Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben 12. Haftama kadar kullanmıştım kuzum heryerde öyledir sanırım

Prolutex kullanıyorum şimdi 28 aralıktan bu yana farklı iğneler kullandım ins pozitifi hepimiz görürüz maddi manevi yipraniyoruz tekrar bunu yaşamak isteyecegimi sanmıyorum

Prolutex kullanıyorum şimdi 28 aralıktan bu yana farklı iğneler kullandım ins pozitifi hepimiz görürüz maddi manevi yipraniyoruz tekrar bunu yaşamak isteyecegimi sanmıyorum
Bende simdi ki transferimde prolutex vuruyorum. Pahali ama bana cok konforlu geliyor. Simdi 3.kutudayim, sen düşün halimi
Bende iki gündür o ilacin göbekten iğnesini bulacagim diye, iğneyi vurmaktan çatlamayan göbeğim aramaktan çatladi
Büyük şehirde transfer oldum, şehrime gelince basladi dezavantajlar

Estrofeme devam pazartesi kontrolüm var benim
Sen nasılsın canım
Valla bende gittim bu süreçte smear testi yapmak da lazımmış onu verdim kist vardı gitmiş ama yine olabilir dedi adette bakacak Yasmin kullanmaya devam ne zaman acaba adet olurum yasminden dolayı kestiremiyorum transferin oldu mi senin canım test ne zaman belli mi

Sanırım iğneler bir süre devam ediyor pozitifi görünce, ama tam emin değilim

Yok canım daha olmadım ben pazartesi kontrolüm var

Maşallah çok güzel kalınlaşmış benimki o ladar kalınlaşmıyor ondan belkide daha az gelir
Allah yazmışsa herşey boş canim sürekli kalinlassada hamilelik olmadi mi olmuyor nasip herşey herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok sonucu değiştirmiyor çoğu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…