Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabrınn sonu selamettir, benimsin inşallaah diye dans et. Meşgul et kendini.

Bizim bu ay 18. Ayimiz bir de 2. Kez hsg oldum yine de az ümit var o yüzden içimde sizin ne kadar oldu
Kızlar bu Hgs dediğiniz nedirr? Ben ilk korunmayı bıraktığımızda Kadın doğum doktoruna demiştim daha önce bekarken hiç yumurtalıklara baktırmadım çocuk istiyoruz artık diye ultrasonla rahmime bakmıştı..uzun bi çubuk vardı ucuna jel sürdü öyle alltan muayene etti..Hgs Bu mu acaba?

O vajinal kamera bebeğim. Hsg rahim filmi.

Yok canım o normal muane. Hsg rahme giden tüpleri açık mı kapalımı ona baktıkları bir işlem

Yok yok dediğiniz alttan muayene hsg rahim filmi oluyor

Sorma ya ben en son yüzsüzlük yaptım söyledim dedim yumurtlama günündeyim bırakında çocuk yapalım diye. Tabi bu seferde hamile misin diye adetin takibini yapıyorlardı. Ama anladılar artık biz gitmediğimiz sürece kimse çağırmıyor bizi. Kafam rahat oluyor artık

Ben bütün bütün yerken nerdeydiniz ?!kusucaktım nerdeyse yemeye çalışırken yine de bitirdim eee naparsın analık Çocuğum olmasa da
Kuzum onu limon maydonoz tuz ile güzelce karıstırıp ye. Bide sarımsakta kattın mı cok lezzetli ama bebiş amaçlı yediğimiz için sarımsak atmıyoruz İşkence olmuyor o zaman bide yumurtlamaya kadar bol bol havuç yiyin o çok faydalıymış yumurtlamaya.

Canımm bu çokk güzel çok net pozitifff doktora haftaya gidersin ama yine de kan verip bi değerini öğren istersen. Kızz var mı bir belirti fln ne hissediyorsun tam olarak
Kuzum hiçbir belirtim yok diyebilirim sadece akıntım var, ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti mesela bunda o da yok. Tedirginim tabi ama elden hiçbir şey gelmez şükürler olsun, bundan sonrasında yapılacak iş beklemek

Seni takip ediyorum çok çok az kaldı beraber geçirelim inşallah sürecimizi

2. Düşükte kan verip 2 günde bir takip ettik ve çok yorucuydu.
Sonuçta olacak olan oluyor ben sadece iğne olduğu İçin 14. Gün test yaptım yoksa beni biliyorsun test yapma taraftarı hiç değildim.

Kızlar selam.o kadar mutsuzum ki tarif edemem insan yemek yerken dahi yutkunamayıp ağlarmış 2 Ocak bat tarihimdi olmadık ilk defa adetim gecikti asla gecikme olmazdı adetin 8.günü reglim geldi 1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.ilk bi kaç gün test yapmaya dahi korkmuştum negatif çıkacak die ki zaten çıktı.neden böyle olmuş olabilir 7 gün gecikme çok fazla degil mi düzenli olan birisi için ne zaman pozitif olacak artk hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.olsun onları kıskanmak değil bizim neden olmuyor artk çok üzülüyorum.

Geçikme mevsimler olur stresten olur her ay her ayı tutmaz üzme kendini bebeklerimizi elbet kucağımızı alacağız o zaman bugünlere güleceğiz sadece belki onların telaşından bile hatırlamıycaz bugünleri

Hsg ilaçlı rahim filmi.Ben anestezili yaptırdım doktorun isteği üzerine iyiki de öyle yaptırmışım.Bikaç gün ağrım oldu benim.Alttan girip rahimden tüplere kadar kontrast sıvı enjekte edip röntgen çekiyolar.Bu madde eğer varsa yapışıklıkları açıyo bazen hafif tıkanıklıkları gideriyo.Bi de o madde yol tutuşunu bi süre yok ettiği için ilk 4-6ay hamile kalma şansını arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…