Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Gerçekten ben bekleyemiyorummm yaaaa (( peki belirtilerin var mı??
İnan bende zorlanıyorum ama mecbur bekliyorum iki kez hayal kırıklığı yaşamamak için Şöyle belirtim var bel ağrım fazla daha önceden de vardı 2 gündür sıklaştı kasıklarım karnım ağrıyor miğde bulantısı falan yok şu an için ama Sabahtan beri bugün başladı az az lekelenmem var ama kanama da değil yani leke sadece

İyi birşey :))
Yükseldikce yumoslar olgun ve çoğalmış demektir..
Snein opu ne zaman??

Güzel bişey kizz ne güzel yüksek ciksinki çok yumurta olsun dolu dolu
Benim daha yarın ilk kontrolüm olacak bugün 5. Gün iğnemi yaptım. Zaten iğnelerin 3. Gününden beri kasık ağrısı baya belli ediyor kendini. Arkadaşta salı günü opuya girecekte o yanlış anlamış o zaman e2 yükselmesini doktor fazla yükselsin istemeyiz gibi bişi söylemiş sanırım. Benim tedaviye başladığımız ilk gün 31 çıktı değerim. Yarın muhtemelen tekrar bakılacaktır. Öğreniyim sonucu sizlede paylaşırım. İnşallah güzel güzel yumoşlar büyümüştürler

Ağrılar normal canım..
Kasik.agrisi , gaz vs oluyor..
Yükselecek değerin..
Benim opu dan iki gün önce 3477gbi bişey çıkmıştı..
Sağlıklı yumoslar olsun

Ağrılar normal canım..
Kasik.agrisi , gaz vs oluyor..
Yükselecek değerin..
Benim opu dan iki gün önce 3477gbi bişey çıkmıştı..
Sağlıklı yumoslar olsun
Bu değerle kaç yumurta toplandı canım senin. Aman ağrısın sonuç güzel olsunda razıyım valla napalım çekcez analık kolay mı

Opudan 1 gün önce ye kadar aralıklı bakabilir

Bu süreçte idrarda da kandada cıkar artık bitti çünkü günün.
Neyse sen bilirsin canım bekliyosan bekle tabi
İyi bakalım pazar gunu sonucu atarım o zaman sizin için yapicam 13 günde de kan veririm artık zaten pek bişey kalmıyor ama biliyorsunuz 1 günde bile herşey değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…