- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.341
Benim devamlı değil ama az önce lavobada geldi sadece. Kalınlaşman nasıldıBeni çok rahatsız etti ya Allah'tan kesildi
Benm 1 hafta sürdü canm. Valla 1 hafta önce 9.6mm idiBenim devamlı değil ama az önce lavobada geldi sadece. Kalınlaşman nasıldı
Yok yok takılma canm bende bazen olmuyordu o ay ile alakalıdır ilacın etkisi onlar herkes olcak diye birşeyi yok canım
Ben 12. Haftama kadar kullanmıştım kuzum heryerde öyledir sanırım12. Haftadır dimi bende salı doktoruma net bir şekilde sorucam. Bu akşam eşimle konuştukta dex le lutinusu toplu alalım diyor oda şubatta falan yine zam gelcekmiş ne olcağı belli değil bazı eczaneler zam gelcek diye vermiyormuş
Maşallah çok güzel kalınlaşmış benimki o ladar kalınlaşmıyor ondan belkide daha az gelirBenm 1 hafta sürdü canm. Valla 1 hafta önce 9.6mm idi
Estrofemi 10. Haftaya kadar kullancaksın demişti. Ama progestanlarıda sorucam bakalım.Ben 12. Haftama kadar kullanmıştım kuzum heryerde öyledir sanırım
Prolutex kullanıyorum şimdi 28 aralıktan bu yana farklı iğneler kullandım ins pozitifi hepimiz görürüz maddi manevi yipraniyoruz tekrar bunu yaşamak isteyecegimi sanmıyorumHangi igneyi kullaniyorsunuz. Ben gebeligimde 12.haftaya kadar kalcadan progestan vurdurmustum. İgne vurulmaktan çok, tüp bebekle gebeyken sağlik ocagina gidip pandemi zamaninda onca insanla temas halinde olmak yoruyordu. E bi de 8 yilin ustune gebe kaldim diye baska zorlugunu hatirlamiyorum. Geçti o günler.
Sizde sonuca odaklanin. Yeter ki pozitifi görün iğneler ilaclar ancak sükür sebebi oluyor
Bende simdi ki transferimde prolutex vuruyorum. Pahali ama bana cok konforlu geliyor. Simdi 3.kutudayim, sen düşün halimiProlutex kullanıyorum şimdi 28 aralıktan bu yana farklı iğneler kullandım ins pozitifi hepimiz görürüz maddi manevi yipraniyoruz tekrar bunu yaşamak isteyecegimi sanmıyorum
Valla bende gittim bu süreçte smear testi yapmak da lazımmış onu verdim kist vardı gitmiş ama yine olabilir dedi adette bakacak Yasmin kullanmaya devam ne zaman acaba adet olurum yasminden dolayı kestiremiyorum transferin oldu mi senin canım test ne zaman belli miEstrofeme devam pazartesi kontrolüm var benim
Sen nasılsın canım
Sanırım iğneler bir süre devam ediyor pozitifi görünce, ama tam emin değilimHemsirem koldan yapabilirsiniz demişti bugün koldan yaptım biontech aşısı. vurulmus gibi kolum zonkladi akşama kadar tekrar mecbur göbekten yapacam benim merak ettiğim transfer olana kadar proluteks kullanacam transfer sonrası tekrar iğne var mı çok yıprandım ignelerden ben
Kizlar gaz ve bel ağrısından şiddetli ölüyorum yaşayan var mı?Anladım canım benim şişkinliğim hafif ağrım ve bugünde çok sık tuvalete çıktım umarım pozitiftir.Seninde güzel haberini duyarız.beklemek daha iyi
Benim eski doktorum kalp atısından sonra bıraktırmıştı estrofe mi bu nasıl bi yol izler bilmiyorumEstrofemi 10. Haftaya kadar kullancaksın demişti. Ama progestanlarıda sorucam bakalım.
Yok canım daha olmadım ben pazartesi kontrolüm varValla bende gittim bu süreçte smear testi yapmak da lazımmış onu verdim kist vardı gitmiş ama yine olabilir dedi adette bakacak Yasmin kullanmaya devam ne zaman acaba adet olurum yasminden dolayı kestiremiyorum transferin oldu mi senin canım test ne zaman belli mi
Allah yazmışsa herşey boş canim sürekli kalinlassada hamilelik olmadi mi olmuyor nasip herşey herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok sonucu değiştirmiyor çoğu zaman.Maşallah çok güzel kalınlaşmış benimki o ladar kalınlaşmıyor ondan belkide daha az gelir
Aaa stres mi yaptın canim uzun süreli değilse birşey olmaz canm geçicidir belkiBen daha transfer olmadan kabız oldum
Ne zaman şu estrofem e başlasam oluyo bende.Aaa stres mi yaptın canim uzun süreli değilse birşey olmaz canm geçicidir belki
Bunyen alışır zamanla inşallah muz ye hergun o düzenliyorNe zaman şu estrofem e başlasam oluyo bende.
Kayısı çayı içiyorum o rahatlatıyor neyseki
Kız o beni daha cok kabız yapıyo muz ve süt beni hemen kabız yaparBunyen alışır zamanla inşallah muz ye hergun o düzenliyor
Güya 350 lira verdim probiyotik aldım 6 gün olmuş kullanalı kullandıgım günden beri düzenim tam tersi bozulduBunyen alışır zamanla inşallah muz ye hergun o düzenliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?