- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.210
- 198
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.361
Canım günkurusunu hoşaf yap şekersiz onu tüket oda çok rahatlatırGüya 350 lira verdim probiyotik aldım 6 gün olmuş kullanalı kullandıgım günden beri düzenim tam tersi bozuldu
8. Gün 76 çıktı cnm 10.gün 215Canım senin ilk gebelik testin nasıl çıkmıştı
Kaçıncı gün yapmıştın
Ben diyetisyen ile çalışıyorum canım o bana susam ve çörek otunu karistirip küçük bir kaşık ye demişti birde yoğurt keten tohumu işine yararsaKız o beni daha cok kabız yapıyo muz ve süt beni hemen kabız yapar
Bu süreçte değilde transfer de yapıcam onu canım şimdiden içip vücudumu ona alıştırmak istemiyorum çaylarla filan geçiricem inşallahCanım günkurusunu hoşaf yap şekersiz onu tüket oda çok rahatlatır
Denerim geçmezse canım sağolasınBen diyetisyen ile çalışıyorum canım o bana susam ve çörek otunu karistirip küçük bir kaşık ye demişti birde yoğurt keten tohumu işine yararsa
Östrojen hormonu yüksekliğinden oluyor şifa olsun ilaçlarBenimde bugün geldi de iyi birşeyse tamam o zaman
Peki genetiğe gitmesini siz mi istedinizKuzum genetiğe gitse bile kalitede cok onemli genetiğe gidip tutmayan enbrıyonun genelde kalitesi düşük oluyomuş. Embrıyonun kalitesi guzel inş tutunur
Bende sizin gibi muzdaribim tedavim başka yerde ben başka şehirdeyim estrofemi bile zor buldum neyseki tedavi gördüğüm şehire gidiyorum umarım bulurumBende simdi ki transferimde prolutex vuruyorum. Pahali ama bana cok konforlu geliyor. Simdi 3.kutudayim, sen düşün halimi
Bende iki gündür o ilacin göbekten iğnesini bulacagim diye, iğneyi vurmaktan çatlamayan göbeğim aramaktan çatladi
Büyük şehirde transfer oldum, şehrime gelince basladi dezavantajlar
İlk başta kabız yapar gibi olur düzenli yendiğinde bağırsaklara iyi geliyor canim ben hep yerim.Kız o beni daha cok kabız yapıyo muz ve süt beni hemen kabız yapar
İlaçlar işte bünye alışana kadar birşeyler yapıyor bize minnaklarimiz içinGüya 350 lira verdim probiyotik aldım 6 gün olmuş kullanalı kullandıgım günden beri düzenim tam tersi bozuldu
Oo maşallah değerin gayet iyi8. Gün 76 çıktı cnm 10.gün 215
Şimdi baktım da listede yokum önceki düzenleyen kişinin gözünden kaçtı galiba, yazmıştım yoksaMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç C Cloudrose 5 gün Ocak Gelincik 5 gün Ocak Papatyam 5 gün ocak @Hope3535 5 gün Ocak Cnsub 5 gün Ocak Mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak Ahsen555 5 gün Ocak LeylA84db 3 gün ocak Hope90 5 gün ocak Aymelek 5 gün 4 ocak Pitircikhanim 5 gün Ocak @Dilberay_ @geceyagmuru Ocak K Kubra Avci 5. Gün 6 ocak Busra992 Ocak Liya61 Ocak karamel Latte 5 gün ocak Mavibirmasal 3 gün ocak Minicivcive 5 gün Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
@BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
lor-kurabiyesi 5.gün 17 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@ecedaily 5. Gün 19 ocak
Yok idrar testinden bahsettim ben8. Gün 76 çıktı cnm 10.gün 215
Bence kademe kademe arttiriyolar bana şu an günde 1 sonra 2 ve 3 olcak dedi en baştan doktorum kişiden kişiye etkisi farklı galibaKalınlaşmıyomu acaba ilaç yetersiz mi geliyor
Ben hep günde 4 içiyodum önceden 3 verdiler diye taktım zaten
Kizz oda biseymi ben yaşadığım yer ayrı tedavi gördugum yer ayrı bidee işlemlerin yapıldığı yer ayrı opu trasfer felan hepsi ayrı sehirlerdeBende sizin gibi muzdaribim tedavim başka yerde ben başka şehirdeyim estrofemi bile zor buldum neyseki tedavi gördüğüm şehire gidiyorum umarım bulurumçok zormuş farklı şehirlerde olmak
Kizlar benim çok az minik hatta nokta kadar lekelenmem var ama rengi tam kırmızı falan değil anliyamadim olur mu öyle bugün ,8 .günüm tutnuyor olabilir mi dunden beri karın agrim ve şişkinliğim de varHadi hayırlısı olsun canımgüzel haberler alalım
Bende günde 2 3 içiyordum en son 4 çıktı ama de eşiğin gibi değişebilirBence kademe kademe arttiriyolar bana şu an günde 1 sonra 2 ve 3 olcak dedi en baştan doktorum kişiden kişiye etkisi farklı galiba
Fayda etsin de 5e de razıyızBende günde 2 3 içiyordum en son 4 çıktı ama de eşiğin gibi değişebilir
Test yaptın mı 8.gun belli olur artıkKizlar benim çok az minik hatta nokta kadar lekelenmem var ama rengi tam kırmızı falan değil anliyamadim olur mu öyle bugün ,8 .günüm tutnuyor olabilir mi dunden beri karın agrim ve şişkinliğim de var
Aynen şimdi bana transferden sonra 5 yaptı 2 alttan 3 ağızdanFayda etsin de 5e de razıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?