- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.621
Kaçıncı gününüzİyiymis canım benimde 5.Gun emriyosu 2 tane koyuldu
3. Güne kadar gelip dondurulan embriyo demek :)3.gün embriyosu ne demekBizim embriyolarımız hazır toplamda 8 tane elde edilmiş ama daha ben regl yeni oldum galiba ilaç falan kullanacağım sonra gideceğiz Kıbrıs’a
Yok ya öyle çok inadım yoktur çıksa duygusal biriyim aslında amaNe bileyim inatçı biri gibisin
8 günüm canımKaçıncı gününüz
Amin canım inşallahHerkese merhaba. Umarım isteyen dileyen herkes en kısa zamanda anneliği tadar. Bende transfer oldum zaman geçmiyor burayı hep takip ediyorum birde yazayım dedim. 2.transferim salı günü oldu Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Test yaparsanız çıkar :)) benim ilk transferimde çıkmıştı8 günüm canım
Doktor onaylamadi işte erken diyeTest yaparsanız çıkar :)) benim ilk transferimde çıkmıştı
E2 yumurtalarının durumunu gösteriyor canım..Kızlar opu öncesi e2 hormonun kontrol edilmesinin olayı nedir? Birde rubella testim pozitif çıkmıştı onun pozitif olması iyi mi kötü mü pof
Aaa valla şiştimDoktor onaylamadi işte erken diyeBende yapmak istedim ama gününü bekle dedi
Ben olabilirim o civarlarda canm pazartesi kontrolüm varKızlar merhaba şuan 23 ocak transfer tarihi olarak gözüküyor 5.gün embriyosu olacak aynı gün ya da yakın günlerde transferi olacak olan var mı acaba
Hmm anladım canım. E2 nin yükselmesi kötü mü yaniE2 yumurtalarının durumunu gösteriyor canım..
Rubella pozitif çıkması da bağışıklığın olduğunu gösteriyor..
Aa benim de pazartesi son kontrol dedi doktor 5.gün embriyosu ise aynı gün olmamız çok büyük ihtimal canımBen olabilirim o civarlarda canm pazartesi kontrolüm var
Hahahahah napim bacı erken diyolar net olsun diye bekliyom yoksa oo şimdiye kadar yapmıştım ama pazar günü yaparım bir idrar testiAaa valla şiştim
Bizimkilerde 5. Gün gidin test yapın demiyo heralde biz yapıyoruz
Ama çıkmayacağını onda yine düşünüyorumAaa valla şiştim
Bizimkilerde 5. Gün gidin test yapın demiyo heralde biz yapıyoruz
E2 yüksek çıkması yumurtlarinin sayısını ve dolu olmasını gösterir .Hmm anladım canım. E2 nin yükselmesi kötü mü yani
Ekliyorum canımAa benim de pazartesi son kontrol dedi doktor 5.gün embriyosu ise aynı gün olmamız çok büyük ihtimal canımListeye eklenirsem sevinirim
İnşallah yaparsınHahahahah napim bacı erken diyolar net olsun diye bekliyom yoksa oo şimdiye kadar yapmıştım ama pazar günü yaparım bir idrar testi
pozitif ise eğer büyük ihtimalle cıkıyo negatif se idrar kanda negatif cıkıyo yani erken değil artık her türlü cıkarAma çıkmayacağını onda yine düşünüyorum
E2 hormonu yumurta sayı dolulugunu gösteriyorKızlar opu öncesi e2 hormonun kontrol edilmesinin olayı nedir? Birde rubella testim pozitif çıkmıştı onun pozitif olması iyi mi kötü mü pof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?