Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Havuç gerçekten sadece çatlamaya değil bence yumurtlamaya da faydalı diye düşünüyorum

Canım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmedi aşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo

Havuç gerçekten sadece çatlamaya değil bence yumurtlamaya da faydalı diye düşünüyorum
Artık herşey birbirine girdi ne yiyeceğimizi şaşırdık her gün yeni bişey okuyoruz.Eşim daha çok hürriyet kelebekten takip etse de sürekli bişeyler öğreniyoruzPandeminin ilk zamanlarına döndü bu iş.O zaman da herşey koronaya iyi geliyodu

Ovulasyon testim boyle çıktı kızlar adete doğru hafif yukseliyomus galiba bu kadar koyu olabilir mi adet oncesi

Eklentiler

• 20220110_184217.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 60
Ahh kuzumm beraber takip etsek ne güzel olurrr tam aynı zamanlar çünküüü, Allahım nolur nasip ettt
Beklemek çok zor ama haftaya keseyi de görüncee sevincin katlancakk inşallahh şuan için bol su içip dinlenip sağlıklı beslenmen ve bolca dua etmen bebeğin için en faydalı şeyler olur

Canım 27 yaşındayım mevsimlerden daha önce neden etkilenmedi aşımı yaptı anlamadım.inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah ama ben umudu kestim benden sonra kim düşünmeye başlasa hamileyim diyo
öyle deme ya. Sanmam aşıdan niye olsun benim eltim hamile şimdi doktor 5. Aydan sonra yaptırabilirsin aşıyı dedi. Aşının gebeliğe bebeğe zarar olsa niye desin öyle. Geç yumurtlamıssındır ondandır belkide sebep cok bilinmez ki

bi arkadaş cahillik = mutluluk demisti valla ne kadar dogru biz boyle herşeyi biliyoruz da iyi halt ediyoruz

Ay sorma bir yerden şu iyi geliyormuş onu yap sonra başka bir şey yap vücutta bence anlamıyor bizi eşim artık bi gün beni zehirliyeceksin bu gidişle diyor ne duysam elimde kaşıkla yanına koşuyorum

Kirmizilari görelim dedik ya ikimizde eğer olurda görürsek bebislerin popolarini ısırcam dedim. Yani seninkiyle benimkini
BurcuAD da bebekler diyince Allah mı söyletti ikiz mi olacak dedi
Ayyy hadi inşallah bi İkiz de olsun dimi ilk çocuğum olana ikiz nasip olsun Aminn

Insallah bebisin seninledir canim hüsran olmasın bu ay tedaviyle miydi bu ay
Dayanamadım gebelik değil ama ovulasyon testi yaptım boyle çıktı yarim saat 1 saat önce kahve içmiştim 1 fincan
Canım doğrudur benim de bu şekilde cikti bugun ki hatta biraz daha silikte olabilir
Canım asi gecikme yapiuor hiç üzme kendini iki ay dengesizlik olabilir döngün de ama düzeliyor sonra umudunu kaybetme sakın
Sorması ayıp bu beyaz akıntı nasıl oluyor Bende de akıntı var beyaz krem gibi ama emin olamıyorum bildiğimi unuttum resmen
Benimde bir kaç gün önce beyaz kremsi bi akintim oldu rahmi me doğru minnacık olup yolculuk etmek istiyorum orda ne oluyor ne bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…