- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.641
İyi birşey :))Hmm anladım canım. E2 nin yükselmesi kötü mü yani
GerçektenDoktor onaylamadi işte erken diyeBende yapmak istedim ama gününü bekle dedi
Güzel bişey kizz ne güzel yüksek ciksinki çok yumurta olsun dolu doluHmm anladım canım. E2 nin yükselmesi kötü mü yani
Teşekkür ederim canımEkliyorum canım
Benim son kontrol mü değil mi bilmiyorum daha
İnan bende zorlanıyorum ama mecbur bekliyorum iki kez hayal kırıklığı yaşamamak içinGerçektenben bekleyemiyorummm yaaaa (( peki belirtilerin var mı??
Bilmiyorum canm adetin 2. Günü ilaca başlattı doktor dahada kontrol olmadıTeşekkür ederim canımRahim kalınlığın kaçtı biliyor musun
İyi birşey :))
Yükseldikce yumoslar olgun ve çoğalmış demektir..
Snein opu ne zaman??
Benim daha yarın ilk kontrolüm olacak bugün 5. Gün iğnemi yaptım. Zaten iğnelerin 3. Gününden beri kasık ağrısı baya belli ediyor kendini. Arkadaşta salı günü opuya girecekte o yanlış anlamış o zaman e2 yükselmesini doktor fazla yükselsin istemeyiz gibi bişi söylemiş sanırım. Benim tedaviye başladığımız ilk gün 31 çıktı değerim. Yarın muhtemelen tekrar bakılacaktır. Öğreniyim sonucu sizlede paylaşırım. İnşallah güzel güzel yumoşlar büyümüştürlerGüzel bişey kizz ne güzel yüksek ciksinki çok yumurta olsun dolu dolu
Ne bilim ya cimasini bende istiyorum ama hani yaparim çıkmaz sonra kanda çıkar o yuzdenİnşallah yaparsın
pozitif ise eğer büyük ihtimalle cıkıyo negatif se idrar kanda negatif cıkıyo yani erken değil artık her türlü cıkar
Boğa değildir. Ben 5. Günde başlarım test yapmaya kesin belki o kadar bile dayanamamKız sen Koç boğa oğlak burcu falan misin
Ağrılar normal canım..Benim daha yarın ilk kontrolüm olacak bugün 5. Gün iğnemi yaptım. Zaten iğnelerin 3. Gününden beri kasık ağrısı baya belli ediyor kendini. Arkadaşta salı günü opuya girecekte o yanlış anlamış o zaman e2 yükselmesini doktor fazla yükselsin istemeyiz gibi bişi söylemiş sanırım. Benim tedaviye başladığımız ilk gün 31 çıktı değerim. Yarın muhtemelen tekrar bakılacaktır. Öğreniyim sonucu sizlede paylaşırım. İnşallah güzel güzel yumoşlar büyümüştürler
Bu süreçte idrarda da kandada cıkar artık bitti çünkü günün.Ne bilim ya cimasini bende istiyorum ama hani yaparim çıkmaz sonra kanda çıkar o yuzden
Bu değerle kaç yumurta toplandı canım senin. Aman ağrısın sonuç güzel olsunda razıyım valla napalım çekcez analık kolay mıAğrılar normal canım..
Kasik.agrisi , gaz vs oluyor..
Yükselecek değerin..
Benim opu dan iki gün önce 3477gbi bişey çıkmıştı..
Sağlıklı yumoslar olsun
Asla dayanamam ya valla yaparm ne cıkarsa cıksın ölüm yokyaBoğa değildir. Ben 5. Günde başlarım test yapmaya kesin belki o kadar bile dayanamam
Opudan 1 gün önce ye kadar aralıklı bakabilirBenim daha yarın ilk kontrolüm olacak bugün 5. Gün iğnemi yaptım. Zaten iğnelerin 3. Gününden beri kasık ağrısı baya belli ediyor kendini. Arkadaşta salı günü opuya girecekte o yanlış anlamış o zaman e2 yükselmesini doktor fazla yükselsin istemeyiz gibi bişi söylemiş sanırım. Benim tedaviye başladığımız ilk gün 31 çıktı değerim. Yarın muhtemelen tekrar bakılacaktır. Öğreniyim sonucu sizlede paylaşırım. İnşallah güzel güzel yumoşlar büyümüştürler
İyi bakalım pazar gunu sonucu atarım o zaman sizin için yapicam 13 günde de kan veririm artık zaten pek bişey kalmıyor ama biliyorsunuz 1 günde bile herşey değişebilirBu süreçte idrarda da kandada cıkar artık bitti çünkü günün.
Neyse sen bilirsin canım bekliyosan bekle tabi
Orası öyle sabır en büyük ilaçtır unutmayın kizlarAsla dayanamam ya valla yaparm ne cıkarsa cıksın ölüm yokya
Yarın da değil pazar yaniİyi bakalım pazar gunu sonucu atarım o zaman sizin için yapicam 13 günde de kan veririm artık zaten pek bişey kalmıyor ama biliyorsunuz 1 günde bile herşey değişebilir
Canım değişir elbette ama her iki testtede sonuc cıkar test bozuk olmadıgı sürece yanılmam olmaz artık.İyi bakalım pazar gunu sonucu atarım o zaman sizin için yapicam 13 günde de kan veririm artık zaten pek bişey kalmıyor ama biliyorsunuz 1 günde bile herşey değişebilir
5 senede 4. Transfer olunca ilaç fayda etmiyo kuzucumOrası öyle sabır en büyük ilaçtır unutmayın kizlar
Aynen tatlım hahhahaYarın da değil pazar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?