Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay al benden de o kadar Senin bebiş göz kırpmış testte maşallah

Alla denenmiş yöntem iyidir çok sıkılırsam söylerim dün bütün gün oradaydık görümcemle kalkıyor bizde kalktık fırsattan ifade hemen siz oturun dediler eşim hemen benimde yarın işim var dedi bu sefer kayınvalide hemen onların çocuklar var ondan falan diyince eşim sabah iş saati erken kalkıyorum biz gidiyoruz dedi tabi çok bozulduk ama alıştık nerdeyse bu duruma 2,5 3 aydık almanyadayım eşimin yanında her gün ağladım her gün buladar ağlamaya çocuk olursa bunca imkansızlar içinde rabbim verirse başımın tacı vermezse de başımla birlikte vardır bir bildiği diyorum çünkü dirlik vermiyorlar.

doktorum bana iğne gününü sayma ertesi günü say dedi. Size ne dedi peki
Peki iğneyi olduğun gün yumurtlama gününmüymüş yumurtlama öncesimi.Dr çatlama dediği gün bizim yumurtlamayı teste gördüğümüz gün o nedenle soruyorum.

Peki iğneyi olduğun gün yumurtlama gününmüymüş yumurtlama öncesimi.Dr çatlama dediği gün bizim yumurtlamayı teste gördüğümüz gün o nedenle soruyorum.
Yok 30 Aralıkta iğne oldum 31 Aralık aksamı çatlayacak dedi doktor

Ne çektik ya her detayı ona yormaktan yorulduk resmen
Aslında kendimize çok büyük kötülük yapıyoruz ben her yumurtlamadan sonea belirti arardım kafamı yorardım bu sefer yumurtlamadan sonra 1 hafta okadar yoğundum ki düşünemedim bile zaten ondan sonrada öğrendim

Ben de haftaya doktora gitmeden kaptırmayacağım canım kendimi, bir beta düzensiz artışı bir de kalp durması sonucu düşüğüm var. Erken sevinmemek gerek.
Bu durumları yaşadığın için tedirginlik olur illaki canim insallah bu sefer sağlıklı bir şekilde ilerler kucağına alirsin yaşadığın üzüntülerin bir armağanı olsun ve bütün nasibi kısmetiyle gelsin insallah

Progesteron yüksekse hamile mi olunuyo Allah yarın hemen gidip baktırmam lazım reglime bugünü saymazsak 8gün kalıyo ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi
Yumurtlamadan sonraki 7. Gün bastırınca en doğru sonucu veriyor hem takip ettiğim birgebeningünlüğü sayfasında gördüm okudum bende bir Prof. SAN duydum Aslı buymuş 21. Gün diye ondan adetin 21. Günü bakıyorlar ama bu ayın 14 yumurtlamana göre eee ayın 20sinde yumurtladıysa ertesi gün çıkmayacak tabiki düşük olacak hop tüp bebeğe ama 14 ü yumurtlama ise 7 gün sonra 21.gün doğru çıkacak ama Buda her kadının aynı gün yumurtlamadık gibi tahlilde aynı zamanda olmuyor yumurtlamadan 7. Gün geçince sabah aç karnına veriyorsun değer 5 üzeri güzel yumurta 10. Üzeri gebelik ihtimali oluyor

Ay ben bunun kavgasını bir doktorla vermiştim benden 21. Gün gel test yapalım dedi. Dedim ama ben ne zaman yumurtluyorum bilmiyorum adetim 35 günde bir oluyor sizlerin 14 günlük hesabına göre 21. Gün yumurtluyorum zaten dedim o gün test yapmak ne kadar doğru dedim. Bana cevap vermedi kabul de etmedi bu olayı

Çok da güzel olur inanıyorum ben.
Biraz kötü tecrübeler yaşadığım İçin havaya girmedim hiç, sadece siz can yoldaşlarıma haber vermek istedim. Yoksa her şey hala stabil benim için

Eve kuzum ben kendime hem de sizlere edeceğim.
Senin son 2 dimi?

Şu düşünmeyi bi bıraksak keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…