- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 53
- 29
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.601
Merhaba biz beraber transfer olmuşuz umarım güzel haberide birlikte alırızMerhaba 10 Ocak salı günü bana iki tane bir a biri b kalite 5. gün embriyosu transfer edildi. Doktorum Progestan iğne de verdi her akşam vurduruyorum. Bugüne kadar kasık ve bel ağrım vardı çok yoğun şekilde bugün az şekilde gelip gidiyor ağrılar. Bir de fitil kullanıyorum lutinus fiili yaparken çubuğu çok fazla itemiyorum içeride bir engel var sanki bu da iki gündür böyle neden böyle olduğunu da anlayamadım. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız heyecanla bekliyorum ama günler geçmiyor sanki.
Doktorun yaklaşımı nasıldı canım yani güven veriyor muydu, ilgileri nasıldıBen Engin Oral hocaya gittim. Nişantaşı’nda. İlk deneme pozitif!bahçeci fulya ile anlaşmalı.
İyiymis canım benimde 5.Gun emriyosu 2 tane koyuldu2 tane 3. Gün embriyosu canım
3 tane değilmiydi sizinİyiymis canım benimde 5.Gun emriyosu 2 tane koyuldu
Çok teşekkür ederimOlmaz sanmıyorum zaten 2. Veya 3. Gün başlıyoruz
evet biliyorum ama maddi olarak Kıbrıs için anca denkleştirdik parayı çok önemli değilse özele gitmeyi düşünüyorum aslında ama kesinlikle yapılması gerekiyorsa mecbur yaparımYarın cumartesi özel hastaneler çalışıyor ölçtürebilirsiniz. 2. Gününüz oluyor yarın yani.
Teşekkür ederim bende devlette yaptırmayı düşünüyorum çünkü bize Kıbrıslı öneren devletteki doktor en azından konuya vakıfCanım hayırlı olsun ama fark olmaz öyle çok ben özelde yaptırdım sonrasında hep devlete gidip ölçdurdum
3.gün embriyosu ne demekBenimde bugün iki embriyo transfer edildi 3. Gün embriyosu
He o yönden evet pazartesini bekleyebilirsiniz. Bende cumartesi regl olmuştum pazartesi devlete gitmiştim. Doktorum ilk muayene çokta önemli değil sadece bir sorun varmı diye bakılsın yeter demiştiÇok teşekkür ederim
evet biliyorum ama maddi olarak Kıbrıs için anca denkleştirdik parayı çok önemli değilse özele gitmeyi düşünüyorum aslında ama kesinlikle yapılması gerekiyorsa mecbur yaparım
3 tane benimdi3 tane değilmiydi sizin
Yok canım 2 tane3 tane değilmiydi sizin
Aynen öyleTeşekkür ederim bende devlette yaptırmayı düşünüyorum çünkü bize Kıbrıslı öneren devletteki doktor en azından konuya vakıf
Kizlar doktorumu aradım doktor normal olabilir dedi bunu yerlesme kanaması olarak da görmeyin dedi verdiğim ilaçlara devam edin test gününü bekliyom dediBu ilaçlar bitek bende yan etki yapmıyor her halde
Gaz dışında
Kendimi çok anormal hissediyorum
Sen bizi dinle sabah test yap evdeKizlar doktorumu aradım doktor normal olabilir dedi bunu yerlesme kanaması olarak da görmeyin dedi verdiğim ilaçlara devam edin test gününü bekliyom dedi
Öyle şeylere yorma dedi rahim kalinliastigi içinde olabilir dedi amaSen bizi dinle sabah test yap evde
Kız sen Koç boğa oğlak burcu falan misinÖyle şeylere yorma dedi rahim kalinliastigi içinde olabilir dedi ama
Yok kız İkizler BurcuyumKız sen Koç boğa oğlak burcu falan misin
Hadi hayırlı sonuçlara inşallahhhBen bugün transfer oldum
Bende de gaz çok var ama öyle aman aman ağrı yokBu ilaçlar bitek bende yan etki yapmıyor her halde
Gaz dışında
Kendimi çok anormal hissediyorum
Ne bileyim inatçı biri gibisinYok kız İkizler Burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?