Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Tebrik ederim canım güzel güzel artsın inşallah
Endişe kucagına alana kadar bitmicek ne yazık ki

Ilkbasta bende oyle hissettim ama dusun ben catlatma bile olmadim o kadar dogal insallah iyiye isarettir. Meseal transfer sonrasi bana sadece progestan ignesi verdi fitil bile istemedi. Bi killandim ama yillarin profundan daha iyi bilecek degilim ya dedim

Anladım canım teste cikmiyormus sanırım donasyon olunca kanda belli oluyormuş o yüzden gününü bekliyorum
Cok enteresan donasyon olsa ne olacak sonucta senin vucudunda butun surecler aynisdir. Gununu bekle tabiki bende bekliyorum da. Oyuzden idrarda cikmaz diye sana hemsire mi dedi?

İdrarı dikkate almıyor doktorlar canm kan verince güzel sonuç alırsın insallah

Maşallah gozunaydin bebeğin sağlıkla kucağına gelsin

Ben de transfer sonrası ilk günler özellikle aşırı gaz ağrısı yaşadım. Normal bir şey diye biliyorum
Ben bu durumu transfer icin ameliyathanede on yirmi dk da olsa beklemeye veriyorum. Birde catalda bekeltiyorlar ya hani..
Ben transferlerime o yüzden hep çorapla girdim

Benim degerimde buna yakin. Saglikla kavusalim ins
Benim 2 .testim yarin, endise hic bitmeyecek. İple cekiyorum yarini

Allah yazmışsa herşey boş canim sürekli kalinlassada hamilelik olmadi mi olmuyor nasip herşey herkes aynı şeyi yaşayacak diye birşey yok sonucu değiştirmiyor çoğu zaman.
Evet canım çok doğru her kadının vücudu farklı birde ilaçlara tepkisi farklı rahim yapısı farklı. Hepimiz için en iyisi olup pozitif sonuca varalım inşallah

Aynen canım artış güzel olur inş
Kese içinde 1 hafta 10 gün sonra fln dedi bi 10 gün daha bekle dur şimdi
O en heyecanli kismi. Dilerim bu sayfada ki herkese en hayirli ve kisa zamanda nasip olsun. Amin
Ben birazdan kuran okuyacagim, ismen cismen dua isteyenler mesajdan yazsin bizzat dua edeceğim

Evet canım çok doğru her kadının vücudu farklı birde ilaçlara tepkisi farklı rahim yapısı farklı. Hepimiz için en iyisi olup pozitif sonuca varalım inşallah
Evet dünyaya bir çocuk getirmek aynı sonuç olsada sureclerimiz çok farklı kesinlikle ,aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…