Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde 2 yumurta toplandı 2si de döllendi ama direkt taze transfer istedi doktorum. Diğeri 5e çıkarsa dondururuz dedi ama olmadı. Bakalım transferimin 5.günü bugün. Zaman biraz hızlı geçse keşke
benim opu sırasında biraz kanamam olmuş hatta 2 antibiyotik verdi 5 gün kullan dedi. o yüzden taze transfer yapmayalım dedi sanırım. adet olmayı bekliyorum ben de. inşallah siz de güzel hayırlı sonuçlar alacaksınız sürekli olumlu düşünün bebeğinizle konuşun ben öyle yapmayı planlıyorum

Ay inşallah canım Allah herkese nasip etsin inşallah Benimde taze oldu dondurulmuş 2 tane koydular 2 denemede 1 tane koydular tutmadı dondurulmuş daha iyi dediler ama bu 3 transferim 8 günüm

Günaydın canım ümitsiz olma sakın belki geç gösterir zaten idrarda çok cikmiyormus kan daha önemli

Kizlar benim çok az minik hatta nokta kadar lekelenmem var ama rengi tam kırmızı falan değil anliyamadim olur mu öyle bugün ,8 .günüm tutnuyor olabilir mi dunden beri karın agrim ve şişkinliğim de var
Merhaba, 9.gunum de aynı sey bende oldu, yanı dün. Hemsıreye sordugumda ya yerlesme kanaması ya da regl olabılır dedı. Prolutex iğnem oğlen saat 1 de vuruluyorum hep. Dun sabah hemsıreye soyledıgımde öğleni bekleme sımdı iğneyı vurul demıstı. Kanama devam ederse ıkıncı ıgneyı de vurulcaktım ama devam etmedı. Adet mı yoksa yerlesme kanaması mı test gunu anlasılır anca dedı.

ayyyy, maşşaaalllaaahhh..
saglıkla ılerlesın canım cok mutlu olduummm..
endişe anne oldugumuz sürece hiiç bir zaman bitmeyecek , iyi düşünelim güzellikler görelim..
hayırlı olsun , darısı bız bekleyenlere ınsallahh Alllahım bu guzel cuma gununde, dualarımızı kabul et..

Orası öyle canım hep bişey beklicez ama güzel olcak inş her şey
İnş en kısa sürede güzel günler oldun herkesede nasip olsun

canımm döngünün kacıncı gunu transfer olmustun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…