- 12 Mart 2019
- 16.541
- 35.963
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.401
Ekliyorum canımŞimdi baktım da listede yokum önceki düzenleyen kişinin gözünden kaçtı galiba, yazmıştım yoksa
5. Gün embriyosu 10 ocak transferr
Tebrik ederim canım güzel güzel artsın inşallahSelam herkesebugün 10.günüm kan verdim değerim 367 çıktı pzar yeniden vericem artışa bakılacakmış ama şuan için güzel bi değermiş
İnş bekleyen herkes en kısa zamanda pozitifi görsün
benim içinde herşey yolunda gider inş endişe hala bitmiyo ama olumlu düşünüyorum
Ilkbasta bende oyle hissettim ama dusun ben catlatma bile olmadim o kadar dogalEvet doğal siklus estrofem tarzı ilaç kullanmadım transfer aşamasında, doğal takip yumurta 18mm olduğunda çatlatma iğnesi, 2gün sonra progestan fitil başladım günde üç kere hala devam ediyorum işte. Çoğunluk iğne ekstra haplar yazınca kafam karıştı
Cok enteresan donasyon olsa ne olacak sonucta senin vucudunda butun surecler aynisdir. Gununu bekle tabiki bende bekliyorum da. Oyuzden idrarda cikmaz diye sana hemsire mi dedi?Anladım canım teste cikmiyormus sanırım donasyon olunca kanda belli oluyormuş o yüzden gününü bekliyorum
İdrarı dikkate almıyor doktorlar canm kan verince güzel sonuç alırsın insallahgünaydın kızlar, test yaptım ilk transferimdi negatif çıktı malesef 6.günümdeyim. Pazartesi de kan vereceğim. Hemşiremle görüştüm, idrar testi önemli değil şuan, kan testi önemli dedi. Çok ümidim yok hiç belirtim de olmadığı için ama Allah’tan ümit kesilmez hayırlısı olsun
Maşallah gozunaydin bebeğin sağlıkla kucağına gelsinSelam herkesebugün 10.günüm kan verdim değerim 367 çıktı pzar yeniden vericem artışa bakılacakmış ama şuan için güzel bi değermiş
benim içinde herşey yolunda gider inş endişe hala bitmiyo ama olumlu düşünüyorum
Ben bu durumu transfer icin ameliyathanede on yirmi dk da olsa beklemeye veriyorum. Birde catalda bekeltiyorlar ya hani..Ben de transfer sonrası ilk günler özellikle aşırı gaz ağrısı yaşadım. Normal bir şey diye biliyorum
Ay bastan alma canim ya. Kisa sürede tutamazsin kendini başlarsin yapmaya hel stres sebebiYarın transfer vartest zulalasammi
Benim degerimde buna yakin. Saglikla kavusalim insSelam herkesebugün 10.günüm kan verdim değerim 367 çıktı pzar yeniden vericem artışa bakılacakmış ama şuan için güzel bi değermiş
Off off ay ben kendime diyodum sizin daha zor o zaman. Tekirdağda yaşıyorım. Bursada tedavim git gel canım çıkıyoKizz oda biseymi ben yaşadığım yer ayrı tedavi gördugum yer ayrı bidee işlemlerin yapıldığı yer ayrı opu trasfer felan hepsi ayrı sehirlerde
İnşallah hepimizeÖstrojen hormonu yüksekliğinden oluyor şifa olsun ilaçlar
Tebrik ederim canım güzel güzel artsın inşallah
Endişe kucagına alana kadar bitmicek ne yazık ki
Maşallah gozunaydin bebeğin sağlıkla kucağına gelsin
İnslalah canımBilmiyorum canım ya üzüldüm ağladım geçti kendimi hazırlamıştım zaten sonuca ama bakalım pazartesiye ne olur durum..
Benim degerimde buna yakin. Saglikla kavusalim ins
Benim 2 .testim yarin, endise hic bitmeyecek. İple cekiyorum yarini
Evet canım çok doğru her kadının vücudu farklı birde ilaçlara tepkisi farklı rahim yapısı farklı. Hepimiz için en iyisi olup pozitif sonuca varalım inşallahAllah yazmışsa herşey boş canim sürekli kalinlassada hamilelik olmadi mi olmuyor nasip herşey herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok sonucu değiştirmiyor çoğu zaman.
O da doğru yok doktor dedi canımCok enteresan donasyon olsa ne olacak sonucta senin vucudunda butun surecler aynisdir. Gununu bekle tabiki bende bekliyorum da. Oyuzden idrarda cikmaz diye sana hemsire mi dedi?
O en heyecanli kismi. Dilerim bu sayfada ki herkese en hayirli ve kisa zamanda nasip olsun. AminAynen canım artış güzel olur inş
Kese içinde 1 hafta 10 gün sonra fln dedi bi 10 gün daha bekle dur şimdi
Evet dünyaya bir çocuk getirmek aynı sonuç olsada sureclerimiz çok farklı kesinlikle ,aminnnEvet canım çok doğru her kadının vücudu farklı birde ilaçlara tepkisi farklı rahim yapısı farklı. Hepimiz için en iyisi olup pozitif sonuca varalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?