
Aynı bende öyleyim adet olucam gibi gelip gelip gidiyo valla
Beni de benden alıyorŞu 2 seçenek beni benden alıyor ya
Haklısın canım.. çok yıkıcı oluyor böyle durumlar.. insanlar doğurmuş büyütmüş evlatlarını bile kaybediyorlar.. ama yinede hayat devam ediyor ..Zaten kuzum bu Ovulasyon takibini yapanların hepsinden Allah razı olsun çünkü insanların en büyük arzusuna derman olmak bu resmen sevap toplama ili diyebilirim. Teste gelince san bozuk test çıkmamasına sevindim ama o kızcağıza çok üzülmüştüm.kimden aldığından çok kimsenin dileği bozulmasın istiyorum anladın mı yani düşün bir ay içinde şansa pat diye çıksa giden paraya acımayız kaçan yumurtlama acaip üzülmüştüm aklıma gelince yine üzüldüm ya.herkesin en güzel olsunBu arada sağ tarafımda batma var geceden beri toplamda 3 yada 4 kere oldu çok çok çok az da akıntım oldu yeniden bir heves sardı içimi normal de çok merakım kalmamıştı kimyasal İle sonuçlanan gebeliğimde bu süt kesiği gibi akıntı varya öyle Olmuştu ondan sonra testte pozitif çıkmıştı şimdide akıntıyı gözlüyorum olsundihe pek bi belirtim yok
Benim baya adet sancisi gibi ya belime de bıçak saplaniyo gibi oluyo arada bak şuan yok ama birazdan gelirBen Fransız kaldım muhabbetlere
Beni de benden alıyorşuan böyle inceden inceden sızlatan bi kasik ağrım var sabah da sol kasık batması vardı arada belime de ağrı giriyor ne dusunucegimi şaşırdım valla aman ne zor işler ya
Benim adet sancısı beni yerden yere vurduğu için bebisim onun yontulmus haliBenim baya adet sancisi gibi ya belime de bıçak saplaniyo gibi oluyo arada bak şuan yok ama birazdan gelir
Kirmizilari görelim dedik ya ikimizde eğer olurda görürsek bebislerin popolarini ısırcam dedim. Yani seninkiyle benimkiniBen Fransız kaldım muhabbetlere
Beni de benden alıyorşuan böyle inceden inceden sızlatan bi kasik ağrım var sabah da sol kasık batması vardı arada belime de ağrı giriyor ne dusunucegimi şaşırdım valla aman ne zor işler ya
Okurken bende diken diken oldum allahım yaşatmasın evlat acısı kimseye yarabbimHaklısın canım.. çok yıkıcı oluyor böyle durumlar.. insanlar doğurmuş büyütmüş evlatlarını bile kaybediyorlar.. ama yinede hayat devam ediyor ..
Aklima geldi hatta yabancı bir ülkede bir ailenin 3 tane çocuğu var bunlar gezmeye diye gidiyorlar ve dönüş yolunda kaza yapıyorlar çocuklairn hepsi ölüyor anne baba hayatta 3 cocukakrini birdne kaybediyorlar ikisi kız biri oğlan yada tam tersi 2 si oglan bir kız ayrı ayrı yaşta ama çok küçükler .. işte hayat nekadar zordu o an o aile için 1 sene filan böyle karı koca geçirdikten sonra tekrar krar veriyorlar çocuk yapmaya kadın sonunda hamile kalıyor hemde üçüzlere.. yine ikisi kız Bir oğlan doğuruyor bir seferde .. sanki gidenler geri gelmiş gibi Allah'ım şok olmuştum duyunca yıllar sonra yabancı bir programa çıkmışlar ordna gördüm offfd inanki tüylerim diken diken olmuştu.. yani kıssa dan hisseye umut herzaman var. Rabbim büyüktür
Valla iki türlüsü de kötü de adet olduğumda o tek çizgi kadar yıkmıyor beni. Nedense bi test fobisi oldu bendeBöyle de şey değil mi en ufak visey gelse çamaşırına kan sanıyor insan ödü yüreğinde geziyor oda kotu yada bana oyle geliyor ben artık negatifleri göre göre arsızlaştım ondan belki de negatif göreyim de kan görmeyeyim
8 ocak olan testte görünüyor bence barizBenim zaten çok karışık canım ya 7 ocakta yaptım gözle görülür silik çizgi gördüm çatlamadan 8 gun sonra 8 ocak olan testin 3 4 saat beklemiş hali sonra ertesi gün yine yaptım baya silik çıktı bekledikçe de koyulaşmadi
Evet ama sonradan yaptıklarım kafamı karıştırdı8 ocak olan testte görünüyor bence bariz
Kız yarım ye tam fazla olur her şeyin fazlası zarardırAfiyet olsun. Avokado yu günlük bir tane tam mi yiyoruz yarim mi
Ben de çok test yaptım yoksa silik dahi çıkmıyor bembeyaz oluyor bana var gibi geliyor inşallah da vardır canımEvet ama sonradan yaptıklarım kafamı karıştırdı
Ayy hadi inşallah. Bebişin seninledirİlk defa başıma geldi kuzum inşalalh yerleşme kanamasıdır 14 Ocak regl günüm sabah test yaptım çıkmamıştı aslında
Allah nasip ederse var bisey ama acaba kimyasal yada başka bişey mi sonraki testler çünkü kafamı karıştırdı yarın inşallah kanda güzel bi sonuç alırım ❤Ben de çok test yaptım yoksa silik dahi çıkmıyor bembeyaz oluyor bana var gibi geliyor inşallah da vardır canım
Zaten mübarek pahalı daKız yarım ye tam fazla olur her şeyin fazlası zarardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?