Havuç gerçekten sadece çatlamaya değil bence yumurtlamaya da faydalı diye düşünüyorumKuzum onu limon maydonoz tuz ile güzelce karıstırıp ye. Bide sarımsakta kattın mı cok lezzetli ama bebiş amaçlı yediğimiz için sarımsak atmıyoruzİşkence olmuyor o zaman bide yumurtlamaya kadar bol bol havuç yiyin o çok faydalıymış yumurtlamaya.
Evet silik bir çizgi gorduk ama kan vermeden inanamıyorum canim olduğunaSağol kuzum
Sende de var sanırım gebelik değil mi?
Canım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmediGeçikme mevsimler olur stresten olur her ay her ayı tutmaz üzme kendinibebeklerimizi elbet kucağımızı alacağız o zaman bugünlere güleceğiz sadece belki onların telaşından bile hatırlamıycaz bugünleri
Artık herşey birbirine girdi ne yiyeceğimizi şaşırdık her gün yeni bişey okuyoruz.Eşim daha çok hürriyet kelebekten takip etse de sürekli bişeyler öğreniyoruzHavuç gerçekten sadece çatlamaya değil bence yumurtlamaya da faydalı diye düşünüyorum
Sorması ayıp bu beyaz akıntı nasıl oluyorBeyaz akıntı oldu bende canım
Ahh kuzumm beraber takip etsek ne güzel olurrr tam aynı zamanlar çünküüü, Allahım nolur nasip etttKuzum hiçbir belirtim yok diyebilirim sadece akıntım var, ilk gebeliğimde göğüslerim şişmişti mesela bunda o da yok. Tedirginim tabi ama elden hiçbir şey gelmez şükürler olsun, bundan sonrasında yapılacak iş beklemek
Seni takip ediyorum çok çok az kaldı beraber geçirelim inşallah sürecimizi
2. Düşükte kan verip 2 günde bir takip ettik ve çok yorucuydu.
Sonuçta olacak olan oluyor ben sadece iğne olduğu İçin 14. Gün test yaptım yoksa beni biliyorsun test yapma taraftarı hiç değildim.
Sağol tatlımO vajinal kamera bebeğim. Hsg rahim filmi.
öyle deme ya. Sanmam aşıdan niye olsun benim eltim hamile şimdi doktor 5. Aydan sonra yaptırabilirsin aşıyı dedi. Aşının gebeliğe bebeğe zarar olsa niye desin öyle. Geç yumurtlamıssındır ondandır belkideCanım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmediaşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo
Artık herşey birbirine girdi ne yiyeceğimizi şaşırdık her gün yeni bişey okuyoruz.Eşim daha çok hürriyet kelebekten takip etse de sürekli bişeyler öğreniyoruzPandeminin ilk zamanlarına döndü bu iş.O zaman da herşey koronaya iyi geliyodu
Kesinlikle katılıyorumValla iki türlüsü de kötü de adet olduğumda o tek çizgi kadar yıkmıyor beni. Nedense bi test fobisi oldu bendeyoksa zaten bu bekleyiş sonucu değiştirmicek ama erkenden hüsrana uğramayım bu umut bile güzel
Ay sorma bir yerden şu iyi geliyormuş onu yap sonra başka bir şey yap vücutta bence anlamıyor biziArtık herşey birbirine girdi ne yiyeceğimizi şaşırdık her gün yeni bişey okuyoruz.Eşim daha çok hürriyet kelebekten takip etse de sürekli bişeyler öğreniyoruzPandeminin ilk zamanlarına döndü bu iş.O zaman da herşey koronaya iyi geliyodu
Hiç sorma ya bikaç ay daha uğraşsam danışmanlık hizmeti vericek noktaya gelicem çok lazımmış gibibi arkadaş cahillik = mutluluk demisti valla ne kadar dogru biz boyle herşeyi biliyoruz da iyi halt ediyoruz
Ayyy hadi inşallah bi İkiz de olsun dimi ilk çocuğum olana ikiz nasip olsun AminnKirmizilari görelim dedik ya ikimizde eğer olurda görürsek bebislerin popolarini ısırcam dedim. Yani seninkiyle benimkini
BurcuAD da bebekler diyince Allah mı söyletti ikiz mi olacak dedi
Kız sen beni delirtecek misin ikiz cocuklaNiyetim o yönde demek ki seninle ilgili
Allah gücünü verirKız sen beni delirtecek misin ikiz cocuklabak adam geldi gidiyorum 10 gün sonra dedi bi tanesine çok korkuyorum iki tane oh oh keçilerle beraber oynarız
Bana hiç bisey demiyor artık canım inşallah hamile gelirsin diyo yolluyor. Aşılama olurken ama başka doktor yapmıştı 15 gün sonra test yap demislerdidoktorum bana iğne gününü sayma ertesi günü say dedi. Size ne dedi peki
Sorması ayıp bu beyaz akıntı nasıl oluyorBende de akıntı var beyaz krem gibi ama emin olamıyorum bildiğimi unuttum resmen
Ahh ahh tekim buralarda adam görevden göreve sürekli. Memlekette çok uzak anacığım zırt pırt gelemez bunları düşünüyorum işteAllah gücünü verir
Insallah bebisin seninledir canim hüsran olmasın bu ayValla iki türlüsü de kötü de adet olduğumda o tek çizgi kadar yıkmıyor beni. Nedense bi test fobisi oldu bendeyoksa zaten bu bekleyiş sonucu değiştirmicek ama erkenden hüsrana uğramayım bu umut bile güzel
Canım doğrudur benim de bu şekilde cikti bugun ki hatta biraz daha silikte olabilirDayanamadım gebelik değil ama ovulasyon testi yaptım boyle çıktı yarim saat 1 saat önce kahve içmiştim 1 fincan
Canım asi gecikme yapiuor hiç üzme kendini iki ay dengesizlik olabilir döngün de ama düzeliyor sonra umudunu kaybetme sakınKızlar selam.o kadar mutsuzum ki tarif edemem insan yemek yerken dahi yutkunamayıp ağlarmış2 Ocak bat tarihimdi olmadık ilk defa adetim gecikti asla gecikme olmazdı adetin 8.günü reglim geldi 1 ocakta ilk biontech aşımı olmuştum.ilk bi kaç gün test yapmaya dahi korkmuştum negatif çıkacak die ki zaten çıktı.neden böyle olmuş olabilir 7 gün gecikme çok fazla degil mi düzenli olan birisi için ne zaman pozitif olacak artk hergün birinin hamilelik haberini alıyorum.olsun onları kıskanmak değil bizim neden olmuyor artk çok üzülüyorum.
Benimde bir kaç gün önce beyaz kremsi bi akintim oldu rahmi me doğru minnacık olup yolculuk etmek istiyorum orda ne oluyor ne bitiyorSorması ayıp bu beyaz akıntı nasıl oluyorBende de akıntı var beyaz krem gibi ama emin olamıyorum bildiğimi unuttum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?